Räknar ner.

4 maj börjar jag min 2 veckor långa utbildning genom Fridays för att kunna börja jobba direkt på GRAND OPENING. Jag tror verkligen att det blir kul att få börja jobba där. Längtar verkligen jätte jätte mycket. Att få arbetskläder, träffa massvis med folk och ha skiftande arbetstider. Kan bli helt okej för mig som är så fruktansvärt. Är helt borta på mornarna. Har typ vaknat när jag kommer till jobbet efter min 20 min promenad. Skönt att jag tidigast kommer börja typ 11. sen :)

Har också börjat längta efter att la familia ska komma ner hit och se hur vi har det. Mamma och pappa har bokat in en helg i april men det är ju resten av dem också. Vill att de ska komma och hälsa på oss. Att få gå ut med dem och visa dem staden. Åååh längta.

Påsken börjar närma sig och våra flygbiljetter kommer att kosta 3000:- för båda bara till Borlänge på skärtorsdagen och sen finns det inga flyg hem på måndagen så nu är jag lite depp för att vi kanske inte åker upp? Vill ju verkligen det men att flyga till arlanda och sedan ta tåg upp till Borlänge och sedan åka bil kommer att ta så otroligt lång tid. Hmmm. Tåls att tänka på.

Nu ska jag fortsätta att kolla på desperata och sedan blir det att gå och sova. Är redan så otroligt trött men jag MÅSTE ju bara kolla klart på detta. Sedan så har jag så mycket tankar i mitt huvud och jag vill verkligen inte vara på jobbet nu. Vill vila upp mig, träna och ligga på soffan och pilla mig i naveln. Men säger jag upp mig nu så blir jag utan jobb i 1 månad och det är lika med inga pengar nästa månad. Mycket mycket tankar. Jag orkar ingenting efter jag har jobbat nu. Är helt död när jag kommer hem på dagarna.

hej då

Underbara helg

Jag älskar helgen, man är så fri. Man har inget man måste göra. Inte idag i alla fall. Funderar på att gå bort till vår nya galleria Entré och kolla på lite kläder. Den har ju ändå 93 butiker så något lär jag väl hitta I guess. Först och främst blir det vero eftersom jag har presentkort där men blir nog även något besök på New Yorker. Ska ju ändå ut ikväll så man bör ju vara snygg, men att försöka mäta sig i hur snygg ens sambo är blir det inte så lätt. Kolla in min pudding :)



Kolla in de vita skorna. MUMS..

Hej då

High Fashion

Har fått presentkort på Vero av mina kära syskom m. familjer. Jag var in på Vero i Hansa innan jag stack hem från jobbet idag och visste inte alls vad jag skulle köpa, prova eller titta efter. Har börjat vara lite lat när det gäller mode, har mest kört på i det jag gillar och det har absolut resulterat positivt från både höger och vänster. Men jag saknar att känna mig riktigt INNE. Senaste Nytt. High Fashion. Sånt som man höll på med förr. Det var kul att vara inne. Att känna sig som en riktig IT-GIRL. Lär in på Vero på Entré också innan jag börjar flaxa med presentkortet. Funderar på att köpa något som är riktigt inne för jag totalälskar att köpa kläder. Det vet nog varenda kotte som känner mig. Well wel.. När jag har gjort mina inköp så slänger jag upp det på bloggen, har ju fått en rosa fin kamera också så nu kan jag ta fina bilder med:) hihih.


Fantastiskt

Det var såå skönt att ka hem och ladda batterierna vid 11 tiden idag tog jag hem en affär som resulterade i 3 300 rikstaler för dagen. Tackar och bugar och bockar. Satt inte helt fel och det bästa var att kunden ringde mig och var upp över öronen intresserad av att teckna en hel drös abonnemang.. Wei.. Bra dag.

Helgen var underbar och helt fantastisk. Fick de bästa presenterna och ni som var med mig vet att jag var lycklig. Jag kan bara ladda upp en bild som säger mer än 1 000 000 ord.


ÄNTLIGEN!

