26 februari

Här kommer lilla ludde hå hå ja ja, bärande på sin kudde, hå hå ja ja.
Här kommer luddes mamma hå hå ja ja, bärande på detsamma, hå hå jaja.

God lunch (?) på er. Idag ska det jobbas 16-23.30 och imorgon 11-18 :D jag fick mitt pass bytt med snällaste Ivan så han tar mitt sena och jag får gå kl 18. Lycka lycka lycka. Så himla sköönt verkligen. Får jag också umgås lite ikväll. Trevlans.

Jag tror att det mesta är klart här hemma. vilket känns skönt. Nu ska jag skynda mig att göra mig i ordning så att jag kanske hinner i alla fall 10 min på stan innan jag börjar :) Mer matnyttigt än såhär blir det nog inte faktiskt, om det ens räknas som matnyttigt. Well frukosten är i alla fall i magen nu (jag vet att det är sent men jag jobbade faktiskt till 02. igår och då får man äta frukost 12.30) och duschen väntar på mig. Sen lite smink smink smink, hår, hår, hår..

puss puss puss

25 februari

Hallå lovers. Nu sitter jag i soffan, kikar på Sex and the city och har precis smakat mian tryfflar för första gången. Jag bakade dem ju i måndags. De var skiiitgoda. De kommer nog att gå hem i helgen. Jag har pysslat här hemma. Gjort iordning gästrummet nu inför besöket imorgon. Har bäddat, tagit fram handdukar och sånt där som man kan behöva när man sover borta. Gilla.

Har dammsugit lite här hemma igen också OCH gjort en morotskaka. Tror att den kanske blev lite torr om man jämför med den som jag gjorde för några veckor sedan. Men jag vet inte. Vi får se när vi smakar på den. Jaja. Idag ska jag jobba 18-02, jobbar imorgon och lördag med vilket känns lite tråkigt när vi får besök och allt men Peter kommer ta väl hand om dem på egen hand. :)

Nu ska jag ta mig en apelsin, ett bad och en peeling av ansiktet. Är så torr att jag flagnar. Detta har jag aldrig varit med om förut. Helt sjukt. :/

Adventsljusstaken är kvar hos grannarna, 4 dagar kvar till Mars. Hur länge kan man ha den?

flashback backflash flash flash back back flash.

Oboy vilken dag vänner, bekanta och fans. Började kl 10 i köket och jobbade där till 17. Skön dag och helt lagom att göra. Trevlish. Stämplade ut kl 17 och stämplade in igen kl 18. i rödvitrandig uniform och väst (servitris). Ut kommer man och självaste Ne-yo äter hos oss. Ja ni hör rätt mina damer och herrar.  Och shit så kort han var. Hela restaurangen nynnade tyst på hans låtar, flickorna fnissade och flera av mina gäster var tvugna och fråga om det var självaste HAN som satt där. Ja sa jag och log. Eftersom jag tyckte att han kunde få vara människa på vår restaurang och inte kändis så tog jag inga bilder eller autografer. Men såhär i efterhand hade det ju varit ball att ha en bild på honom på kameran. Well. To late. Fick även lite politiker vid ett av mina bord Beatrice Ask  och en kille som jag var på samma europaparlamenstutbildning som. Lite FLAASHBAAACK. Längtade väldigt mycket tillbaka till den tiden då man var riiiiktigt politiskt aktiv. De var sååå trevliga (hade inte väntat mig något annat) loves it. Fin dag med andra ord.  Stämplade ut  vid 23 tiden. Gick även hem med en SKAPLIG hacka i dricks också. Inte fy skam. Pussar på denna dagen med blöta kyssar även fast jag spenderade 13 timmar på jobbet. Självfallet var det lite missöden på vägen som gjorde mig både förbannad och förvirrad men det goda har vägt upp det.


Puss puss nu ska jag nanna kudden.


Grötfrulle

God morgon!! Ja det blev en grötfrulle. Sitter och smackar för fullt. Havregrynsgröt med mjölk och björnbär. Men mums så himla mycket :) Till detta har vi en liten kaviarhårdmacka, ett glas mjölk och en espresso. Här laddas det vill jag lova. Och jag hade glömt hur gott det var med gröt till frukost.

Nu måste jag höra mig för lite. Är det någon mer än jag som får problemhy på vintern? Hakan blir helt fylld med finnar och näsan, kinderna och reserande av hakan är heeeelt torr. Det går inte att smörja bort heller. Och när det är så tort kan man inte täcka finnarna och hej och hå. Ser helt enkelt inte klok ut alls. Om någon har något tips av något slag så tar jag mer än gärna emot dem. Klarar inte av att se ut såhär längre.



Pssst. Adventsljusstaken är fortfarande kvar hos grannarna tvärt över. 5 dagar kvar till Mars.

