Bara minuter kvar

Tills min älskling kommer hem. Det enda jag har kvar är att byta om lite. Har på mig mysdressen nu och inget smink har jag heller. Fick inte lov att sminka mig för mitt öga var helt fuckat imorse. Det gjorde så ont så jag bara sprang runt och grät här hemma. Inte alls trevligt. Men till jobbet skulle man och jag tog mig förbi apoteket och köpte ögondroppar i mängder och tryckte i ögat för att det skulle lugna sig lite. Det bara rann och rann och rann och var så rött och svullet. Jim (manager) hade aningar om att det kunde vara biverkning från gårdagens kortison. Ja jag är fortfarande jätte tagen efter gårdagen, känner mig dåsig och egentligen inte lust för så mycket. Det var fruktansvärt ansträngande att städa nu innan älsklingen kommer. Det är det som har hållt mig på bra humör hela dagen att jag äntligen ska få träffa Peter efter 2,5 vecka. Well well. Byta om lite kanske och slänga på sig lite make. Inget på ögonen dock eftersom jag inte vill få in bakterier. Jag får nöja mig med lite ögondroppar. lite foundation och buder kanske piggar upp min trötta fejja något.

Har förberett en tomatsallad, mozzarella, lufttorkad skinka och Rosévin tills ikväll, samt lite gröna vindruvor och oliver. Visst låter det mysigt :)

Slagen hjälte

DRAMA DRAMA DRAMA!

Idag har jag jobbat fm. men kom inte hem förns nu. Ni förstår, någon gång mellan 15.00-15.30 blev jag stucken/biten av någonting på foten och jag fick världens reaktion. Jag fick frossa, kallsvettningar och jätte hög puls. plus att jag kände mig så groggy att den närmsta jämförelsen var att va knall-kanon packad. Manager Jannicka ringde till sjukvårdsupplysningen och de sa åt henne att jag MÅSTE till en akutmottagning fort som attan eftersom vi inte visste vad det var som hade stuckit/bitit mig. Snällaste Nina följde med mig, vi haffade en taxi och stack till universitetssjukhuset MAS och där fick vi vänta. Pulsen blev snabbare och snabbare och jag i mina tankar trodde jag att jag faktiskt skulle stryka med (ni vet ju hur jag är) när jag väl fick träffa en doktor såg han ut som Robert Gustavssons karaktär i "vilse i min egen trädgård". Jag trodde inte mina ögon och inte heller mina öron när han lät som honom också. My luck liksom. Där inne fick man ligga och jag fick till och med ett sånt där sjukhusband man har på armen. Äkta sjukling. Jag fick kortison och tavegyl så efter ett tag mådde jag prima ballerina, dock kände jag mig en aningens bakis med huvudvärk och sömniga ögon. När jag kom tillbaka till jobbet hade ALLA hört talas om mina akuta reaktion och fick kramar och frågor från höger och vänster. Gullkamrater ♥. Om ni har några frågor så får ni väl ställa dem :p

En BAMSE kram till Nina som tog hand om mig. Tack tack tack!!


Hurra!!

Jennica den snällisen byter pass med mig på lördag så jag jobbar dag och hon kväll så att jag kan umgås med min älskipälski :) Hon tar även sitt pass som jag skulle tagit på söndagen så vi har hela söndagen också. Hurra hurra hurra :) Det gjorde mig i alla fall på lite bättre humör. Är så trött och har fortfarande ont i fötterna från igår men det ska kännas när man har jobbat söta 12 h 45 min. Money money money får man väl tänka då!

Nu ska jag cykla iväg till jobbet i "stormen" som jag ser utanför mitt fönster och hoppas på att man kan få i sig en kopp kaffe så att man kanske vaknar till liv lite grann!

pouce

Långpanna

Då är man hemkommen efter dagens pass: 10.45-23.30 så man är ju gaaanska slut i fötterna. Blev tillfrågad att hoppa in för en kollega nu idag på eftermiddagspasset. Jag skulle egentligen ha slutat kl 17. och vänlig som man är så hjälper man ju till om man kan. Eftersom jag har så lite timmar så är det ju bra om man kan ta någon extra här och där. Det har varit riktigt mycket att göra hela dagen och kvällen var inte nådig. Ganska skönt att man nu sitter och väntar på att snabbnudlarna skall koka klart så att man kan varva ner i soffan några minuter innan det är dags att krypa till kojs, ni förstår jag jobbar imorgon igen 10.45-17.00 Man kan väl i alla fall hoppas på att man kan sluta då också men man vet ju aldrig :) Ja nu är nudlisarna klara.

god natt babies!

