En vecka med vuxentacos, nyckelharpa, golf och surströmming

     Publicerat den  2008-08-19 › 15:34:37
     under My Freakshow 0 kommentarer
Ja god eftermiddag!

En uppdatering, ja tack. I onsdags så var vi som sagt hem till systeryster som fyllde år. Där blev vi bjudna på "vuxentacos". Skulle kunna vara den godaste versionen av tacos. Mums. Efter att ha fläskat i sig så att det kändes som att man skulle vara mätt i en vecka så bjöds det på skönmusik. Dessi och Peter (systers karl) spelade nyckelharpa för oss och det var vackert, eftersom både jag och Peter tyckte att det var ett intressant instrument så ville vi också naturligtvis testa. Det lät sådär. Men det var skoj när man väl lärde sig även fast det lät som att vi ströp katter. Vi jamma hela kvällen lång och åkte inte hem förrens för sent.
Torsdagen bjöd på en dag på jobbet och en tur upp till våran stuga i fjällen. Dalarnas vbsolut vackraste plats, Lillådalen. När vi kom upp så blev vi varmt välkomnade av mina föräldrar och min storebror Daniel m. familj. Vi anlände rätt sent på kvällen så det var bara att krypa till kojs och invända fredagens golftävling i Idre.

Fredag
Efter många om och men så bestämde vi oss för att ha en dam- och en herrboll. Det var en disasterrunda rakt igenom men ändå mycket trevlig. Det är inte ofta som vi spelar golf tillsammans allihopa. Jag tänker inte tala om hur många poäng eller slag jag hade för er, det håller jag helst för mig själv men en del slag blir så fina så att det bara pirrar till ihela kroppen. Mmm där satt den tänker man och tror att nästa slag ska bli lika bra men ICKE. Hur kunde man vara så dum. Skiiiitsamma. När vi damer hade spelat klart så sprang vi in till restaurangen och beställde öl. Det hade vi förtjänat och det resulterade även i att männen fick köra hem. :) Gött. Väl hemma i stugan igen så vankades surströmming. Det luktade as i hela huset och man ville inte gärna smaka men modig som man är så trycker man i sig en och det smakar inte så dumt. Magen blev dock inte så glad. Men med snaps och öl till så ska man väl inte klaga? Nej för tusan. Till efterrätt så bjöds det på nybakad äppelkaka a la mamma Vanja. Heaven. Allteftersom tiden gick så bestämde vi oss för att spela kort och allteftersom tiden gick så blev man allt mer berusad och trodde att man skulle ha en chans i plump. Älsklingen tog hem det vilket han själv nog tyckte var ganska imponerande med tanke på diverse snapsar m.m. Härlig afton.

Lördag
Jag och Peter tog oss en sväng till Njupeskärsvattenfall eftersom det inte är så långt ifrån våran stuga. Backe upp och backe ned fick vi  vandra, trängas med tyskar, holländare och belagre,svettas och stonka innan vi kom fram till det fantastiskt, brusande fallet. Det var så vackert. Vilket fall, vilket otroligt vattenfall. När det börja kurra i magen så begav vi oss hemåt då mamma och pappa lagade mat. Lyssna på detta: grillad Renkalvsfilé, stekt potatis,champinjonssås, sallad och rött vin. Förmodligen det godaste jag har ätit någongång. Vilken dag.

Söndag
Hemåkardag. tack för en underbar helg älskling. Det är alltid så trevligt och mysigt att göra saker ihop med dig. Det händer inte så ofta att vi kan åka iväg, stänga av telefonerna och bara vara. Tack:)





NAME PLEASE:


GOT MAIL?:


GOT BLOG?:


DO YOUR THING:


I'LL BE BACK