Kväller

Nu är det dags att borsta gaddarna och lägga sig tätt intill min man som förövrigt är nygaddad och fin :) Imorgon väntar en lång dag på jobbet och jag hade då tänkt att börja min morgon med en rejäl frukost bestående av gröt för en gångs skull och hårdbröd till det. Ja det är i alla fall vad jag tänker nu. Men imorgon 7.30 är det säkert en annan visa. Som vanligt. Lär även se till att sminka mig fräsht och med hållbar make-up och en enkel frisyr.

Hoppas att imorgon är en bra dag. Jag känner på mig att det blir en bra dag (om jag somnar i tid).

Oj så jag producerar massvis med inlägg som egentligen inte har så stor mening. Men det är det jag har min blogg för. Känner jag för att skriva så gör jag det PUNKT.


God natt babies.



nattvandring i Peters kavaj, balafton 2008.

promenaden

Har precis kommit tillbaka från en promenad längst med kanalen. Det var skönt att rensa skallen lite. Snackade med en gammal gammal väninna nästan hela tiden och en sväng med systeryster som ska ha barn inom en vecka. Det blev en ganska kort promenad på 3,5 km men ändå uppfriskande. Avslutades på Ica för att inhandla lite frukt och dylikt. Nu blir det att mysa ner sig i soffan, tända lite ljus, äta en apelsin och bara vara. Imorgon ska jag jobba 10-23 så jag kan behöva ta det lugnt ikväll. Tror ni inte? :)


Baka om du är stressad.

Jag vill ge ett litet tips till alla stressade tjejer och kvinnor där ute. Baka. Det gör jag om jag känner mig stressad eller bara vill sjunka in i en annan värld för en stund. De senaste veckorna har jag stressat upp mig en del över jobbet och har inte alls haft energin att göra annat än att vara hemma när jag är ledig. Jag är trött och har inte så mycket energi. Men eftersom jag känner så så är jag inne. Kan hända att jag tar en promenad så att jag får lite frisk luft. Men något som verkligen hjälper en stressad hjärna eller utslagen kropp är att baka. Många använder ursäkten för att inte baka att det inte blir uppätet, ta med det till jobbet eller skolan. Där kan jag lova att det blir uppätet. Jag har bjudit mina kamrater på både morotskaka, solrossnittar och tryfflar flera gånger.

Nu i dagarna har jag gjort två olika sorters tryfflar och just nu har jag tekakor i ugnen.De doftar ljuvligt och är lite nyttigare än vanliga tekakor. Har grahamsmjöl i och lite sånt. Funderar även på att slänga ihop lite muffins också men bara kanske. Vi får se. På torsdag blir det i alla fall morotskaka. Alla mina bakvärk och sådant är låglaktos eller laktosfria och helt fria från nötter. Tummen upp upp upp.

Jag ber er stressade tjejer nu. Baka :) Det är kul och avslappnande. Jag älskar det.

Nu ska jag ta ut sista plåten med tekakor och avnjuta en med extrasaltat bregott och en kopp kaffe.





-updt-
De var jääääättegoda.

Lite arg

Är det bara jag som bryr mig om när man tar bort julen och blir lite sur när andra inte riktigt resperkterar högtiden? Vi har grannar på andra sidan innergården som FORTFARANDE har adventsljusstaken och julgardinerna kvar i fönstret. De låter staken lysa dag ut och dag in, natt ut och natt in. Varför tar de inte bara bort den? det var länge sedan man skulle kasta ut julen. Ska de bara låta den stå där till nästa år eller är de bortresta tills vidare? Varför gör de såhär mot mig? Jag blir arg varje gång jag ser den lysande staken i deras fönster. Är det bara jag som är såhär fånig för jag anser att det är fånigt att bry sig men vad är det för mening att ta fram speciella prydnader, saker och gardiner till julen om man ändå inte plockar bort dem sen? Kan man ha ljusstaken kvar sent in i febrari och det förvånar mig inte om de inte är borta innan det blir marsmånad.


Bullmamma

Hur långt han man idag då? Jo jag plockade undan det mesta, dammade av allt och gjorde iordning lite här hemma. Jag var till affären och handlade inte på mig så mycket basvaror förutom typ ägg, champinjoner, mjölk och yoghurt. Jag fick med mig massvis med saker för bakning (som alltid). Jag älskar att baka och idag blev  det två olika sorters tryfflar. Den klassiska runda men i ny tappning med mörkchoklad och flingsalt och en som spritsades ut i små aluminiumformar, den sistnämnda innehåller mörkchoklad, smör, creme fraiche och honung. Har inte hunnit smaka den än. Stelnar i kylen men jag har en känsla av att de kommer ha en syrlig smak. Suck*. Imorgon fortsätter städningen med dammsugning och golvtorkning och sista "piffet" sen är det bara att hålla tummarna att vi håller det rent och snyggt tills helgen när svärmor med karl kommer och hälsar på. Synd bara att jag jobbar fredag och lördag men men. Kan säkter köra OTLE (options to leave early) förhoppningsvis. Jag har massvis med annat att styra upp imorgon med. Jag ska baka ännu mera tills svärmor kommer. Den fina och berömda morotskakan får det blir som var så älskvärd på jobbet och funderar även på att göra lite glass. Men vi får se. Baka är min grej verkligen. Loves it. Riktig husmor och det stämmer nog som Jennica sa att jag kommer bli en riktig bullmamma när jag får barn och hålla stenhårt på traditioner och inte köpa fikabrödet, det ska man minsann baka själv om man ska bjuda folk. Jag kommer ofta bjuda över mina väninnor på kaffe och nybakat. Det är jag övertygad om. Så brydar, håll kontakten med mig om ni vill ha nybakat i framtiden ;)