Plikten kallar

Jaha, då var det onsdag. Alltså dags för jobb. Den här vecka jobbar jag onsdag, torsdag, fredag, lördag ev. söndag. Men det beror lite på. Jag ska försöka byta bort min lördag eftersom min underbara älsklingsälskling kommer hem i helgen och det kunde ju vara trevligt om vi kunde få umgås lite med varandra. Hoppas hoppas att det går nu!!

Nä nu lär jag borsta gaddarna. Börjar 10.45 och jobbar själv  hostess till kl 17.00. Kom gärna förbi och förgyll min tillvaro.

pouce

take me to the candyshop


Mycket skeptisk

Ibland blir jag bara ledsen för sånt här. Jag har länge suktat efter en Elise Ryan-klänning på nelly.com men har inte riktigt tyckt att det har varit nödvändligt att köpa någon sådan. Jag tycker att de är så snygga men igår när jag och Linda var in på Gina Tricot gjorde jag en förfärlig upptäckt. Att Gina har kopierat Elise Ryan klänningar i stort sett rakt av för den ynka kronan 299 och lika med den rare fashion klänningen jag köpte för någon månad sedan. Checka in detta:



Okej. Jag har klippt och klistrat i paint men you get my point. Är de inte skrämmande lika? eller är det bara jag som tycker det? Det kan det väl ändå inte vara. Visst skiljer det lite och det är klart att man ser skillnad men det är i alla fall inte kul när de kopierar sådär rakt av och man ser det så bra. Nä vet ni vad!!!

gårdagens dag

Igår lekte jag med Linda hela dagen. Hon åkte percis hem nu. Det började med att hon kom hit och sedan begav vi oss till Entré för att kika lite i affärer, fika och snacka lite gojja. Jag kom hem med dessa saker:
Ansiktsmask, tre par trosor, bod ylotion, puder, ansiktskräm, ansiktsvatten, ansiktsrengöring (så får jag inte fin hy nu då jävlarns). Jag behövde verkligen allt detta och jag tror att min fejja kommer att bli fin nu. Ansiktskrämen ska tydligen jämna ut hudtonen, typ bleka gamla röda märken efter finnar och liknande. Så vi får väl se hur det blir tillslut. Man kanske blir västa pinglan utan smink ;)


Vi skuttade även in på Hemmakväll och hyrde två filmer: The unborn och Young, single and angry. Den sustnämnda var fruktansvärt dålig. Den var så dåligt filmad så att det såg ut som en hemmagjord rulle.Ingen skärpa i kameran alls. Inget fokus eller någonting. emellanåt så ruskade den precis sådär som den gör om man håller i kameran och inte kan hålla still. nej fy för den. Dock var den lite rolig emellanåt men det vägde inte upp den dåliga kvaliten. Att den ens nådde nr 27 på hyrfilmstoppen är för mig obegripligt. Den andra vi såg var så otroligt läskig. Det stod att det skulle vara en thriller och det brukar man ju klara av, för de är mest spännande. Men denna var så läskig. Den borde verkligen höra till genre rysare. Men den var ganska bra. Den kan jag nästan rekommendera till skräckfilms-freaks.



Efter att ha sett de båda filmerna kletade vi på oss våra ansiktsmasker och hade lite hemmaspa (?). Det står på förpackningen att man borde använda ansiksmask 1 gång i veckan men vem gör det? Det här är nog första gången på flera månader som jag har ansiktsmask på mig. Men man kanske ska använda det 1 gång i veckan för att uppnå den ultimata hyn?



