Mina fötter vill ut och dansa discodans

Då var det lördag och partydags. Jag har varit hos Malin hela eftermiddag och fått mig stylad och hell yeah hon fixar't bra som fhään. Spank you Malle. Nu kom lilli precis hit och nu blir det flickkväll med lite girls..
bye

Skönt med helg efter en sån vecka!

Sitter nu på kontoret och gör mina sista minuter innan helgledighet. Ikväll ska jag och hjärtat fira våran 1årsdag och det kommer bli sååå mysigt:)

Den här veckan har verkligen varit hektisk. Jag har skrivit kontrakt med Nathalie och pratat massvis med Jessica. Jag har också haft knaasmycket att göra på jobbet så jag kan egentligen inte gå hem nu men jag lär ju få lite ledigt. Det var skönt att få den efterlängtade lönen också. Nu gäller det bara att inte slösa alla pengar på skitsaker som jag inte behöver. Jag har hur mycket kläder som helst i min garderob och skulle inte behöva köpa några den här månaden. Men jag vet väl hur det blir. Har unnat mig 2 st. Tattoo tidningar idag när jag var och lunchade med therese. "Nordic Tattoo Mag" och "Tattoo Life". Får se  om jag finner någon inspirationskälla. Vet redan vad jag vill tatuera men titta lite skadar väl inte :)

En Ikea resa inom kort, ge mig!

Jag längtar tills jag får åka till Ikea och det verkar som att mamma skulle kunna tänka sig att åka på lördag. Men bara eventuellt. Jag funderar även på om jag skall öppna ett Ikea konto med avbetalningsplan så att jag kan köpa allt jag behöver på en gång. Men då kommer den stora frågan. Hur mycket ska man ansöka om? Försöker plocka ihop på Ikea.se men det är inte så lätt det heller. Man hittar ju så många måsten när man väl är inne på Ikea. Jag ska läsa på lite om det där. Nu ska jag fortsätta med min bokföring så att Petra ser att jag har varit en duktig flicka när hon kommer tillbaka.

Optimist?

Just nu leker mitt liv. Jag har sålt min lägenhet, hittat en ny och flyttar den 1 november. Jag har världens underbaraste och mest omtänksamma pojkvän och en helt fantastisk familj. Jag har bestämt mig för hur jag vill inreda min nya lägenhet och hoppas att jag kan hitta sakerna till rimligt pris, det gäller bara att leta på rätt ställen. Men det är så mycket nytt jag måste ha så det kommer att bli dyrt i vilket fall som helst. Se här:

* Ny soffa
* Ny säng
* Lampor
* Tapeter
* Färg
* Kakel
* Bänkskiva till köket
* Plus massvis med andra saker som man bara måste ha:)

Det är inte lätt inte. Hur vet man att man har köpt rätt säng eller soffa? Det är ändå möbler som man vill ha ett tag. Jag funderar på att köpa en rund säng från Ikea men hur sover man i en sådan? Kan man sova fler än en? Jag vill helst att både jag och Peter ska få plats i min nya säng annars är det inte så stor idé med att köpa en ny. Jag har så otroligt mycket funderingar över hur jag ska hinna med allt i min nya lya. Hade tänkt att ha inflyttningsparty den 15 november men hinner man allt på 2 veckor? 2 intensiva veckor? Saker tar alltid mer tid än man tror och folk kallar mig i detta läge för en riktig optimist. Men är det något fel med att vara det? Är det fel att vilja hinna så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt bara för att bli klar eller måste man göra allt i snigeltakt? Nej jag står fast vid att det ska vara klart den 15 november. Jag ska ju ändå bara måla, tapetsera och kakla lite sen är det bara att flytta in. Jag tror att det löser sig och tror man det så gör det det säger mamma, som förövrigt är en väldigt klok och bestämd kvinna i sina bästa år. Henne tycker jag mycket om och jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan henne faktiskt. Tack mamma för att du är en sådan förstående kvinna och låter mig göra saker på mitt sätt och om det går snett så finns du alltid till min hjälp. Nu har jag bestämt mig för att gå ned i vikt. Jag ska träna mycket och äta rätt mat. Jag tror mycket på GI och kolhydratsnål mat eftersom jag har kört en sådan kur förut och gick ned en del i vikt. Nu är det dags för nya tag, hösten kommer allt närmre in på knuten varesig man vill eller inte och vad passar bättre än att träna för att få energi? :)


