TGI Fridays

Ja goda vänner. Jag har fått jobb på TGI Fridays som värdinna. :D Jag börjar där den 4 maj och sedan är det bara för er att komma in på Fridays så ska jag ta väl hand om er.. hihihihihihi

PS. Jag måste sola.

Livet, en konstig karusell

Hallå igen världen!

Man förstår nog inte riktigt hur mycket ett liv är värt egentligen och hur snabbt allt går i vändningarna. Igår blev jag faster till en underbar liten Emma som kommer att fylla vår värld med lycka och skönhet. Hon har bringat glädje till många människor redan trots sin unga ålder :)

I några dagar nu, sedan i torsdags närmare bestämt så har en kille på mitt jobb varit borta, spårlöst. Det är en av de människor som jag har blivit vän med. En av de som jag kommer överens med på jobbet. Han är alltså spårlöst tills idag när jag frågade min chef var han var och om han var sjuk.
Dialog:
- Ania, var är han? Är han sjuk eller?
- Ja det är han.
- Ja är han mycket sjuk eller? han har ju inte varit här sen i onsdags?
- Ja han är mycket sjuk. Han ligger inne på sjukhus med hjärnhinneinflamation. Han är nedsövd och ständigt bevakad.
- Vaaa?

Ja och så fortsatte det. Det är så kostigt att en kille som är 20 år drabbas av nå sånt. Känns så konstigt. Det är väl förmodligen ingen fara men vadfan. Ania såg på oss att vi blev väldigt oroliga och så. Jag vet inte ens om det är några andra på jobbet som vet förutom vi.

Detta får en att tänka till lite att varje dag är en bra dag så länge men inte drabbas av något som han. Här klagar man över skavsår och att den där finnen i pannan aldrig försvinner. Det är småpotatis.

Firmafest á la Telenor

Fiifhään. På fredag är det firmafest, sicken jävla tur att man beställde klänning och grejer igår då :D FLYYT.
vi ska till http://www.prinsbernhard.se/ . Nice som sjutton alltså. Ska tydligen vara ett riktigt höjdarställe enligt de som varit där och vet något om det. Haha. Ne men det ska bli jätte trevligt att få gå ut med jobbarpolarna faktiskt. Träffade på VDn på stan idag när jag fikade med Tove på Espresso House och han var tydligt taggad som fan.

Well. Dagen: Har köpt nya BH:ar, en som jag har trånat efter ett tag nu och jag är mycket nöjd. En Freebra...
Helt underbar grej som man bara klistrar på brösen och kläpper i mitten. WONDERFUL.



Har även blivit FASTER idag till en underbar liten Emma. Gulligaste lilla bäbisen ever. 51 cm lång och 4165 gram tung:)


Hon och hennes vackra pappa Marcus.. Puss på er mina godingar. Längtar tills jag får träffa dig Emma, och välkommen till världen. :) Vi är en stor och lycklig familj.

Mamma & Pappa
Barn: Danne, Dessan, Marcus, Oline, Pontus och Moa
BarnBarn: Philip, Alex, Linnea, Agnes, Algot och Emma (samt en till bebbe som är beräknad den 23 juli)



Häjdååå...

Ute efter "den lilla svarta"

Är inne på Nelly.com och letar klänning. Vill verkligen han en liten svart klänning som man kan ha på en tillställning eller två. Bara det att jag står i valet och kvalet om en svart cool klällning med nå fjongar på sidorna och en dragkedja mitt på eller en fin svart vanlig klänning typ. Ååååååh. galenskap. Är lite rea och grejer på Nelly också så man vill inte gå miste om det. Man vet aldrig när man kan behöva den "lilla svarta".



lite hjälp. SNÄLLA.