Vi var sådär snygga men jag bjuder på den här bilden. Vi var mycket tveksamma till att detta faktiskt skulle rena våra porer, jag trodde faktiskt en stund att den bruna sörjan (som dock luktade choklad) skulle fastna i mina porer och jag skulle få bruna små chikladluktande pormaskar som jag sedan skulle behöva klämma. Men inte blev det så heller. Den sköljdes av så lätt så när den hade torkat in som en extra hud efter 15 min :)

Oh lucky lucky

Fick ett litet sms av älski imorse där det stod att han åker hem på måndag istället för på söndag. så han blir här en extra dag :) Fy vad jag längtar efter att få träffa dig älskling. Vi har ju inte setts på två veckor! <3

hjärtligt härligt

Aaahh!!! Sovmorgon! Idag sov jag ända tills nu (?!) och det var underbart. fantastico. Igår gick jag upp vid halv 10 och i lördags med. Visst det är faktiskt också sovmorgon i min värld men det räknas inte eftersom jag skulle jobba och ska man jobba måste man ställa klockan :) Alltså inte sovmorgon!

Oj, vad jag virrar. Jag har inte fått i mig kaffet än. Undra om man ska ta sig en proteinshake till frukost idag? Det var länge sedan. Innan jag åkte hem till dalarna vill jag minnas. :)

Har ni skådat min fina design då? Mm just det, den som jag vann av Mondie. Den är inte tokig den inte! Den tackar vi för :)

Well.. Nu ska jag städa eftersom det inte blev så mycket av den varan igår. Jag var helt slut. Tog mig ett fotbad och kollade på Horton istället. Blev så sugen på det när jag läste Jennicas blogg.

Pouce

Pust säger jag bara

Jaha, då var man hemma efter ett kort pass på jobbet. 11.45-17.00. Känns skönt att få vara ledig nu i två dagar. Har lite ont i fossingarna. Imorgon får jag träffa Linda som jag inte har träffat på år och dar känns det som men det är väl sen jag fyllde år och det är ju ändå 21 mars så nog har det gått sin tid allt. Det ska bli himla kul och eventuellt övernattar hon också. Förstå vilket tjejsnack när man inte har träffats på 4 månader :P

Minus på min lista idag ligger giriga ungar som inte uppskattar saker och ting. Igår så var det ett sällskap som kom och när de gick fick barnen ballonger, de var två st. Efter 10 min kom ena ungen tillbaka och bad om en ny ballong eftersom hans brorsa hade tappat sin. Ja ja sa vi och gav honom en till men bad honom att hålla hårt i den. Inte ens ett litet simpelt tack fick man och han var ändå runt 5 år. Det går kanske två minuter och han är tillbaka igen och påstår att han har en till brorsa så han vill ha en ballong. Jaja säger vi och ger honom en till ballong. Inte då heller hör man ett tack så mycket. Två minuter till går och han återkommer, stirrar bara på mig precis som att jag skulle förstå vad han ville. Jag frågar vad han vill och han vill såklart ha en till ballong. Även denna gång säger jag att nu får du allt hålla hårt i den. Jaaa svarar han grinigt och springer iväg. Han återvände åter en gång till och tog sig en ballong.
Men altlså??? Kan man inte be om en ballong och säga tack i alla fall?? Och hur tänker föräldrarna när ungen springer fram och tillbaka och hämtar ballonger. Det är klart att vi kan neka honom men det skulle ju inte vara så poppis minsann.
Nej minus för barn som inte tackar för sig.

tankspridd

Åh. nu är det bara 2 timmar kvar tills jag börjar jobba och jag har fortfarande ont i fötterna sen igår och det är ju ingen tröst att det förmodligen kommer vara ännu mer att göra idag. Vi får hoppas att tiden går fort så att jag bara kan gå hem och sova sen. Just nu sitter jag och sminkar mig men kan inte bestämma vad jag ska ha för slags makeup på ögonen. Det är ju ändå lördag så man skulle ju kunna spexa till det lite. Ja vi får se :)

Dagens horoskop:

Väduren 21/3-20/4

Visserligen är det lördag men du är fokuserad på plikter och ansvar. Lite mer avkoppling vore nyttigt.


Inte uppe med tuppen direkt!