Besöker storebror för sällan

10.00 Lördag
Hjärtat väcker mig så fint som han brukar göra på helgen, pussar på mig tills jag vaknar:). Jag älskar det. Smask.
Jag kommer på att det var lördag och att jag egentligen borde vara påväg till Stockholm vid det här laget så jag greppar telefonen och ringer till familjen Herou. Malin svarar och berättar att de inte har åkt än och att jag minsann skulle följa med. Självklart säger jag fast med en konstig känsla av att jag inte skulle hinna åka till Stockholm just denna lördag men jag visste inte varför för det enda jag hade inplanerat var att träna och kolla på UFC med älski kl 00. Jag sprang hem och gjorde mig i ordning för en färd till Stockholm med storebror Pontus, Malin och deras barn Alex och Agnes. Jag fick sitta bak. I mitten. Mellan två barnstolar. Smarrigt. Satt inte som en gud precis men vad gör det? Att få höra: Mamma, jag är kissnödig. Pappa, är vi framme snart? Pappa, hur långt är det kvar? Mamma, kan jag få godis? I ca 2 timmar var det ganska skönt att kliva ut ur bilen, sträcka på benen och leka av sig inne på Junibacken. Jävla mysigt ställe som jag varmt rekomenderar till alla som har barn och vill göra en dagsutflykt. Väl inne på Junibacken så mötte vi upp storebror nr 2. Marcus och hans gravida sambo Hanna. Vilken liten tjockis hon var blivit. Hon såg ut som en liten bakelse som man bara ville äta upp. Typ. Inne på Junibacken fanns massvis med skoj att göra, Pippi föreställning, sagotåget mm. Tyvärr så fick man inte ta kort när man åkte sagotåget. Det var väldigt synd för det var så fantastiskt bra gjort och jag skulle kunna ha åkt det om och om igen. Att sitta på en parkbänk som åkte i sidled och ha Astrid Lindgren som berättarröst är magiskt. Det kändes som att man bara ville ha ett Astrid Lindgren maraton med alla hennes filmer. Jag blev förvånad över mig själv hur mycket jag mindes från filmerna och böckerna när vi var där. Vi hade en djup diskussion om det fanns ett ställe som hette Nangilima eller inte i Bröderna Lejonhjärta och naturligtvis så finns det väl det. Det vet väl alla att man kommer till Nangilima när man dör i Nangiala. Så etersom jag var så övertygad så vann jag såklart diskussionen. Efter besöket på Junibacken så packade vi in oss i bilen igen och åkte hem till Marcus och Hanna för att käka mat. Mums. Marcus lagade en Thaigryta i världsklass. Färsk pasta och stark kycklinggryta var helt fantastiskt.

Tack för en trevlig dag och Grattis storebror 31 år. Det sved lite i honom att han var 30+ och att om han skulle behöva gå med i någon dejtingsajt så skulle han heta Marcus 30+. Jag skrattade gott och tyckte att det var ganska trevligt att se honom så fixerad över sin ålder och att han hade önskat sig en näs/örontrimmer och antirynk-kräm av Hanna.

När vi satt oss i bilen för hemfärd så fick jag sitta fram, vilken ära. Tack. Mina långskånkben fick sträcka ut som som aldrig förr i brollans bästa bil. Men när vi hade kommit ut ur Stockholm började jag och Malin ana oro. Pontus var trött och höll på att somna vid ratten. Jag erbjöd mig såklart att köra och Pontus stannade tacksamt bilen och bytte plats med mig och föll omedelbums in i en djup slummer som varade ända tills vi kom hem. Jag och Malin hade en trevlig diskussion om hur man kan inreda min nya lya på bästa sätt. :) Tiden gick fort hem och jag satt i Peters soffa redan 22.45 och väntade på UFC som inte började på ett bra tag. När det väl började så såg jag inte mer än 2 timmar, sen kröp jag ned i Peters knä och somnade. Han tyckte väl att det var lite synd att jag skulle ligga där och sova så han bar in mig till sovrummet och la ned mig i sängen Tack älskling för att du är den underbaraste som finns.