Övervägande

Jag sitter och funderar på om jag verkligen ska shoppa någonting alls när jag får min lön. Det finns så mycket som jag vill ha men jag behöver ju verkligen ingenting av det. Möjligen nya svarta helt vanliga strumpbyxor men det är allt. Jag har hur mycket kläder som helst och även om jag rensade ur halva garderoben när jag flyttade så har jag inte direkt brist på kläder. Eventuellt skulle jag behöva köpa nya vardagsskor då jag för tillfället antingen har mina stävlar eller converse när jag sticker till jobbet. Men det tåls att tänka på. Klarar mig ganska bra som det är och funderar starkt på att spara så mycket pengar som möjligt. Det är sådan skilland på att bo här och hemma. Här finns det alltid någonting att göra. Alltid, och jag har absolut inga problem med att vara själv. Snarare så tycker jag att det är ganska skönt. Det är så skönt på mornarna när jag går till jobbet och bara känner vinden och lyssnar på musik. Det är avslappnande och det behöver jag innan en stressig dag. På onsdag har jag lunchmöte med Jannika från TGI's, får hoppas att det går bra. Vill verkligen ha det jobbet. Det vore HUR roligt som helst och det skulle verkligen passa mig.

Nu ska jag ta en kik på arbetsförmedlingens hemsida och se om de har några härliga jobb att erbjuda sedan blir det promenad, bara jag och min Ipod.

Söndag.

Hallå världen.

Har precis kikat på reprisen av Let's dance och målat naglarna i brist på annat. Det blev ganska bra för att ha gjort det själv. Har snackat lite med mamman och pappan om storebror eftersom han och Hanna väntar tillökning och slutdatumet var igår så vi får väl se hur länge hon får gå över. SPÄNNANDE. Var och partade igår med Issa som var i stan och hälsade på, coolt. Det var trevligt att träffa henne igen efter typ 100 år. :) Nu ska jag väl ta å klä på mig sedan ska jag nog ta en liten promenad i mysvädret. Snö, en skvätt sol. Ja vad mer kan man önska sig?



see ya

En förebild?!

Min är förmodligen Fröken Alecia Moore. Satt och tänkte på det nu och jag har länge följt henne lite i utseénde utan att riktigt ha tänkt på det. Korthår, samma frisyr. Ja till och med rosa hår har jag haft vilket tyvärr inte sitter kvar längre. Men sen så är hon så för jävla snygg också. Ja, om jag fick byta utseénde till någon så skulle det vara till hennes.
Ta och lyssna på hennes nya dänga också gott folk "sober". Så jävla bra låt.!!!!

P!NK










MUMS!!!!!

Snö i parken.

Mys.

När jag gick hem idag var det mysigt. I parken var det snö och barnen var ute och åkte pulka nedför kullen. Jag kunde inte låta bli att le lite när jag såg dem springa upp, åka ned, springa upp, åka ned och så vidare. Det påminde mig lite om när man själv var liten och orkade springa hur mycket som helst och vara ute hur länge som helst utan att fryra. Jag tror inte ens att man la märket till att man blev blöt som ett djur efter en hel dag utomhus. Det är andra bullar nu för tiden. Nu bävar man sig för att gå ut om det snöar lite, i alla fall här nere eftersom det blir så blaskigt.

Nu sitter jag i soffan och har precis städat lite. Känns ganska skönt att ha gjort det måste jag säga.





:) puss på er gurkor

att shoppa när lönen kommer

* nätstrumpbyxor
* slitna jeans med hål
* high heel shoes
* väst
* en klippning på SCALP
* t-shirts
* shorts
* foundation
* spetsstrumpbyxor (köpte ett par i fredags men de var trasiga, ska lämna tillbaks dem imorgon)

Mmmm.. Glada dagar och grejer då alltså. Ska se ut vart jag ska handla grejerna nu tänkte jag. HIH.

Vurpan!

Alltså! Varför händer alltid olyckor när man är själv? Jag fikade med Sara och Tove efter jobbet idag på Waynes. Det var riktigt jäkla nice att prata om allt mellan himmel och jord. Men men. På vägen hem så ringer jag Angelica och ska snacka lite, jag börjar traska hemåt och kommer till Paulibron så kommer ett gäng snorungar och blokerar hela skiten, fan tänkte jag eftersom de sinkade ner min fart totalt. Väl över bron så halkar jag på en isfläck och faller handlöst på höften med ena handen mot örat och den andra i ficka.. Har nu som tacken för att man liksom gick själv och grejer ont i höften axeln och knät.. JA. Toppen. Gräjt. Kände att alla som såg mig förmodligen tyckte lite synd om mig men de tyckte nog även att jag var patetisk. Jaja.