Då har man varit vaken i 45 minuter och jag har inte rört kaffekoppen som står vid min sida. Har bara inte orkat och orkar än mindre diska en tallrik så att jag kan käka lite frulle. Då undrar väl ni kanske varför jag stiger upp i denna "tidiga" timma om jag är så trött. Jo för jag kunde verkligen inte sova mer. Det var HETT i sovrummet. Rena rama bastun. Idag skall man vara på jobbet i hela 9 timmar, 15-23. Ska propsa på att få äta under passet och inte innan som vissa säger. Tycker nämligen att det är lite sjukt att inte kunna äta på 9 timmar sen. Men har man mycket att göra så hinner man varken tänka på mat eller att gå på toaletten.

Nog med jobb. Nu vill jag förklara min kärlek till nytillskottet i vår "lilla familj", Manne Herou som föddes för en vecka sedan. Har mobilen full med bilder som syrran har skickat eftersom jag inte har kunnat åka upp och se honom och hålla i honom och överösa honom med presenter. Han är en ljuv syn för ögat och om jag hade tid skulle jag stirra på bilderna i timmar. Det är så underbart med bäbisar. För er som inte riktigt vet hur "liten" min familj är så kan jag med glädje berätta för er att vi har en mamma och en pappa, vi är sex syskon, dessa syskon har varsin partner och sedan har vi nu totalt 7 barnbarn/syskonbarn. så allt som allt 21 stycken då med mamma och pappa överst i familjeträdet. Våra familjemiddagar

Det var ganska mysigt i lördags på jobbet när jag berättade att jag hade blivit moster (och sträckte lite på mig förstås) och mina kollegor sa något i den här stilen: åååh, det är så stort, är det första gången?
Mitt svar blev ungefär: Nä, 7:e, men det är lika underbart varje gång.
Att de nästan tappade hakan över att en 20årig tjej är moster/faster till 7 knoddar var väl inte tippat kanske. He he.
Så mina damer och herrar. Då är det bara jag som inte har några barn i vår familj. Vad gör väl det. Kan kan ju låna barn i alla åldrar från 1 vecka upp till 8 år :)

Design

Hihi.. Jag har vunnit en bloggdesign av Mondie :) Kändes så himla kul eftersom jag verkligen inte har orkat ta tag i min och dessutom har jag ingen som helt känsla för bloggdesign, har det bara inte i mig. Men nu är det bara att vänta tills den slår i verket :D :D :D

Nu har jag precis ätit en sallad bestående av 2 tomater och lite fetaost. Jag vet att man inte ska äta den här tiden på dygnet men kommer man hem och inte har ätit sen kl 16 så börjar det kurra lite i magen (jobb 16-45-02.30) . Well,  i alla fall så var det sjukt mycket att göra på jobbet och jag tror inte att jag var still en sekund. Det var ganska mycket drygt folk och jag får avsmak till alkohol när man ser hur folk blir. Känns som att man inte vill dricka nåt på ett bra tag när man har träffat massa fulla drägg i flera timmar.

Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa hänt extra och somna till ljudet av fläkten som mamma och pappa var så snälla att lämna kvar.

Puss på er

Someone is platina-na-na-na-na

Let's have som fun this beat is sick!



       


10 min kvar och det ser vitt ut :D

Yes. Sitter här och har endast futtiga 10 min kvar på första behandlingen och det ser fantastiskt ut. Men jag ska inte bygga upp nå förväntningar på det. för jag vet att det kan bli gult ändå. Nu ska jag bara vänta ut tiden sen tvätta ur detta, sortera ur den tvätten som ska tvättas och sedan slänga i det i tvättmaskinen och sedan slänga i nästa "ljusningsfärg".  Vill verkligen  bli platina nu. Tycker aldrig att jag får till det. Men nu ska jag fan bli det. Sedan när jag åker hem till Avesta nästa gång (förmodligen 17-19 aug. ska jag boka in en klippning hos svägga. Hon är nog den enda som förstår sig på mitt hår och vad jag egentligen vill ha för frippa. Du är bäst Malle. Boka in er hos henne ni också på Flotta flätor :)