Hihihi.. Imorgon får jag träffa alla nära och kära igen. Som jag har längtat. Ååååh. pratade med Agnes idag också, hon fyller ju 3 år idag och hon berättade för mig att hon åt glass. :) Pratade också med mamma Malin och hon hade köpt grejer till mitt hår. För imorgon blir det klipp och färg. GOSH vad jag har längtat. Kommer vara tipptopp när man återvänder till jobb på måndag. Har haft en skiitdålig vecka verkligen men avslutade den med att få ihop 1100:- kl 16.10 med en kund, kunde man få ett bättre slut på arbetsdagen? Att sälja det största och dyraste paketet vi har?! :) Längtar som fan efter att börja jobba på Fridays, tror verkligen att det jobbet kommer passa mig perfekt, som handen i handsken, som foten i en strumpa mm. . .

På lördag fyller jag år och det blir en fullspäckad dag som tusan,

Vakna
Frukost
Fixa sig 1 gången
Systemet
Käka med La Familia
Fixa sig 2:a gången
Middag och ferre med La CREW
Utgång  på Älvan med hela gangstergänget.



hihiihihhih.. jag längtar

Blits? Blitz? Gooooo baanaanzaaa...

Well well. Imorgon skall vi ha blits på jobb. Stavningen är fortfarande oklar dock..  Blits med businesstema hur da hell det går ihop. Vi ska vara klädda jävligt business så det är tydligen kostymen på. Synd att man inte äger någon då. HA. Sorry. Jo åter till Blits, Blitz?! En dag utan raster och 15 min lunch. VI skall sitta packade som sillar och choacherna ska skrika på oss från 8.00-16.30 och vad i helvete? inga raster??? Vi har fan en kl 10 och en halv 3 och faktiskt 1 timmes lunch och dessutom så får vi inte gå på toaletten heller. Jävla arbetsplats man har. Josefin har slutat, Sara ska vara sjuk imorgon och Tove var sjuk idag. Ååååååååhhh......... Bara till att go bananza imorgon och bara köra över allt och alla. Skal fan vara så jävla freaking fantastic imorgon...


pooouuuuuceee.

Bläää!!!!

Åh vad tråkigt det är på jobbet nu. Helt sjukt. Men det är ju ingen idé att säga upp sig och hitta nåt annat jobb tills den 4 maj eftersom jag börjar på Fridays då. Men vad sjutton. Det är så otroligt enformigt på jobb nu och jag har ingen motivation alls. Men men. Bättre än att bara gå hemma för då blir man väl vansinnig. Har inte ens haft motivation till att blogga. Ska bli skönt att åka hem på fredag och umgås med familj och vänner. Får nog tillbaka gnistan lite då.

Well Well.. Bryyds, vi ses på lördagkväll. En brydkväll bestående av:
Moa
Johanna
Carolina
Angelica
Linda
Emelie
Therese
Fhanny
Cecilia
Natalie
Och kanske Josefin, John och Elin. Och naturligtvis min fina Peter (om han vill umgås med ett gäng med tjejer=) )

Vi klär oss i den lilla svarta och kacklar som bara vi kan göra :)

Kryllar av rockstjärnor

Rubrik.

Imorgon har vi tema dag på jobbet, rockstjärnetema. Alla på hela bygget ska klä ut sig till en sån och man skall vara extrem. Ligger här i soffan och funderar över hur fan jag ska klä mig för att se ut som en rockstjärna. ?!?!!?

Nog kan man klä sig rockigt men detta är annorlunda. Jag och Tove funderade lite på om vi ska sminka oss som männen i Kiss men vågar man det? förstå alla miner när jag går till jobbet imorgon liksom. hahaha

Är fett inne på 80-talets rockstjärnor och jag får göra en liten efterforskning här känner jag. Man måste ju vara bäst utklädd liksom. Något annat finns inte.


seeee yaaaaa....... SNART KOMMER JAG HEEEEEEEM


Nästa utsmyckning på min kropp!

Här får ni ett smakprov på vad som kommer att hamna på min fot förhoppningsvis fredagen den 20 mars om GG har en tid för mig så att säga. Skall ringa till honom imorgon och kolla om han har tid för mig på eftermiddagen då när vi har kommit hem till Avesta. Annars får det bli någonstans här nere. Tove har tydligen mycket rabatt hos någon duktig tatuerare här. Halva priset kunde hon fixa med lite tur. :D Mannen i fråga är tydligen Sveriges duktigaste tatuerare men skulle vilja att det var GG som pyntade denna goding på min kropp eftersom han hör till HOMETOWN.