Har date nästa onsdag, eller a, en jobbträff med en tjej som jobbar på Tgi Fridays, ett uteställe som ska öppna här. har sökt jobb som värdinna där och hon ville jätte gärna träffa mig så vi får väl se hur det går. :)

Blev utmanad ...

Blev utmanad av  Lilli

Regler:
1. Länka till den som har taggat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas
bloggar, så att de vet om utmaningen

1. Jag har sämst lokalsinne. Skulle aldrig någonsin hitta hem från ett ställe jag har åkt bil till ex.vis.
2. Jag var sjukligt blyg som liten, fråga min stackars mamma som stod ut med mig. :)
3. Jag tycker att tatueringar är extremt sexigt, inte minst på mig själv.
4. Jag tror väldigt mycket på vad som står i mitt horoskop, därför läser jag det VARJE dag på aftonbladet.
5. Jag är besatt av Volbeat och Tiger Army.
6. Jag älskar att ha på mig strumpbyxor, mycket hellre än byxor.
7. Jag har haft världens telefonskräck (ironisk va? Ringer typ 300 pers om dagen nu)

Jag utmanar: Peter, Erica, Marcus, Josefin, Sandra, Becca och lilli (jaaa jag vet)
Pallar inte rikigt skriva ett meddelande till alla. Så ni ser väl så småningom. haha




I'll be watching you

Naw, partypics.

Ååååhhh. Bilder från Häjdåå-party a lá Moe.
Okey, jag är med på nästan alla bilder, men vadå. Det var ju jag som flytta :)
Miss you giirls





















Pics stolen from Johanna.
I miss my crew.
:*

Redo!

Imorgon är det dags att börja jobba igen och nu jälvar ska jag slå på stort. Har skiitmånga kunder imorgon och jag skall övertala dem alla. Går allt som det ska så är det ganska många och går dem igenom så är önskan att gå över till enbart provision ganska stor. 1000:-/abbonemang är en hyfsad dagslön då ju. :) Med tanke på att Linus (en snubbe på jobbet) tjänade 43 000:- förra månaden. Inte illa pinkat för att vara 20 år. En annan kille som sitter på en annan avdelning fick ut 105 000:- efter skatt. Ganska okej för att inte ha någon högskoleutbildning eller liknande, så visst fan finns det pengar att hämta bara man anstränger sig lite. Det kan väl vara värt att vara lite fräck och klämkäck om man tjänar sådär. hahah. Chefen säger att jag är för snäll mot kunderna och jag håller med henne fullt ut så nu till veckan blir det andra bullar, nu är det jag som blir en tuffbrud i lyxförpackning :)


Don't be a good girl because good girls won't come to heaven while bad girls can go as far as they whant.





Björns definition av helvetet:
Jag tror att helvetet inte är en varm plats, Jag tror att helvetet är väldigt kallt, blött och snöigt och man måste cykla överallt med endast yllelångkallingar och en dunjacka så att man svettas och fryser omvartannat samtidigt som man är dyngsur.

Detta kom han fram till efter att han hade skjutsat sin dotter till dagis på cykel samtidigt som det var snöstorm. Haha, stackarn.

Gymmet

Det vore mer praktiskt om jag satte ihop alla dessa 3 inlägg för idag i ett och samma men eftersom de inte hänger ihop sådär jätte mycket så lär det bli såhär. Får några sådanahär bloggvågor ibland och det är nice. :)

Träna eller inte träna, det är frågan?!

Uppfattade att Peter ska knalla iväg till gymmet och jag har beslutsångest. Det sista jag vill göra en lördag när det är strålande sol är väl egentligen att gymma. går mycket hellre en lång lång promenad i solskenet men har blivit lite trött på promenader eftersom jag går 4 km om dagen sammanlagt till och från jobbet. Det är inte nå långt men det blir lite i längden. går ju iaf. 2 mil i veckan. Bättre än buss och tror att det är bra för både kropp och själ att få frisk luft innan jobb och efter jobb.