uppdrag platina

Yes. Då var man igång med sitt hemmafix igen då. Vet att det egentligen är bäst att ta sig till frissan men ibland tycker jag faktiskt att det blir bättre när jag gör det själv men vi får väl se nu då när utgångsläget är mörkblondt på sina ställen. Jag kikade ner i hårbottnen och såg att det inte var så ljuvligt där nere heller så jag bestämmer mig för att sätta igång med detsamma. Jag är lite nervös eftersom jag ska jobba sen ikväll. Förstå, om det skulle bli gult? Jaja. det löser sig. Jag tänkte att jag skulle använda både Mood blonde och Essential color men jag vet inte vilken ordning jag ska ta. Men men. VI får väl se då hur man ser ut i skallen sen. Lär ju snabba på lite eftersom jag har en tvättid kl 12 också, Ska bara tvätta det viktigaste som jobbkläder. Sen får jag boka en ny till nästa vecka då jag tvättar resten.



puss

...

" I t ' s   n o t   s e l f i s h   t o   p u t   m y s e l f   f i r s t ,  
i t ' s   n o t   s e l f i s h   t o   t a k e   c a r e   o f   m y s e l f "

- Robin McGraw


Det här med att vara själv!

Har ni också kommit på er själva att skratta, viska eller prata med dig själv när du är... helt solo? När jag kommer på mig själv göra detta så blir det som en ond cirkel och jag säger åt mig något i stil med: Nej men Moa, nu pratar du med dig själv igen, fan skärp dig.  Sen kommer man ju på att det också var att prata med sig själv så skrattar man sen och känner sig sådär lagomt patetisk och psykiskt rubbad. Men det är väl så livet ska vara I guess ;)

Nu sitter jag och dricker morgonkaffe och fnissar för mig själv över bilderna från helgen jag var hemma i Avesta och gick ut med mina stjärnor. Men det känns som att kanske en bild blev bra av 70 men thats life. Fruktansvärt många spontanbilder och folk som inte alls är beredda men det är ju det som är kul. Att sitta uppradade som på ett klassfoto är inte riktigt det som jag är ute efter när jag fotograferar.

Näe om man ska fylla på kaffekoppen en gång till så att man får ett sånt där hääärligt kaffedarr då kanske!

Städtaaajm

Yes. Nu har jag tagit det lugnt heeela morgonen och tills nu på eftermiddagen. Och jag börjar faktiskt känna mig lite småsugen på att städa lite här hemma och göra det mysigt. Sortera lite kläder, diska lite. Plocka iordning så att det känns lite hemtrevligt. Mamma och pappa var så snälla att de skurade hela lägenheten innan de for hem så det är bara det sista som är kvar. Sorteringen av grejer och lite så att det ser ordningsamt ut. Sedan så kommer ju Frida hit imorgon och ska ha lite maratonkväll med mig. Vi ska titta på Sunes Jul (alla 24 avsnitt) och eftersom alla avsnitt är ca 10 min så blir det alltså 240 min med bara Sune och hans underbara familj. Det kommer bli urmysigt. Så jag måste ju få lägenheten i stämning, ja alltså inte julstämning men lite mysstämning.


"Det här kommer Håkan få fan för förstår ni"

Lugnet och stormen?

Oj vad tiden går fort. Jag hinner inte riktigt med själv känner jag. Nu har mamma och pappa varit här sen i torsdags och de vinkade precis hej då! GUD, vad det är tyst i lägenheten just nu eftersom de har bott här med mig sen dess. Vi har traskat runt lite i stan och sådär och idag har vi inhandlat spritvaror i tyskland. Så nu ska man väl klara sig i sommar utan att behöva köpa utav systemets sortiment.

Det känns som att det har gått lite för lång tid för att uppdatera därför slänger jag upp lite bilder från vistelsen i Avesta och sedan kan jag säga er att jag saknar min älskling så att det gör ont i bröstet!! Nu är det en vecka sedan vi sågs sist och det är ju lite länge tycker jag. Käpte mig en ny parfym idag som jag tror att han kommer gilla också :) hihi. När jag åkte hem sist så var det som att det pirrade i magen av nervositet när jag skulle träffa honom. Jag var förväntansfull och gaalet lycklig över att vi äntligen skulle träffas. Sen hade vi några underbara dagar ihop. :) längtar tillbaka*


Anyhow! Pics.

Lilli körde en gympa/dans-uppvisning för mig, Cissi och Ellis förra lördagen. Hon var fruktansvärt söt.