Söndagmorgon vaknar jag av att Peter pussar på mig igen. Det är det absolut bästa sättet att vakna på och man kan inte annat än att få en bra dag. Vi spenderade hela förmiddagen med att mysa i sängen. Det var vi inte gjort på länge och det var sååå mysigt. Jag saknar dig redan älskling. Han är nu på jobbet och jag träffar honom inte förrens ikväll när man slutar. åååh. Jag är så käär så käär. Svävar på moln varje dag.

Puss


Och vart tog den veckan vägen?

Ja då var det fredag igen, helt wonderful. Det var en och kollade på min lägenhet idag så vi får väl se hur det blir den här gången. Jag hoppas naturligtvis på framgång, men vad ska en 60 årig man med en 1:a till? Det är en fråga som jag förmodligen inte kommer få svar på. Får tacka lilli som var med mig när mannen var här och tittade. Man vill ju liksom inte vara  själv i ett sånt läge. Big no no.

Jag är fortfarande på jakt efter en supersnygg päls till vintern och hoppas på att kunna åka på en shopping tur när jag har fått lön.

Det här blev ju ett ganska meningslöst inlägg, but stil something. :P Ska lägga ner lite mer kropp och själ när jag känner att jag har tid med detta.

Nu ska jag åka hem till Cissi och fika för hon fyller år.

ciao

Trevligheter

Nu har jag fixat så att min lägenhet kommer ut i annons i Avesta tidningen på fredag. Det verkar inte som att tösen som var så intresserad inte var så intresserad trots allt eftersom hon aldrig ringer tillbaka till mig. Tråkigt är det.
Idag ska jag städa hemma. IGEN. Jag tycker inte att jag gör annat än städar när jag är hemma men det är väl så det är.

Här kommer en liten lista på vad jag skulle vilja hinna med idag:
* städa
* köpa julklappar
* tvätta
* laga god mat
* baka fler olivbollar
* städa garderoben
* sätta ut mina möbler som står i källaren på blocket

Ja vi får väl se hur det blir med det där men några saker ska jag väl hinna göra. Som jag skrev tidigare så vill jag verkligen ha en päls. Jag kan inte släppa tankarna på att köpa en päls så det är något jag bara måste göra. Har även stora funderingar på att köpa en röd lampa på 33 second hand men har inte riktigt tagit mig i kragen att gå in där. Har bara sett den i skyltan när jag har åkt förbi och blivit lite småkär i den faktiskt. Bäst att köpa den innan någon annan kommer på att den är fin.

Jag har setat och dagdrömt om min fina älskling idag också. Jag blir bara mer och mer kär i dig Peter. Du är underbar och så otroligt vacker.

taa-taa


Uppdatering/väntan

Jag tycker inte om att vänta, jag har mycket att fixa på min BBS mail, personer att kontakta papper att fylla i. Men istället för att bara kunna logga in och göra detta så har jag nu tittat på denna blåa sida i 20 timmar. Ja, jag skulle börja redan igår var det meningen men det går inte.  Och hur inspirerande ser det där ut? Det är inte så lång tid kvar nu men ett pissigt sätt att fördriva dagen på.



Nu ska jag koka mig lite kaffe och sätta mig i soffan och glo på något skandalöst dåligt som våra bästa år.