Imorgon ska jag även tvätta allt som kan tvättas, kolla igenom gästrummet så att allt står rätt till och kanske börja ta fram extrabädden (jag älskar besök) det är så mysigt. Ska även baka lite bröd så att man kan bjuda på en gedigen frukost. Ja baka bröd gör jag imorgon och slänger in i frysen. Mumma.

Nu ska jag gå och göra min karl sällskap i sängen. För ovanlighetens skull så är jag trött.

22 februari

Idag har jag mycket som står på listan att göra och jag har inte kommit igång med annat än planeringen.
Jag ska städa hela lägenheten grundligt så att det blir fint och fräscht och lätt att underhålla fram tills helgens besök :) Sen så ska jag till ica och köpa hem alla basvaror man ska ha hemma. Typ krossadetomater, vitabönor, pasta, matlagningsgrädde, konserver. Så att man alltid kan laga någon form av mat utan att gå att handla inför varje måltid. Vuxenpoäng. Tänkte även hinna tvätta lite så att man slipper ha massa tvätt sen. (?) Ja ni fattar. Virrvarr.

Jag har lite tvångstankar emellanåt och just nu är det att jag måste kolla klart så en skiva med Sex and the city innan jag slutar titta. Är inne på sista avsnittet nu så sen kan jag äntligen börja städa. Jag vet inte om jag ursäktar  mig själv genom att sitta längre eller hur det är men jag kan liksom inte stanna mitt i, speciellt på "morgonen/förmiddagen". Well. Det löser sig väl.


Midnatt, det okända och hårfunderingar.

Klockan är strax halv ett och jag är långt ifrån trött. DRYYGT. Har kollat på tre avsnitt av sex and the city och funderar på hur jag vill se ut i håret våren 2010. Fortfarande mörkt men med lite ljusare slingor. Ingen lugg, Mer bakåt och feminint, lite snällare tror jag bestämt. Det ska se tjockt och härligt ut.

Nu ska jag skrämma upp mig lite med det okända i tv4play och sen gå och lägga mig vare sig kroppen vill eller inte.

besos


Råskenråll musis

Här kommer ett ihopplock av vad jag kan tänkas lyssna på såhär en söndagafton. Jag tycker att det är så roligt att höra vad andra har för musiksmak så här får ni min.  Detta är gamla godingar som jag helt enkelt inte kan tröttna på. Sen får ni hissa och dissa hur mycket ni vill för jag tycker ändå att jag ohotat har kanske världens bästa musiksmak. :) Höhö. Men ja, det är dessa banden och många många fler som skrålar ur högtalarna om jag får bestämma. ENJOY.


Perfect sunday

Igår var vi som sagt på 30års party i Höör. Det var mycket trevligt och tiden bara sprang iväg. Det bjöds på tävlingar, god mat och en bra skvätt med alkoholhaltiga drycker. Det var "bordsplacering" av en ganska skojig modell. Man tog ett glas när man anlände och under glaset stod en siffra och vid det bordet skulle man sitta. Jag fick 2 och Peter fick 7. Skapligt nervöst eftersom jag bara hade sett några ansikten där som hastigast innan.. Men jag hamnade vid bästa bordet. Girlpower som tusan. Vi var sex stycken i laget och alla tjejer. Av åtta lag kom vi på fjärdeplats men vad gör det när man hade så trevligt. Naturligtvis så trodde vi ju att vi låg bäst till. Enligt oss satt ju vi på facit. :) Jag hade inte koll på tiden en enda gång på kvällen och rätt som det var var det dags att hinna med tåget som skulle ta oss hem till Malmö igen.

Tack så mycket Catrin för att vi fick komma på din 30års skiva.


Nu ligger jag i soffan, dricker espresso och kliar mig på magen. Idag blir det inte många knop gjorda, dels för att det är dagen efter fest, dels för att det snöar och dels för att jag helt enkelt inte vill göra några knop idag, imorgon eller på tisdag. Jag ska vara ledig ledig ledig. Man måste tänka på sig själv ibland. Peter har precis stuckit iväg för att köpa mat. Han vägrade berätta vad han skulle köpa och smilade sådär som bara han kan. Så jag antar att det blir något smarrigt och säkert onyttigt men vad vet man. Han kan han, min karl.