Lilli stod för mycket av underhållningen denna lördagsafton



Det blir lite tokigheter när vi inte ses så ofta :)



Nere på kingen träffade vi på lite känt folk: Random pics. :)






Sen har ju mami o papi ett UUUNDERBART ställe också som jag nyttjade lite :)




puss

Älskar't

Åh vad jag gillar att vara här hemma. Har sovit med min älski i lillstugan hela tiden sen jag kom hit och det är ett härjande av grävlingar där under. SÅ man kan ju knappt sova. Men det är landet. Idag tror jag faktiskt att jag skall ta mig ett litet dopp efter jag har klippt klart gräsmattan och städat lusthuset tills ikväll. Kommer väl vara lagom svettig då :)

I lördags var det PAARYEEY med brudsen och det var ju lööövli. Jag har både videoklipp och bilder från kvällen och man kan ju fråga sig vad som pågick men jag kom underfund mmed att träffas man inte på länge så blir det lätt lite galet och lite knäppt och det passar Fröken Karlsson perfekt.

Bilder osv kommer upp sedan när jag kommer hem, Har börjat längta efter brudarna på tgi riktigt ordentligt.


puss

mitt älskade dalarna

Jag har det sååå bra här uppe så ni anar inte. Kom hem i onsdags och möttes av det värsta oväder man kan tänka sig. Hagel stora som körsbärstomater och åska och blixtrar som bara den. Vi får se hur det nu blir med familjetouren på lördag. typiskt.

Sitter nu och äter frukost, jo man tar sig ju lite sovmorgon på semestern. Sen ska jag in och möta the one and only Lilli B för en liten lunch och snacka massa gojja. ME LOVE.

Jag har haft sådan grov hemlängtan så jag ville bara visa mina föräldrar att jag älskar dem så mycket så jag köpte två flaskor vin och blommor. :) de blev mycket glada.

Nu ska jag käka upp min frukost.


hej dåååå...

Mentalförberedelse

Sitter i soffan. Har städat och packat det sista inför resan hem och tänker lite på att jag ska jobba ikväll. Snälla låt det bli en bra kväll. Är ju i alla fall inte själv eftersom Sara också jobbar. Men ändå. Känner mig lite deppig eftersom det var så psykiskt påfrestande igår. Well well. Ser fram emot att få vila upp mig ordentligt hemma och umgås med familjen. Längtar verkligen jättemycket efter alla.


Aldrig mer!

Igår var den värsta arbetsdagen jag någonsin haft! Jag var själv värdinna på kvällen. Jag förstår inte hur de tänker ibland? En tjej som har slutat skulle ha jobbar samtidigt men istället för att sätta in någon annan så skiter de bara i det!!  Det behövs två st värdinnor minst. Jag var på så himla bra humör hela dagen och var det först på jobbet också. Fick en ny WOW-pin för i söndags så det började ju sååå bra. Sedan så fick jag reda på att jag skulle vara själv och Carro (manager) sa till resten att de skulle hjälpa mig så mycket de kunde för att jag faktiskt var själv. Jaa sa alla och nicka. Det var ju bara bullshit.

Jag kommer ut och upptäcker att det hänger GAMLA ballonger från igår och bara slokar. Jag undrar då över varför inte Mikaela som jobbade innan mig inte tog bort dem när hon kom eller varför inte Sara gjorde det när hon stängde i söndags? Men men. Det fanns inte heller några nya ballonger så det var ju bara att blåsa, inga ljus tända på toaletten och bokningar som inte var inskrivna på vårt bokningspapper. Efter att detta var gjort så satt jag mig och skulle rulla lite bestick i servetter. Då dyker det upp ett sällskap på 10 personer som påstår att de hade bokat vilket jag inte visste någonting om. Kl var ca 17.40. Jag fixar fram ett bord till dem och de var lite smått besvärade över att jag inte hade deras bokning eftersom de hade ringt dagen innan. De hade bokat till kl 18. Sedan kommer dagmanager springandes med fler bokningar på små lappar och en av dem var just den 10 pers som just hade kommit. Moa var lite smått irriterad vid detta tillfället och sa åt honom att han faktiskt får skärpa sig med det där. Jag måste ha ALLA!  Han såg lite smått skärrad ut eftersom han förmodligen aldrig har sett mig "arg".

