New years

Imorgon är det självaste nyårsafton och jag längtar. Firar med ett gäng damer som kan vara bland de bästa på jorden. Vi ska äta mat, spela spel och dricka oss salongsbombade utan att det gör något. Funderar även på att ställa fram extra sängen in case of att någon behöver sova ruset av sig. Funderar även på att skriva en lapp och sätta upp i trappen att det kommer vara fest på 5 vån och att musik kommer spelat och höga skratt kommer att framkallas.


längtan

carpe vad du vill

Usch och blä vad jag är trött. Var upp å hoppa imorse för att hinna tvätta och städa lite innan det var dags att träffa Jennica. Vi tog oss en heldag på stan och hade jättemysigt. inhandlat diverse småsaker som kan vara trevligt att ha. Men nu har jag precis varit och handlat på Ica. Fick lov att gå två gånger eftersom jag inte fick med allt första gången. Så går det om man har varit borta en vecka och inte har nåt hemma. Jag handlade också all mat till nyår som jag ska laga till bruttorna som kommer på besök och förgyller min afton. Nu hade jag tänkt att städa upp det sista, dammsuga golven och sånt trevligt och försöka hinna göra pajdegen innan läggdags men som det känns nu så skulle jag kunna somna bums.

Nää.. Städa it is.

Saknar min underbara pojkvän också!!!!!!!!!!

juuläääääätiiieeedääär

Man kan bara inte låta bli att tänka på hur det var att vara liten i juletider när man är hemma hos mamma och pappa i vinterparadiset. Var jag än tittar så bara öser det upp minnen i huvudet på mig. IDag har jag och mamma pysslat hela dagen. jag har inte ens duschat än. Har haft fullt upp med att göra julklappsrimm, möblera om vardagsrummet så att alla kan se tomten när han kommer (precis som det var när jag var liten), lagt fram juldukar och strykt röda sidenband som knyts till rosetter. Julmusiken är på högsta volym och det är riktigt julfint här. Sneglar man ut genom fönstret ser man solen som lyser mot de snötäckta träden och det bildas magiskt glitter. Ding dock merrily on high är jullåten för tillfälllet och den drar mina tankar tillbaka till den tiden jag sjöng i kör och vi hade julkonserter. Vackraste och underbaraste som fanns alltså. MMMMMMM..........


Ett måste

Jag måste klippa mig och fixa färgen på mitt hår. Jag ser ut som KATTSKIT. Jag har inte klippt mig sen augusti (ja det är sant, vill egentligen inte erkänna det MEN), jag kan inte få till något vettigt av det och färgen har blivit tråkig. Det är julafton nästa vecka och då kan man inte se ut som en sopsäck. NEJ TACK. Funderar starkt på att springa runt stan imorgon förmiddag och leta efter drop-in men vad fals. Ska göra några samtal först imorgon och höra mig för lite om tider hemma eftersom vi åker hem på söndag, finns det ingen tid för mig får det bli att traska in till frisören mitt emot porten och säga: HEJ!! KLIPP MIG!!! Malii kommer nog förmodligen få spel på mig om hon ser hur jag ser ut i skallen. nej huvamig. Och utväxten ska vi inte tala om. Förtäääskigt asså....


gurka

Jobbar apamycket denna veckan och det är väl nödvändigt också kan jag tycka eftersom man ska vara ledig en vecka. 7,5 timme idag, 7 timmars pass bjuder morgondagen på, 8 timmar på torsdag, 12 timmar på fredag, 10 timmar på lördag och sen är det hemåkardags på söndag. Jag hade även tänk att hinna bjuda er på en rundtur i vårt nya hem via bilder men det har inte hunnits än så länge men det kommer väl I GUESS. Nu ska jag gå och lägga mig. Börjar 10 imorgon vilket i min värld är ganska tidigt.


give a little

Oj. Dags för jobbet snart. Känner mig helt slut i kroppen. jobbade till 03.30 inatt och skulle egentligen fortfarande sussa om jag själv fick som jag ville. Men man måste ju dra in lite kosing..

kort sammanfattning av gårdagen var att vi hade en bokning på 154 pers som skulle julfesta hos oss. Lite smått kaotiskt eftersom de endast hade förbeställt varmrätt och berättade för oss när de kom att de ville ha förätt och efterrätt. Eftersom vi är världensbästa restaurang så fick vi ut förrätterna på 15 min till 154 pers. Om du vet någon annan restaurang som kan det så let me know. Vi är ju liksom one of a kind. Loves it. Träffade även en liten flicka på kanske 6 år som blev min nya superbestfriend. Hon hade varit lucia på dagis och var inte sen med att berätta det. Vi hade underbara små tomteluvor som vi delade ut till alla på hela bygget med en fin liten fridays logga på. Blir nog att bära en sån på jobb idag med. Man blev så fantastiskt söt. Såg rätt kul ut när alla gäster satt med luva på. Såg ut som matrast i tomteverkstaden :)