Magsjuka och fejkpälsar

God morgon! Blev tvungen att åka hem från jobbet igår för att jag blev magsjuk, så nu är jag hemma och bara tar det lugnt och hoppas på att jag ska bli frisk idag.
Jag har tittat på "vakna med the voice" hela morgonen och blev helt kär när Elin Kling kom in och visade fejkpälsar till budgetpris. Jag har aldrig varit ett stor fan av pälsar men det var verkligen skiit snyggt och jag måste bara ha en, så när jag får nästa lön så blir det en fejkpäls. Jag vet inte vad det är med tjejer och shopping men jag kände mig inte alls lika sjuk när jag låg och trånade efter de där pälsarna. Nog för att Toaletten kommer vara min bästa vän även idag så hoppas jag på att jag kommer att må bättre.

Ikväll är det en riktig tv-kväll med Desperata hemmafruar och Christine. Toppen toppen.


Såhär såg jag ut i lördags förresten. Hårfix deluxe. Syns inte så bra på bilden dock.


Att flytta: Hitta nytt hem, sälja sitt gamla hem, skriva kontrakt, renovera, ta sitt pick och pack, flytta, inflyttningsfest, trivas.

Hej!

Att läsa mailet där det står att hon ska sälja lägenheten är en happy feeling. Jag längtar efter att få renovera den nya lägenheten. Min lägenhet. Nu gäller det att få min 1:a såld också, kan ju inte sitta och btala dubbla hyror. det fungerar inte så bra direkt.

ciao


Jag gråter blod om jag inte får som jag vill!!

Ja mina damer och herrar. Jag har varit och tittat på en lägenhet nu, och den föll mig i smaken direkt. Självklart så behöver den en renovering a lá Karlsson men det är det som jag har längtat efter. Att hitta en lägenhet som jag bara får göra om precis som jag vill ha den utan gränser. Jippie. Jag hoppas att jag får den och det är där det kommer in med att gråta blod. Får jag den inte så kommer jag nämligen att gråta blod och det är helt säkert. Nu ska jag åter igen åka och hämta brorsans barn på dagis, vad skulle han göra utan mig? Jag är snäll!

Ett nytt hem kanske?

Ojoj, länge sedan man skrev och allt för drygt att göra en uppdatering för allt som har hänt.

Jag har börjat kika på ett större hem till mig, en tvåa med andra ord. Min lilla etta är så liten och dessutom så trivs jag inte alls nå bra. Den känns provisorisk eftersom det var det den var från början. En provisorisk lägenhet för en studerande fröken Karlsson. Efter att nu ha bott där i bra precis 3 år så har jag bestämt mig för att det ska ta mig fan inte bli längre. När jag kommer in vill jag nästan kräkas och så ska man inte känna i ett hem och förresten vill jag inte ens kalla det för mitt hem. Mitt hem är ute hos mamma och pappa i buskbo även om jag inte vågar säga det högt. Där trivs jag som fisken i vattnet. jaja, ska ringa till en tjej idag som har en lägenhet till salu, vi får se hur det blir med den. Jag hoppas att det kan vara något. Eftersom jag är så renoveringsglad så ska jag riva ut hela skiten och göra nytt. Göra det till MIN lägenhet vilket jag aldrig har gjort med min sketna etta. Har väl försökt men dock inte lyckats. Jätte skönt att bo 50m från skolan när man gick i skolan men nu så känns det inte som att det spelar så stor roll. Jag vill bo större, ha ett sovrum med garderober och köpa ny stor säng som både jag och Peter får plats i för i min lilla plutt får jag knappt plats med mig själv.
Men sen var det det här med att ta lån. Jag har det ganska bra nu med endast 1 räkning varje månad och 2 st kvartalsvis. Men det är det väl värt antar jag om man ska trivas, att ha lite mer att betala på. Är ju ändå aldrig hemma nu för tiden. Jag trivs bäst hos Peter. :)

Igår så var vi och hälsade på svärmor och Roffe i Stockholm. De bodde mycket fint och jag tror minsann att svärmor gör de godaste köttbullarna i världshistorien. Det var så att man kunde äta hur många som helst,. Mums. Sedan bjöds det på en fin fin äppelpaj med vaniljsås till. Den var jääävligt god den med ska jag tala om. Tack så mycket för en jätte trevlig kväll/eftermiddag.


RSS 2.0