Bloggtrafik

JAG HAR FÖR TILLFÄLLET LÄMNAT BLOGG.SE MEN DU KAN FORTSÄTTA LÄSA MIN BLOGG I EN NY FRÄSCH VERSION PÅ: http://blogg.veckorevyn.com/moas/

Jag har även hittat en spännande sida som påverkar statistiken. Jag blev nyfiken och provade. Jag är ju nyfiken på allt. Men Gå in HÄR om ni också är nyfikna. Det gör verkligen skillnad.

Kolla in det här:


Och då har jag inte ens varit aktivbloggare här. Heeelt sinnessjukt. min nya blogg har flera gånger mer läsare än vad jag någonsin har haft på blogg.se.


Ombyte förnöjer

Jag bloggar för tillfället på http://blogg.veckorevyn.com/moas/ tills jag har kommit igång med min nya blogg här på blogg.se. Har bestämt mig för att flytta från mooakarlsson.blogg.se till en helt ny. Avslöjar ingen adress än kära läsare innan allt är klart med design, strukturering, inställningar osv. Känner att jag behöver något nytt och fräscht när man har hängt här så länge. I hope I see you on the other side?

När nya bloggen är klar får vi se. Det tar nog sin tid. Men hej hopp och följ mig istället på http://blogg.veckorevyn.com/moas/


Give me a sign

Gårdagens outfit passade utmärkt i det fina vädret när man vandrade till jobbet. Och inte behövde man vara där särskillt länge heller. Stannade på ett glas med bästaste Ulla och Ivan innan vi drog oss mot våra hem. Var hemma hos bästaste igen vid 21 och det blev en lugn och avslappnande kväll i soffan. Däremot så låg älsklingen med värsta öroninfektionen och emellanåt trodde jag att han skulle dö. Mycket obehagligt.



Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för ett grymt 10 timmarspass mellan 14 och 24. Förhoppningsvis drar man väl in en rejäl summa i dricks. Hoppas hoppas. Snälla gäster :) Hoppas kan man alltid och jag känner på mig att det blir en bra dag även fast jag måste jobba när himlen är som mest blå och solen värmer som bäst. Jag kommer nog ha många ursäkter för att knalla ut på uteserveringen och lapa lite sol medans den ändå är framme.


Vägen till hjärtat går genom magen

En tryffelbagerska här bor i staden hon bakar tryfflar mest hela dagen, hon bakar stora, hon bakar små. hon bakar några med florsocker på. på hennes köksbänk finns där tryffelsaker, inga hästar och inga kakor och är du snäller så kan du få men är du stygger så får du två!



Tryfflarna till min käre chefs bröllop imorgon. Jag önskar er all lycka och givetvis hoppas jag att era närmare 200 tryfflar smakar bra :)

ringrostig

Nu är det snart dags att dra på sig vårconversen och dra till jobbet. Jag känner mig lite ringrostig kan jag tala om. Har ju inte jobbat sen den 30 mars. Men det ska nog gå bra. Jag vet inte riktigt vilka jag jobbar ihop med nu på lunchen men det spelar egentligen inte så stor roll. Gillar dem alla :)

Igår var jag ner på stan och mötte upp käraste Jennica. Vi gick i lite affärer och jag kom hem med ett knallrosa läppstift från Make up store, helt fab. Har letat länge efter rätt färg. Sen gick vi lite spontant på bio. I love you Phillip Morris. Den var riiiktigt grym. Vi börjar bli bättre och bättre med att vara biobuddys jag och Jen :) Vi har betat av 3 filmer och fler ska det blir. Vi har både draktränaren och Sex and the city på listan, sen en hel del andra med förstås :)

Nu ska det borstas tänder och dras på med läppstift :P Solen lyyyyser och våren är här.


Fjåll i fjällen

Nu är vi hemma i Malmö igen med blandade känslor. Nog känns det skönt att stiga innanför dörren efter 11 timmars bilresa hem men samtidigt var det jätte jobbigt för mig att lämna alla små och fara hem. Jag vill ju ha dem nära. Men men, Nu är man här. Jag håller just i detta nuet på med att lägga in bilderna från kameran till datorn. Jag kikade lite snabbt och det var ca 90 bilder. Trodde det var fler men men. Det kommer nog upp en och annan här också i eftermiddag men för er som vill se alla kommer de att finnas ett album på facebook. :)

Jag har blivit hemskt dålig på att blogga så ni får ha lite överseende med det. Jag kommer igen ny och fräsch om några dagar ska ni se. Har lite mycket i huvudet just nu som jag inte kan skriva här och när jag inte kan det så låter jag hellre bli helt.

RSS 2.0