Efter detta så är det ett sällskap som ber mig om att få betala och på mina anteckningar var det en servitris som skulle ha det bordet och när jag lite snällt ber henne att ge dem notan så bara surar hon till och typ fräser åt mig att hon minsann inte har det border och att jag är någon form av korkad som tror det. Får tillslut tag på servitören ifråga och frågar varför de har bytt stationer och de hade visst gjort det utan att jag visste eller att de visste själva. Men har jag rätt från början behöver inte den där tjejen fräsa åt mig för jag lyssnar mycket mer om hon bara berättar lite snällt: Nej tyvärr så har .... de borden, jag är där nere. Varför måste man alltid vara sur??? Jag diskuterade detta med dem och enligt henne var det väl ingen big deal var de var någonstans. Men JO för mig är det det så att jag vet vilka jag ska prata med om gästerna vill något! ååååååh.. Irriteeerad!

Jag hade även vääldigt många gäster som var sura, jag höll leendet uppe mot gästerna men när de bara kommer och är allmänt skeptiska så tänker jag bara att då behöver de inte gå på restaurang. De sätter sig på bokade bord och tar bort reservations-lapparna och påstår att de inte vet någonting om någon lapp som jag satt dit precis innan de satt sig, de tror att jag kan trolla fram bord för 6 personer på en fullsatt uteservering och är heelt oförstående över att de får sitta inne. Varför tror folk att man kan trolla?

Och som lite grädde på moset så var inte alls de andra förstående över att jag var själv, de var sura på mig och ifrågasatte varför det satt folk utan menyer och väntade, Ja de kanske smet in när jag rullade bestick, blåste ballonger, kollade toaletterna, torkade bord eller hämtade kritor till barnen. Varför kunde de inte bara förstå att jag INTE KAN VARA ÖVERALLT PÅ SAMMA GÅNG. Och bli inte sur om ballongerna är slut för då har jag förmodligen inte hunnit göra fler. Jag är inte klonad. Kan ni i alla fall FÖRSÖKA förstå det?!

Så jag säger bara. ALDRIG mera själv på kvällen. För det är omöjligt att hinna allt och Carro var så förstående. Hon är verkligen en såå jävla bra manager alltså. Verkligen!

Det är inte kul att känna tårarna som försöker tränga fram under ett helt arbetspass. Jag har aldrig varit med om något mer psykiskt påfrestande än detta.

Jag säger bara NEJ!

M-m-m-miss BO01!

I like to eat ice cream in my own way and only my way! ;) Shit-faced!


Clean as you go

Håller på för fullt här hemma med att städa och packa inför min resa hem. Eftersom mor och far hänger på ner igen när semestern är slut vill man ju ogärna att det ska se ut som skit här hemma så det är bara att bita i det sura äpplet och städa upp lite här.

psst. Är det bara jag som är livrädd för fildelning? Jag har laddat hem (och betalat för) ett album nu som gör mig så lycklig. Absolute Holiday. Hihi. Det är så mycket semester över det. Väldigt lättsamma och trevliga låtar att lyssna på medans dammsugaren går varm. Gamla godingar som Daddy DJ, Bailando och Blue är det som skrålar ut ur högtalarna här hemma. Mycket trivsamt.

Har även bokat tid för att göra naglar hos kusinvitamin. På torsdag kl. 10. blir det att putsa upp de små rackarna. Hon är jätte duktig så jag rekommenderar att ni går till henne :) Damn vilken semester man får. Jag har även bokat in en helkroppsmassage hos Desirees på torsdag kl 14.  Sen blir det att golfa,ligga på  playan, träffa älski, familia och underbara homies. Jag ska lyxa sååå mycket när jag åker hem. Lyx lyx lyx. puss på det alltså.

SEEEEMEEESTEEER!!!!