Det är Peter som har ritat den och jag tycker att den är underbar. Family står det för er som inte ser det. Hade en breakdown nu i eftermiddag när jag såg bild på Alex, Agnes och Emma. Plus att jag hade pratat med Dessan och Algot tidigare idag. Plus att mamma skickade bild ifrån stugan. Det blev bara för mycket och det kom en uppsjö av tårar ned för mina kinder. Jag saknar alla så oootroligt mycket. Så nu har jag bestämt mig för att Familjen skall finnas på min kropp och jag vet att pappa inte är så förtjust i tatueringar men denna är väl för jävla underbar. Den kommer att vara svart och rosa. My colors. Totally.



Den är personlig, den betyder så mycket. Och förr eller senare SKA den gaddas på min fossing.

god natt babies.


lämna gärna en kommentar och säg vad ni tycker :)

Chai

Att Älska Malmö.

* Att kunna gå på fik och få laktosfrimjölk i sitt kaffe
* Att det alltid finns nya saker att göra oavsett dag och tid på dygnet för den delen
* Att krogen stänger 04.00, vilket betyder att man kan dansa disco natten lång
* Att allt finns runt hörnet
* Att människorna är trevliga som fan och väldigt öppna
* Att de har mycket god falafel, vilket inte ens finns i Avesta, eller?

Att längta hem.

* Att få fotmassage av pappa
* Att få träffa alla syskon
* Att få träffa alla syskonbarn
* Att få träffa mina vänner och snacka skit om allt som har hänt
* Att sätta sig på gamla sunkiga Plus-Cafét och försöka få laktosfritt utan större framgång
* Att få äta mammas mat, älgkött älgkött älgkött
* Att få se snö
* Att eventuellt få se solen?


Nu ska jag Dricka mitt CHAILATTE, förmodlgen den godaste varma drycken ever. Smakar lite som julen med mycket kryddor. Att dricka det och titta på SEX AND THE CITY samtidigt gör min dag. puss på dessa två delikata mumsbitar.

Börjar längta hem!

Hej hej hallå hallå!

Har bokat flygbiljett hem den 20 mars och vi anländer på Arlanda 10.40. I samma sekund som vi bokade biljetterna började jag längta hem eftersom man har bokat in en resa dit. Ni vet väl hur det är när man bokar in någonting, man börjar ju längta som en galning. Mamma eller pappa ska komma och hämta mig och Peter när vi landar och transporterar oss hem. Jag måste ringa Malin idag och höra om hon har tid att klippa mig på fredagen då när vi anländer för så som jag ser ut i håret nu är katastrof. Jag vet ju inte vem man ska klippa sig hos här och dessutom så lär man punga ut ca 1000:- för att få en redig frisyr. Njjaaaeee. Tveksamt.

Famlij och vänner har börjat fråga mig vad jag önskar mig i födelsedagspresent och jag har redan lagt upp en liten lista här men för att göra den lite längre så lägger jag på lite saker:D

* Klänning från Rare Fashion, finns på Nelly.se :)
* Sällskapsspel i alla former. Är så jäkla kul med spel men har tyvätt inga själv.
* En slant kan man ju önska sig från päronen :)
* SKOR! pumps pumps pumps
* Presentkort, gärna på Gina Tricot eller Weekday
* Klippning samt färgning (har fortfarande inte hittat en bra frisör än här nere)
* Presentkort på systembolaget (ja det finns checkar man kan köpa för sånna tävlar vi om på jobbet)
* Smycken i all dess väg. Älskar smycken men köper det aldrig själv.
* Ett par jätte trasiga, slitna gamla jeans, helst Levi's 501 ca 10- 20 år gamla i stl. 33, 34. så att de är lite stora.
* Systemkamera
* En prenumeration av tidningen Topp hälsa eller liknande
* snygga underkläder, gärna trosor och gärna spets :)
* Strumpor, lider brist på dessa som tusan
* Hårvårdsprodukter
* T-shirts i alla färger och former
* SKOR (igen) gåvänliga men snygga pjucks som jag kan använda på jobb
* Ögonskuggor i roliga färger






Desperata...

mmm. ikväll är det premiär av desperata hemmafruar. Heaven i mina ögon. Följt av Christine. Kan man få en mer perfekt tvkväll? Ja kanske om man avslutar den med Sex and the city..