Nu ska jag fixa frippan och pussa min älskling hejdå. Slutar kl 23 så det blir inte mycket till kväll ihop idag heller:(

ett jobb

Denna dag har inte bjudit på mycket. Gick upp vid nio och mös ner mig i soffan med frukosten. Tog sedan ett lååååångt bad på en timme och läste lite i en bok, rensa tankarna lite och bara slappade. Kommer bli rätt mycket jobba nu innan vi drar oss hemåt dalarna nästa söndag. Eftersom jag ska vara ledig en vecka anmälde jag mig frivillig till extra pass så att januarimånad ändock kan bjuda på en hyffsad lön. Och extrapass fanns det. Har fått hela 18,5 extra timmar innan vi sticker så det tackar jag för.
mitt schema för er som vill veta
Idag: 18-02
fre: 16.45-03
lör: 13-23
sön: 11-19
mån: ledig
tis: 10.30-17.30
ons: 10-17
tors: 18-02
fre: 16.45-23.30
lör: 12-22

Fnissar. fy vad med timmar. Men jobbar ju dag sön, tis, ons och ledig måndag så man har lite tid med min fantastiska älskling också. Sen blir det mys i gamla dalarna <3


Supersuraskunksara

Haha.. Julkalendern är ju för mysig. När supersnällasilversara blir sur så förvandlas hon till supersuraskunksara. HIHI.. Gick upp en timme innan jag behövde idag för att kunna mysa lite innan det är dags för jobb. Ska sticka om 25 minuter men jag kikar på lille julkalendern. Kollar ikapp lite eftersom jag bara har sett de två första innan. Nä nu mina söthögar. Borsta gaddarna och beställa hem de allra sista klapparna så är man på topp och i form.

Lila jul....




.... och en smygkik in i köket. DET KOMMER MERA....

Här vare

dåligt uppdageterat.. Tänk vad en ny lägenhet gör med livet. Jag har liksom inte tid att uppdatera. Så nu tänkte jag berätta det att jag vet inte riktigt när det blir av igen. MEN det lär ni väl märka. Det kommer väl upp lite bilder också så ni får se lite hur vi bor. Så fort vi får bort allt som inte ska vara här. Har i alla fall fått upp jultallen :D

I helgen har mam och pap varit här också. Får tacka hjärtligt för all hjälp med allting. ♥

Nu är det dags att småstäda lite.

TJOOOSKII

Nu har vi äntligen flyttat in i den nya underbara och helt fantastiska lyan vid Drottningtorget. Så förbannat centralt och det tar mig inte mer än 8-9 min att normaltaktgå till jobbet. Helt FAB. Jag känner känslan av lyxigt hotell inne hos oss. Allting är så fint så det finns inga fel (förutom att elementen inte riktigt vill fungera som de ska men det är i alla fall kanske 19-20 grader här inne :P ) Jag har julpyntat lite så julstjärnor, amaryllis och ljusstakar klär vårt hemma fantastiskt fint. Idag mia kära så kommer våra möbler och det kommernog bli TOPPEN. TOPPEN TOPPEN TOPPEN. Igår gjorde jag även egen glögg och jag känner forfarande doften av alla julkryddor, nejika, pomeransskal, ingefära med mera. Dock så har jag inte smakat på glöggen än så den kan ju smaka vad fan som helst. HIHI. Fast har svårt att tro att den är vedervärdig eftersom den luktade underbart. Har även bunkrat upp med annan glögg tills helgen när mamma och pappa kommer. Då ska det mysas och drickas glögg. Köpte den nya årsglöggen från blossa och något litet paket med 3 olika årsglögger. Den var så söööt..

Nu ska jag koka mig lite te eftersom kaffebryggaren inte följde med till nya. Den måste hit snarast. buhu..

updt- Det blev inget te, har inte kommit fram till om vi har två ugnar eller om den minsta av dem faktiskt är en micro. :/


äggtoddy

Jag sitter som ett litet barn på julafton och väntar in min bättre hälf. Nyckelövertagande om 2 timmar och jag studsar som en gaalning här. HeHE. Längtar efter att få julpynta i nya lägenheten och jag skulle helst vilja köpa massvis med saker redan idag men så blir det nog tyvärr inte. Just nu låtsas jag vara helt ovetande om vilket slit det är med att flytta. Bära kartonger, sängar och andra diverse möbler, upp 5 våningar (tur vi har hiss) in till rätt plats i hemmet osv osv. PACKA UPP. Lite hjärtskärande är dock att våra nya möbler kommer på torsdag när jag jobbar. Jag jobbar till 02 och får inte vara med när de nya grejerna träder in i hemmet. Får väl ta mig en svängom när jag kommer hem på nattkvisten och kika in vårt perfekta hem. (fniss) Känner på mig att denna vecka kommer ta låååång tid eftersom det händer så mycket skoj. Lägenhet, möbler, mamma o pappa och jobb. Känner inte alls för att jobba när allt detta händer men man bör väl dra in lite pengar. Kan ju inte vara ledig nu liksom när jag ska vara ledig en hel vecka över jul.

Brukar ni dricka äggtoddy på jul? Jag är supernyfiken på vad det smakar? Känner verkligen för att vara super pysslig. Göra glögg, janssons, äggtoddy, julklappar, klä gran, pyssla och mysa. och ännu mera pyssla. pyssel pyssel pyssel.

Well. Ska man dra fram den gamle dammsugarn och dammsuga av mattorna lite kanske så att man slipper få in en massa onödig skit i nya LYÄÄÄN.

RSS 2.0