Åter till gymmet. Hmmmm hur ska jag göra. Faan. Lär väl bestämma mig I guess. Skulle iofs vara skönt att sätta sig i bastun på gymmet efter ett svettigt weightloss program. Hmm..

byt ut frugan

hahahaha.. kom precis och tänka på vad en snubbe sa till Björn (en kille på jobbet) i torsdags i telefon.
Dialog:

- Hej mitt namn är Björn och jag ringer från Telenors företagsavdelning.
- Hej
- Vad har du för operatör idag?
- Telia.
- Okej, okej, och det funkar bra?
- Ja det funkar.
- Varför nöja sig med nåt som bara funkar när det kan vara jätte bra här hos telenor?
- Tycker du att jag ska byta ut min fru om jag såg någon som var snyggare än henne  på stan också då eller?
- ööööööhhhh.

Klockrent.

Sister in crime

Hallååå!

Alla hjärtans dag och grejer.

Sitter i soffan med en smygande bakishuvudvärk. Inte alls så farlig och den lägger sig snart. Har druckit kaffe och känner att dagen kommer bli toppen. Jag var ut igår med mina nya polare. Gött. Saras flickvän hade födelsedagsfest så vi var där och lira lite G H Rockband. Kul var det.  När vi skulle ut på krogen så missuppfattade jag väl hela grejen tror jag. Vi hamnade på gayklubb och det var inte min grej. NO MORE. Kom hem helskinnad och taxichaffisen var en trevlig snubbe, vi diskuterade skillnaden på taxiverksamhet här och hemma i Avesta. Haha.

Allt förändras

Jag har tänkt på att mitt liv har genomgått en stor förändring sen flytten hit. Det är inte konstigt att man känner sig lite utmattad och vilsen ibland. Självklart så är det toppenroligt att vara här, träffa nya människor och hitta nya vänskaper som jag aldrig skulle ha hittat annars. Som Sara till exempel. Min coola "sister in crime". Hon är som min själsfrände, vi är så fruktansvärt lika (jag tror på att man inte behöver vara tillsammans med sin själsfrände, utan det kan vara vem som helst egentligen) Ja förutom att hon har flickvän och jag har pojkvän då förstås. På det planet är vi olika men allt annat. Det är så sjukt att det finns någon som är så lika mig. Det är så svårt att förklara hur, hon bara är det. Vi har blivit riktiga polare. Vi har skapat tillsammans med Tove ett eget litet hörn på jobbet som vi kallar för Cosy corner, våra chefer snackar jämt om att vi ska ha RMI (rätt mental inställning) och det får vi och det älskar våra chefer så vi står högt i kurs vi. :) Måste börja ta mitt jobb lite mer på allvar nu känner jag. Har inte riktigt skapat rätta säljrösten eller vad man ska säga och jag vill fan sälja mer än vad jag gör nu för känslan när man säljer är fan helt underbar. Jag saknar alla mina vänner och min familj hemma och jag hoppas att dom kommer och hälsar på någon gång, jag har inte tänkt åka hem på ett tag nu i alla fall för jag känner att det är viktigt att umgås med mina nya vänner också eftersom jag inte har så många. haha. De kommer väl så småningom för jag är ju oemotståndlig. :)

Jag har gått från:
Småstadstjej -> citybrud
bilist -> fru gårman
snöig vinter -> grön vinter
osv osv....




sisters in crime, homies in hell

Måste hitta ett "showname"

Tydlige så behöver vi inte alltid vara så seriösa på jobbet med våra namn och grejer. Vi kan säga att vi är i princip vem som helst. Ganska roligt faktiskt. Efter en lång dag behövde vi det, vi tjejer. Li (vår säljcoach) kom och sa det att vi kan skoja till det lite. Säga att vi ringer från melodifestivalen och fråga vilka de röstade på osv osv.