Tror att det finns många tjejer som håller med mig om detta:D

puss

Dreggel dreggel.

Jag har fastnat för märket rare fashion. De gör totalsnygga klänningar och jag vill bara skicka efter alla. Det är blommigt, tub, kort, tight, tyll. Mm. Just love it! Jag hara blivit en klänningstjej nu. Älskar klänningar. Synd att det är lite kallt för att ha klänning på sig. För klänning och pumps är ju såååå snyggt. Men lär vänta med att köpa lite kläder nu. Finns andra saker att lägga pengarna på som sagt... Ååååh.

Förresten. Fyller år snart så jag tänkte skriva en liten önskelista här. Vet ju att la familia troget läser bloggen:)

* Klänning från Rare Fashion, finns på Nelly.se :)
* Sällskapsspel i alla former. Är så jäkla kul med spel men har tyvätt inga själv.
* En slant kan man ju önska sig från päronen :)
* SKOR! pumps pumps pumps
* Presentkort, gärna på Gina Tricot eller Weekday
* Klippning samt färgning (har fortfarande inte hittat en bra frisör än här nere)
* Presentkort på systembolaget (ja det finns checkar man kan köpa för sånna tävlar vi om på jobbet)
* Smycken i all dess väg. Älskar smycken men köper det aldrig själv.
* Ett par jätte trasiga, slitna gamla jeans, helst Levi's 501 ca 10- 20 år gamla i stl. 33, 34. så att de är lite stora.

Ja där är ett litet smakprov vad Fröken Karlsson önskar sig i födelsedagspresent. :)

HIH. Jag blir 20 år. Äntligen inge mer  tonåring.....


En fredag á la firmafest

I fredags var det kaos på jobbet. Alla var som galna. Anja var galen när hon sprang runt och skrek att vi skulle köpa ut allt och alla. Chelsea fick blommor från en kund också. 5 röda rosor. snacka om att charma brallorna av kunden. Haha.. Jävla galen arbetsplats jag jobbar på men börjar gilla det mer och mer. Är på provition nu i Mars och öppnade med att tjäna 1000:- idag. Så om man kan sälja minst 1 om dagen så är man i hamn kan man säga men det kommer nog bli svårt. Hoppas kan man alltid.

Well well..
Fredagen: Efter jobbet så stack jag och Tove hem till mig på direkten för att göra oss redo. Vi skulle mötas på Gozzip kl 21 (vi hamnade inte på båten av någon konstig anledning, att vi skulle få äta hundmat typ. blä). efter några timmar kom Sara och vi började på med att bli lite småberusade och det blev vi innan vi ens kom till middagen. Haha. Förlåt familjen, men det händer sånt. :) Väl framme på Gozzip 21.15 så hälsades vi välkomna med champagne och grejer. MUMS. Efter en delikat middag och ytterligare lite vin så kände jag snabbt att jag var i toppform. Vi gick vidare till Ett uteställe som heter Hipp vid 12 tiden (lite för tidigt här i stan) för att svänga våra lurviga och dricka grasiösa drinkar. Vi fick i oss det mesta i dryckväg och vi totalägde dansgolvet vilket resulterade i en rejäl träningsvärk i varenda muskel i min kropp i stort sett. Jag kom hem vid 4 snåret på morgonen och somnade som en stock. Men värt var väl det. Det var en fruktansvärt rolig afton och jag längtar redan tills nästa firmafest, gråter nästan lite när jag tänker på att jag kanske inte ens är med på den. :( Jag trivs så jäävla bra på jobbet och jag fick jätte mycket cred. från min chef idag för att jag alltid är glad, jag är tydligen alltid glad och det var skönt att höra att jag alltid ser glad ut :D

puss på er arbetskollegor.

Pics from da middag. 


Här är Sara i alla sin glans. Hon hade t.o.m klänning på sig :)
 

Platschefen Ania när hon håller tal och berättar vad hon tycker om oss alla :D


Sweet Alex. Sexbarnsmamman på 28 år. Tufft.


Detta ansikte känner ni kanske igen? :) Javisst fan är det jag.


Tove i sin snygga svarta klänning och vi skymtar även Murre i bakgrunden.



pusss

RSS 2.0