Schneert

new.

Överdominerande halsband från MQ, Svarta jeansleggings från VM och Strasspärlor i lila och lim från Make up Store.

Tror att det blir helbra med lila strass runt ett par svarta sotade ögon och till en lila spetstopp. sen ett par snygga svarta pumps med lite snörning och grejer så ska ni se att man blir tjusig as hell.

Vill även lägga upp en bild på BÄSTA BÄSTA BÄSTA "kokböckerna" eller bakböcker som jag kallar dem.


De är helt underbara så om ni ska skaffa er nya bakböcker så KÖP dessa.  Och familjen::: Jag önskar mig Sommarens söta i födelsedagspresent tillsammans med deras fjärde bok soppor, bröd och röror.

Nu ska jag skutta in i duschen för att sedan komponera ihop en hyffsad frippa tills ikväll.

Tankar

Ibland är saker bara jobbigt. Varför är det så?

Idag var det bara jobbigt att jobba. Jag kände mig stressad för ingenting vilket i vanliga fall aldrig inträffar när jag jobbar. Försöker alltid behålla mitt lugn. Men idag var jag nästan gråtvärdig. Det var inte alls speciellt mycket att göra så utan det var mer att jag kände att jag inte hade kontroll över migsjälv. Och hur ska man kunna hålla full kontroll över sin station om man inte har koll på sigsjälv? Prestationsångest, ångest. Jag är nu ledig i fyra dagar. Imorgon är det fest men resterande tre dagarna ska jag bara ta hand om mig själv och fundera över varför jag har varit så märklig de senaste dagarna. Idag kände jag mig inte som migsjälv och det är aldrig ett gott tecken...

Jag tackar gudarna för att jag har världens bästa och underbaraste sambo.
Tack för att du finns älskling.

Jag säger god natt med en dyster ton, en klump i magen och en sten på hjärtat.



Var rädda om er.

19 februari

God middag på er!

Idag är det fredagen den 19 februari. Frukosten är i magen, kroppen är duschad och jag har smakat en av mina tryfflar (som förövrigt blev klara igår och gjorde succé på jobbet) och de var heaven. Fan vad de var goda. En vinnare verkligen. Just i detta nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon, det är 30årsfest som står på planeringen. Spännande. Vi ska ut till Höör på kalas. Men vad ska man ha på sig? Funderar på Svarta byxor och en lila spetstopp till. Jag tror att det kan bli fint. Inte för uppklätt och inte för nerklätt. Det jag oroar mig mest över är att alla andra springer runt i klänning. Men jag har just nu ingen passande klänning för festen så det får bli byxor. Eller jag vet inte. ÅÅÅÅÅÅH. Beslutsångestens paradis. Om ni har några förslag så pop it up snälla. Det skulle verkligen behövas. Blir att gå lite tidigare in mot stan idag så att man kan köpa lite nya accessoarer. Nåt till håret kanske något örhänge eller två, eventuellt ett halsband bla bla bla. Det var så länge sedan jag var på en riktig fest så jag vet knappt hur man beter sig. haha..


Tryffel

Har sitter jag och väntar på att  min tryffelsmet skall stelna så att jag kan rulla fina små tryffelbollar och rulla in dem i kakao. Hade ju tänkt att ta med dem till jobbet ikväll och bjuda på smarriga tryfflar på mörkchoklad. MUMS. Smakde nyss på smeten och herregud vad jag är bra. Har lite flingsalt i också så att man får blandningen mellan chokladens sötma och det salta från flingorna. Det vattnas i munnen på mig. Höhö. Men Nyss ringde bossen och frågade om jag kunde börja kvart i fem istället för kl sex så nu ska jag snart bege mig så att jag hinner äta en bit mat innan också. Tryfflarna får helt enkelt bli fredagsfika om inte Peter äter upp smeten ikväll ;)

Baka får mig verkligen att slappna av. Jag kan få riktiga cravings efter att baka, speciellt när jag har varit stressad eller liknande.

Well dags att packa väskan och dra.

Biggest loser

Vilket jäkla program. Jag blir helt tårögd. Alla dessa tjocka människor som längtar efter en förändring, som längtar efter att kunna leva ett normaltliv och leva länge, se deras barn växa upp. För mig är det så hemskt att man kan låta sig själv bli så tjock att hela livet står på spel. Eller tänker man: äh, nu är jag så tjock så nu spelar det ingen roll längre. Jag tycker att det är fantastiskt att de har sökt in till detta prorgammet, för det är ett tecken på att de vill ha förändring. I den säsongen som de visar nu är det man och hustru/ förälder och barn som tävlar. Ja tårkanalerna fylls med jämna mellanrum. Någon som vet när nästa svenska version av programmet kommer på tv? snacka om att det ska följas stenhårt.
Vad tycker ni om The biggest loser?


källa: google.com

Smuuuttiii



Morgonsmutti och biggest looser i bakgrunden. Tummen upp.