Vi fick ett praktexempel på ett sådant samtal när Dennis ringde och härmade Zlatan, det roligaste var att damen som han snackade med trodde att det var just Zlatan och att han extra knäckte på Telenor. :) Tove körde på att hon var Maggan Graaf och gensat hade vi sååå mycket roligare. Har dock inte kommit på mitt showname än men droppa gärna in lite förslag åt mig. Skulle förgylla min dag imorgon kan jag säga.


Faller man alltid i shoppingträsket?

Jag har funderat lite. Jag vet att det finns fler tjejer än mig som nästan skulle göra vad som helst för ett par Jimmy Choo skor eller en underbar hanväska från Burberry. Det är klart att man står och suktar i skyltfönstren och man stannar gärna lite längre och tittar på den där väskan eller de där skorna som man verkligen vill ha men verkligen inte har råd med. Men jag undrar, vart går gränsen när man köper grejen eller inte. Finns det en liten gumma eller gubbe i huvudet som säger Nej nej nej du kan inte köpa den nu, ofta så kommer dessa figurer och hälsar på runt den 12,13,14 eller varför inte precis precis innan lön. Men vad händer när lönen kommer in på kontot? Då har de minsann försvunnit och man tycker att man är värd det mesta i shoppingväg och jag vet att jag inte bara talar för mig själv när jag skriver detta. Var går gränsen i vår endlösa shopping? Jag såg i ett skyltfönster i förra veckan: 1 par skor 300:-, 2 par 500:- och naturligt så for tankarna åt att jag sparar pengar på att köpa 2 par istället för ett par. Hur kan man ens tänka så? Man förlorar ju 500:-, som tur är så har jag inte köpt skorna än men varje gång jag går förbi så vill jag slinka in och prova de små delikata pumpsen med fina klackar och underbara färger. Precis sånt som man behöver mitt i vintern. Färg.

Hur kommer det sig att man är ett shoppingfreak?

Det vet nog alla som känner mig att jag älskar att shoppa och nu är jag inne på en liten mini laptop med matchande hårddisk i rosa. Varför?? Ja jag vet inte, Jag har faktsitk redan en fungerande dator som knappt har ett år på nacken men ändå så slinker tankarna gärna iväg mot den söta rosa Aser datorn. Peter har köpt en vit sådan idag och när jag fick pilla lite på den och titta lite på den så blev begäret ännu större. Hur ska jag kunna hejda mig från att köpa denna undersköna, vackra och praktiska vara?



Ser ni hur underbara de är? och de skulle passa perfekt till min lilla rosa telefon..

Habegär. Åååååååh

Done and done

Har varit på Dormy idag. Det gick super bra måste jag säga. Med tanke på att det var ca 100st som hade sökt jobbet och de valde endast 8 st som skulle komma på intervju och jag var en av dem. Måste ha gett ett ganska bra första intryck :) Bara det gjorde mig fruktansvärt glad. Wei.

Men trots att det är ett jobb som är 1000 ggr bättre än det som jag har nu så skulle det ändå kännas lite vemodigt att sluta på telenor (jag vet, har bara varit där i 2 veckor), har faktiskt fått vänner här nere och de jobbar där. Men men allt kan man ju inte anpassa efter det heller. Man kan träffas ändå, utanför jobbet.

Har en ganska skojig grej att berätta också.
En tjej på jobbet, Sara och jag satt och snackade lite om vad vi ska göra sen. Hon berättade att hon ska börja plugga till hösten på Malmö Högskola, jaa men jag med sa jag då naturligtvis eftersom jag har det i tankarna. Hon sa då att hon skulle läsa lärarutbildningen precis som jag och att hon ska läsa lågstadiet med samhällsvetenskapsinriktning PRECIS SOM JAG. Hur ofta får man vara med om nå sånt liksom? Vi båda höll på att trilla av stolen och fann genast massa andra saker som vi har gemensamt, vi blev genast vänner. Så otrloligt skoj :D

Ja ja, Nu har ni fått en update.

Åh ja här är ett smakprov på vår lya.







hej då godingar.


MOOAKARLSSON

Hur får jag bort den texten i headern???!