Fortare fortare

Vi hade en liten pratstund härom dagen om hur mycket ens föräldrar slet med en när man var liten. Jag och Erika snackade om det och mindes hur de slet och slet med att dra pulkan man satt i på vintern upp för snökullen och så åkte man ner sen satt man där nere och ropade på mamma eller pappa att de skulle dra upp en igen. FORTARE FORTARE skrek man och småskrattade medansDe drog runt en i skrindor på leksandssommarland och man skulle rida på deras ryggar, åka kana på deras ben och tvinga dem till att äta kakor som man har bakat på det mest skumma sakerna man kan hitta på. När man var trött i benen så fick man åka på deras axlar och att de inte skulle göra dessa saker för en hade man inte alls i tankarna. Allt var bara självklart. 

Så tack mamma och pappa för att ni är så underbara!
 


Oh Soooo Hooot

GOSH vad det är varmt här nere i skåneland. Solen gassar och jag har precis kommit tillbaka hem från att ha legat nere vid BO01 och solat min kropp. Vi var väl ett gäng på 20 pers från Fridays som var där. Det var Nice. Skit kul verkligen. Synd att man behövde ta sitt pick och pack så tidigt bara. Hade mer än gärna legat kvar där hela dagen och sedan satt mig i en solstol på Vanna beach och druckit en drink. Men jag har ett jobb att sköta så att sitta på Vanna får bli en annan gång. Besök sidan vet jag :) http://www.vannabeach.se/

Nu ska jag ta några avokadomackor som mellis sedan duscha och vila för att sedan dra till jobb..... pouce


Solen gassar

Voj voj! Nu ska jag snart sticka till jobbet. Jag tittar ut genom fönstret och jag ser inte att det fläktar lite ens en gång. Jobbigt läge att behöva stå ute i solen i kjol och kortärmad skjorta hela dagen ;) Speciellt när vi har suuupergott sodavatten. Hårt liv man lever. Men faaktiskt så kommer det nog bli lite varmt när folket börjar droppa in och man ska springa som en galning. Därför laddar jag med en stadig frukost bestående av naturellyoghyrt, osötad basmüsli och ett glas havtornjuice.
Nu lär jag skutta iväg. Börjar 10.45. puss


Working Gääl!

Schema:
1 juli: 10.45-17.00
2 Juli: 10.45-17.00
3 Juli: 18.00-03.00
4 Juli: 11.30-17.45
5 Juli: 12.30-21.30
6 Juli: 16.45-23.00
7 Juli: 10.45-17.00
8-17 Juli: LEDIG för semester i Dalarna :D (vet dock inte om jag blir där heeela tiden men i alla fall 1 vecka blir jag där. Åker neröver tidigast den 15:e (beror dock fortfarande på om någon kan ta mitt pass då Men jag hoppas hoppas hoppas på det.  Ska nog inte vara några problem :) Förutom det passet är allt fixat för hemfärd. YEY....

Nä nu längtar jag hem

Ja det gör jag. Jag har längtat hem länge nu men när storebror började att kommentera mina bilder på facebook på sin dotter osv så kände jag att han eventuellt också kanske längtar lite. Och då blir det jobbigt för mig om de där uppe ska hålla på att längta efter mig ;)

Btw så är min bränna inte cool. Jag och Frida satt på Espresso house i ca 5 timmar igår i västra hamnen och bara snackade gojja som tjejer är så bra på, speciellt när Frida har varit på Cypern en vecka så måste vi naturligvis uppdatera varandra. OCH eftersom jag inte är något fan av solskyddsfaktor så tog jag inte på mig någon. Trodde inte heller att det skulle bli fint väder. Min överkropp har en bränna efter linne, bikinitop och 3 halsband. (som sagt trodde inte solen skulle ta så mycket eftersom det var mulet när jag cyklade hemmifrån) och mina ben ser ut som skit. Det var roligast igår när jag tog av mig mina spetsleggings och skådade att det såg ut som att jag hade dem kvar på mig fast i rött och vitt. Som vi skrattade jag Frida och Erika (vi hade nämligen en riktig tjejkväll med Sex and the city-filmen och Ben & Jerry glass :).  IDag ser det mest ut som att mina ben har blivit överfallna av celuliter :( Så det får ni ingen bild på.
I alla fall.. Take a look.



Ciao nu ska jag möta Philip så ska vi ta sälle till jobbet. Vi börjar 10.45.

RSS 2.0