Moas Smoothie
Gojibär
Blåbär
Hallon
Naturell yoghurt
Lättmjölk
Linfrön

Konstig dag

Det började med att jag kom till jobbet och det var totalslut i köket. Det fanns typ ingenting färdigpreppad för idag som det SKA finnas. Det var bara att sätta igång att öppna och fylla på så mycket som möjligt. Hann dock inte så långt. Nattis började 11.30 och vi körde lunch ihop. Det var så mycket att göra och fylla upp att vi nästan började gråta båda två och då är det inte kul. Strax innan kl 15 när jag egentligen skulle ha slutat kom det en sen lunchrusch och att sluta var inget alternativ. Men när ruschen var över så var det ännu mer att preppa och göra så det var bara att stanna. Man kan inte sticka liksom! Jag började känna att min kropp ville hem. Den sa ifrån på skarpen och la helt enkelt av. Magen sparkade bakut och benen domnade bort och var ej något stöd under min tafatta kropp. Yrseln började snabbt att infinna sig men jag fortsatte ändå. The job must be done and the show must go on. 16.45 Började även Ivan och då var jag snabbast att klocka ut. Slog ut mig i soffan i personalrummet och kände mig helt förbi. Då passerade Nattis och Maria i full fart och skulle till Akuten. Nattis mådde nämligen också kasst. Förmodligen hade hon fått i sig nötter på något sätt och hade en rejäl reaktion. LÄSKIGT. Kl 18 skulle jag ha börjat ute i fronten igen men efter att ha bytt om vid 17 och fått i mig lite soppa strax efter det var det bara att konstatera att Karlsson var ur funktion. Om det är den gamla förlylningen eller något annat som spökade i min kropp vet jag inte. Men tack och lov fick jag bege mig hemåt till den efterlängtade soffan och här sitter jag nu. Jag stannade även påvägen hem och köpte massa frukt, bär och frön. Nu jävlar ska det fyllas på med vitaminer. Sådana där Gojibär fick åka med i korgen på Ica och de åker ner i min morgonsmoothie imorgon det kan ni skriva upp. Redan när jag steg innanför dörren i lägenheten mådde jag bättre. Lugnet infann sig i min kropp. Ett lugn jag inte har känt på väldigt länge. Jag var hemma...
Att jag har varit stressad är ingen nyhet. Dessvärre inget jag har pratat om. Att må dåligt är inte min grej. Men det blir mer och mer påtagligt att jag längtar till familjen, till barnen och till hålan Avesta som är den småstad som jag har vuxit upp i. Nu är det snart två månader sedan jag var hem. Mina Frågor är då:
När slutar man att längta?
När vänjer man sig?

Varför gör det så ont i mitt hjärta var gång jag ser en bild på en knodding? Varför tåras mina ögon var gång jag tänker på familjen?

17 februari

God morgon sötbitar!

Sitter nu i soffan och kollar på Vakna med the voice. Gillar programmet. Josefin Crawford (stavning?) trodde att backhoppning och störtlopp var samma sak. Som jag fnissade. :) Well idag ska det jobbas. Oj vad det ska jobbas 10-15 och 18-23. Plittpass deluxe. Undra vad man ska göra de där tre lediga timmarna på eftermiddagen? Shoppa? Dricka kaffe? Snacka gojja? Sitta still? Motionera? Ja alternativen är många och om jag känner mig själv rätt så kommer jag i alla fall stå i en timme nere i omklädningsrummet och försöka fixa bort kockamössafrisyren tills jag ska ut i fronten kl 18. Och förmodligen kommer jag slå ner rumpan i personalrummet, grabba närmaste skvallerblaska och en kaffe och sitta där tills jag börjar igen.

NU ska jag borsta tänderna och fixa frippan.

hej hej

Alvedon min gamle vän

Jag mår avsevärt bättre idag. Fast snoret rinner och öronen lockar sig så kommer jag ändå att jobba imorgon. De ringde och hörde med mig nu om jag tänkte jobba eller inte och jag svarade JA. Jag tänker inte sjuka mig något mer nu. Sen jag började den 4 maj har jag endast sjukat mig sammanlagt 3 dagar och det ska inte bli mer på ett år hade jag tänkt. Om man nu inte skulle åka på svinis eller nåt annat trevligt. Jag fick även reda på att de utökar mitt schema med ytterligare fem timmar i veckan vilket är toppen. Så f.o.m denna veckan så kommer jag jobba 35h/veckan och det är ju inte fy skam när man började på 20h/v i maj. Så Toppen. Givetvis drabbar det min kväll med Peter på onsdagar. så mitt nya veckoschema lyder:

Måndag: Ledig
Tisdag: Ledig
Onsdag 10-15 och 18-23
Torsdag: 18-02
Frdag: 16.45-23.30
Lördag: 12-22
Söndag: Ledig

Som ni redan vet så jobbar jag ju verkligen inte några vanliga 7-16 tider. Men hur skulle det se ut i den här branchen? Visst är det tråkigt att aldrig vara schemalagd ledig en fredag eller lördag, men jobba måste man och som till exempel nu på lördag när vi ska på fest så har jag tagit ledigt. Det var inga problem. Så är det riktigt speciella dagar så är det inte så svårt att få ledigt. Det dumma då är ju att man inte får igen timmarna på något sätt. Men men. Små potatis. Jag har ju i alla fall hela söndagar, måndag och tisdagkväll med min älskling. och jag kan säga att när det är lördagkväll och har jobbat om varandra halva veckan så är det väääldigt skönt att få träffas. Jag längtar riktigt varje lördagkväll efter vår söndag. Det som är bra med att jag är ledig när Peter går i skolan och jag jobbar när Peter är ledig är ju att vi verkligen får vår egentid här hemma. Då vi kan göra det vi känner för. Sånt som alla behöver och kanske är svårt att få när man jobbar/pluggar samma tider.

Puss på er alla.


Idag är det natulig make som gäller. Och titta inte ens på håret och morgonrocken. ;)


Ikväll blir det fajitas till middag. Tummen upp. Det är så jääklans gott. Dags att börja steka kycklingen kanske. :)


Semla till lunch

Det är ju ändå fettistisdag och grejer :D

Vad kan gönna sig i paketet?


Ah. en liten semla vid namn vanlij. ;)



Sen så kan jag ju inte få nog av att slänga upp bilder på hemmet. Såhär ser matbordet ut nu mot våren. Lila lila lila..

Hörnet på ena köksbänken. Det är så mysigt med tända ljus när det är mörkt ute :) och sen ska det ju tydligen bli inne med limegrönt i vår. Så sjukt mycket grönt fanns det på Charlotte trend när jag var dit igår. Älskar verkligen den butiken.

Utanför boxen

God förmiddag!
Tror ni att det var nå skönt att sova till 11 idag då? :) Först vaknade jag vid 8 klarvaken!! Såg lite på Jims värld och somnade om. Perfekt. Sov till 11 och traskade upp för lite frulle. Slog på fyran och såg där att det var programmet efter tio med Malou. Love. De snackade om förkylning passande nog och jag sög åt mig som en svamp. Var ganska kul att de snackade om c-vitamin, antioxidanter m.m Mycket ingefära, blåbär , frukt för att hålla sig frisk. Då var det ju trevligt att jag har blåbär på gröten, ingefära i the´t och kiwis på ingång för lite frukost dessert. Tummen upp för att jag SKA vara frisk imorgon.

Sa till tanten på konditoriet att jag skulle hämta mina vaniljsemlor kring lunch idag. Visst kan man väl hämta dem 13 då? Har lite kvar att göra innan jag kan sticka.

Nu blir det kiwi och kaffe. Sen en skvätt nässpray.

Skridskor i söndags :)


Såhär kan det se ut när man vaknar på morgonen!!!

Och i köksfönstret är det en vit dröm.

t

Jag lagade pizza, dock så köpte jag bottnen på Ica eftersom jag inte har haft ork att göra en egen. (ja jag vet, min livsstil med färre kolhydrater går som en berg och dahlbana men jag äter generellt mycket bättre nu än innan). Jag fyllde den med färska champinjoner, italiensk lufttorkad skinka, kräftstjärtar, kryddor och mozzarella. mums. Sen ska man ha jääättemycket sallad till och marinerade vitlöksklyftor. Mums enligt mig i alla fall.

Sen undrar jag varför jag köpte en nässpray som bara var för täppa, skulle ju natuligtvis köpt otrivin comp som är för både rinn och täppa. Nu rinner det ju som bara den. Åh. denna näsa. Kom och hjälp mig.


helt slut

Drog ut på en ärendesväng nyligen. NÄSSPRAY och ALVEDON stod på inköpslistan tillsammans med toapapper och frukt. Tänkte även leta efter nya krukor men kom istället hem med en ny duk, ljus och ljushållare/stakar. loves it. Måste ju få trösta sig lite i denna missär till sjukdom som kallas förkylning. Tänkte även köpa med mig vaniljsemlor hem och tröstäta såhär dagen innan fettistisdan men det fanns bara att beställa. Så nu har man beställt två tills imorgon. höhö. Första semlan för i år och förmodligen den enda. Tänk att det inte går att köpa  vaniljsemla i denna stan. Nånsens.