Dormy imorgon. NERVÖÖÖS

Japp imorgon är dagen med stort D. Ska till Dormy på intervju och hoppas ju naturligtvis på det bästa men får jag jobbet finns det en hel bunt med människor som jag kommer sakna på Telenor. Ja typ alla. Jävla härligt gäng. Är liksom inte många arbetsplatser som har alla anställda i samma ålder. Skit kul är det men själva jobbet suger ju verkligen. Men what to do? Har en eventuell anställning på BE group också nu som ekonomiassistent. Så jag kommer nog ifrån Telenor snart. I hope.

see ya

trött i hela kroppen

åh shit vad det tär på krafterna att gå fram o tillbaka från jobbet, prata med massvis med olika människor hela dagen och det är en fördel att man är trevlig. Bli piss på chefen och träna. Min kropp och mitt huvud är helt färdigt för idag. Tack och god natt kan jag bara säga till er.

å förresten. De har ringt ifrån Dormy 3 ggr till mig idag men eftersom jag inte får svara i min mobil på jobbet var det bara att låta det ringa. Suuuuuurt. :(

RInger tillbaka till dem imorgon och snackar in mig lite :D


hoj

Snackelisnack

Hur skönt som helst att vara hemma efter en dag på jobbet. Snacka om att man pratar med mycket folk och jag stötte inte på en enda otrevlig människa idag. Kändes helt fantastiskt bra måste jag säga. Hade månadsmåls möte med Anne idag och hon sa att hon trodde väldigt mycket på mig och tror att jag kan bli en super säljare typ. känns bra. Hade lite pepptalk med Li (personalchefen) också på eftermiddagen och imorgon kommer jag köra järnet. 

Men som sagt det är skönt att vara hemma med älsklingen och bara ta det lugnt. Har precis ätit lite tacos.. Mums. Det är väldigt roligt att kolla statistiken på min blogg då det bara blir fler och fler som läser. Super kul. :) Uppskattar det verkligen måste jag säga.

Gjorde en snabb liten uträkning på hur mycket pengar jag sparar på att jag inte har bilen här och tar den till jobbet osv.

5km/dag t/r jobbet = 2,5 mil i veckan= ca 25 kr i bensin x 4 veckor = 100 kr (inte så mycket just där)
P-biljett á 5 kr/h= 5x9= 45kr/dag = ca 900kr/mån.

Kan lite snabbt uträknat säga att jag sparar 1000:- på att gå till jobbet. Bara det blir man lite peppad av. Tänkt vad mycket annat man kan ha dem pengarna till.

Smink!?

Kom precis på att jag måste köpa ny foundation och funderar på att prova I.D, sån där minerals foundation, måste även köpa puder och rouge samt concealer. Oj oj. Vilken soppa. Får se vilken dag man hinner det.

Skulle även vara trevligt om min bankdosa anlände någon dag så att man kan spana hur mycket pengar man har att röra sig med innan man börjar shoppa make-up. Brukar alltid på så dyrt när jag sätter igång med det.

Damn it


Lugn och skön söndag!

Idag har vi inte gjort så mycket faktiskt. Känns jätte skönt.

10.00 hjärtat kliver upp ur sängen.
11.00 Jag kliver upp ur sängen :)
11.15 frukost
12.00 åka och lämna sopor vid återvinningsstationen (helt fuckat i våra ögon, åker nog inte dit igen på ett tag)
13.00 tillbaka hemma och redo för nattens UFC som Peter laddat hem. Det var riktigt bra matcher Faktiskt. Skit kul att kolla på. GSP spöade skiten ur BJ Penn.

Vi har ätit Laxfilé och hasselbackspotatis nu på eftermiddagen och sedan fikat med kakor och tittat på Miami Ink.

Fin söndag har vi haft min Peter och jag.

Tråkig uppdatering kanske. Men what to do?

Nu blir det snart trollkarlens hemligheter eller vad det nu kallas. Ska i alla fall se det hade jag tänkt. Eller Holiday.

Börjar jobba 10.00 imorgon, känns väldigt skönt måste jag säga.

puss

RSS 2.0