Väl hemma med lite grejer till mat, toa och hushållspapper, halva apoteket och frukten så är jag helt slut men jag kan åtminstone andas som folk. Mentholsmak i nässprayen är grejen gott folk. En alvedon på det och så kanske det blir en liten napis innan Peppe stiger innanför dörren. Idag ska jag laga trevlig mat till min älskade. Nä. Nu ska jag krya på mig lite hade jag tänkt.
'puss

Grattis PAPPA på födelsedagen

Med en enkel tulipan och på bemärkelsedan' vi har den äran vi har den äran att gratulera!!



Grattis Papi på födelsedagen :)

Föryldast i stan

Hej jag heter Moa och jag är förkyldast i stan, kleenex är min bästa vän och det enda jag dricker är thé.
Ja hur i helvete kan man bli förkyld IGEN när man precis har varit förkyld? Måste ha varit den där snorungen som hostade på mig på jobbet i lördags.. Utan tvekan var det hon. Springa runt på restaurang och hosta rätt ut. Vart fan är föräldrarna liksom och varför höll hon inte för munnen?! Nä, lär ungarna lite vett och etikett tack!!

Jag har ingen nässpray så jag förblir svullen i näsan. Spelar ingen roll hur mycket man snyter sig när man ändå bara är svullen. Så svullen att när jag försöker snyta mig så bubblar det i ögonen och blåser ut luft ur öronen. Jippie. Känns som att jag egentligen borde gå till närmaste apotek men jag orkar verkligen inte. ORKAR INTE. Jag hade sånt tryck runt höger näsborre igår så jag har tvungen att stoppa upp ett finger för att lätta trycket och hålla det där tills jag somnade för annars gjorde det liksom lite ont. Det spände pga det svullna. BLÄ.

Nu ska jag titta på sex and the city och tycka synd om mig själv.


♥♥

Idag är det alla hjärtans och vi har haft en supermysig dag. Började med att vi steg upp vid niosnåret, Peter väckte mig med en ros :D hihi.. Sen blev det frukost, dusch med mera. Sen kom C o M och deras två barn T och A. Vi drog till Pildammsparken och åkte skridskor. Eller Peter, C och barnen åkte. Jag höll med kaffe och kärleksmuffins (fiffigt va? på alla hjärtans) och M, han knöt mest en massa skridskor. :) Efter att ungarna hade tröttnat så åkte vi hem till oss igen för lite mat. Vi bjöd på porterstek av älgkalvskött med kantarellsås och hasselbackspotäter, sallad, gele och annat tilltugg. Till efterrätt serverades chokladpuddig m. grädde och hallon. Barnens favvo. :D När de var så trötta att de nästan somnade stående åkte de hem och jag deckade i soffan, haha helt slut. Blir så när man har jobbat 40h på fyra dagar och får slappna av för första gången. Peter stack och hyrde sommaren med Göran och den var ganska rolig. Inte så bra skådisar dock, ganska pinsam emellanåt. Ni behöver inte se den om ni inte vill. :) Så nu sitter vi vid en varsin dator och surfar loss på internäääät. En bra dag helt enkelt. Helt jättemysig. Tummen upp..

♥♥♥♥♥


13.00

Svettish som fan. Har kört gryyym träning här hemma med massvis med styrkeövningar och massvis med hopprep och andra trevliga prestationsövningar. Loves it. Som alla vet tänker jag inte stå i vassen i sommar så att bli lite mer fit är ett faktum. Det är en helt annan sak om jag "hinner" bli lika fit som jag vill, men försöka duger. Jag har kommit en bit på vägen i alla fall:D Och sen att man tränar till Alice in videoland gör ju bara träninge ännu roligare. Dåligt speedad man blir. Grejer det.

Nej nu lär jag ju hoppa in i duschen innan jag svettar ner soffan totalt. Sen blir det att göra sig fin, käka lite keso med avokado och sticka till jobbet. Har hitills jobbar 22 timmar på 2 dagar. Det går bra nu och det blir väl lika mycket till innan dessa två dagarna är slut. Det går bra nu. Sen är det alla hjärtans och mys med baby. Men vi brukar ju ha söndagsmys annars också eftersom det är den enda dagen på veckan som vi båda är lediga samtidigt.

Nu: Gamla godingar som Armand van helden, Cindy Lauper, Blondie, Nationalteatern och Snap!

Fredagar är alltid bra dagar....


Nyår. bästa ligan i stan <3

Aj mina fötter

håhå. Jag jobbade 13,5 timmar igår och mina fötter VÄRKER. Aj vad det värker. Det är helt otroligt. Så nu ska jag ta mig ett bad och massera mina stackars fossingar riktigt ordentligt. Men shit så vi hade och göra igår. Det var helt otroligt. Jag sålde för mer än vad jag gjorde i lördagskväll och då jobbade jag även LÄNGRE. Helt overkligt. Men det var kul och teamwork var ett faktum. Ikväll blir det jobb i köket och förhoppningsvis inte lika mycket att göra. 18-02. Jag har även hört rykten om att jag ska jobba 14-02 istället för 12-22 på lördag. Känns som att jag borde få veta det kanske idag(?) det är ju lite skillnad och dessutom på olika ställen i restaurangen.
Well well.

sunshine

God morgon härliga ni...

Här sitter jag i soffan, nyduschad, påklädd med blötthår och funderar på vad för frukost jag ska få idag. Yoghurt med solroskränor, pumpafrön och linfrön hade inte varit så dumt så det får det bli :D

Det var längesedan jag var uppe såhär tidigt eftersom jag börjar tidigast 10. Så idag ville jag gå upp extra tidigt så jag kan ta det lugnt innan jobb. Så nu ska jag sminka mig och sen käna frulle.

Angående dammsugaren igår så var det tydligen motorn som var paj och vi var tvugna att köpa ny. Kul att jag hade sönder en dammsugare som enligt bruksanvisningen skulle hålla i 10 år. Vad är det med mig? Jag borde inte ha en enda teknisk pryl. När jag skulle göra gino för några veckor sedan så gjorde jag så att ugnen gick i baklås så att jag inte fick upp luckan. Peter lyckades naturligtvis. Min datorskärm på laptopen lägger av lite då och då när den känner för det och min kamera blev tjall i zoomen/linsen och fungerade inte på några månader. Även den fixade Peter förra veckan.

Nu har vi i alla fall köpt en ny dammsugare som ska hålla för lite tuffare tag. Jag har ju egentligen ingen aning om vad jag gör med mina tekniska prylar men det kan ju alltid vara bra att de tål lite grann. hehe


FÖRBANNAD

Här försöker man städa och göra fint men den förbannades jävla dammsugaren krånglar. Börjar med att den låter helt konstigt vilket den aldrig har gjort förr. Jag öppnar luckan till dammsugarpåsen och kollar hur det ser ut men den är långt ifrån full och jag fattar inte vad felet är. Jag tar ut dammsugarpåsen och blåser lite i röret om det är nåt som har fastnat. Inget där. Sen kommer det. att få dit den där jääääävla helvetes jääävla dammsugarpåsen igen. Fy fan för konstruktionen. Jag får inte dit den. Jag vet att jag är oteknisk men vad fan!! Nä tacka vet jag min gamla bettan som inte fick följa med till Malmö. Hon var enkel att förstå sig på. Det får helt enkelt bli Peters projekt att sätta tillbaka dammsugarpåsen igen när han kommer hem för jag vet då fan inte hur man gör på hans spexiga dammsugare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

God morgon

alla söthögar därute i världen som läser min lilla blogg. den var inte varit så värt innehållsrik den senaste tiden och jag lovar att bättra mig. Nu har jag precis slängt in första tvätten i tvättmaskinen och ska ta tag i städningen också. När allt är tvättat är det dags för garderobsstädningen. Så vi får se hur lång tid det tar men om jag känner mig själv rätt så kommer det ta sin tid. En riktig städdag ska detta bli. Har ingen lust alls att göra något annat idag än att vara hemma och pyssla. För detta är min enda lediga dag denna veckan, ja just ja, är ledig söndag också. Men då är det alla hjärtans :) Jobbar kväll varje dag fram tills söndag så en dag hemma blir fint. :)

Åh ja, Är det någon mer än jag som inte tycker att det passar sig att Döden pratar finlandssvenska i den där reklamen då han hämtar telefonkatalogen. Vet inte riktigt vad det är reklam för, för jag blir så upprörd när självaste döden som ska vara kuslig och hemsk öppnar truten och snackar finlandssvenska precis som mumintrollen. Funkar inte för mig.


.

Idag fick jag gå tidigare från jobbet. Såå skönt. Behöver ha en vilokväll och umgås med min kära. Imorgon är jag också ledig, super nice. Jag har ändå endel saker som jag vill hinna med att göra imorgon så det blir nog att gå upp hyffsat tidigt.

Städa lägenheten
Tvätta
Träna
Städa i garderoben och byrån. Försöka komma på nåt bra system.
med mera, med mera :)

Jag är så trött på att allt ligger huller om buller i min byrå. Jag vill ha ordning men jag har lite för mycket kläder för det. Så jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig. men det ordnar sig nog. Funderar även på om man ska utnyttja galjarna till max i garderoben och hänga upp hela outfits. Förstå vad tid man skulle spara när man inte har någon inspiration till en ny outfit. Toppen. Very gooooooood. Funderar även på att sätta mig lite vid symaskinen imorgon igen efter att jag har kollat och rensat garderoben. kanske kan man skapa något kreativt av gamla plagg. Vem vet :)


Bara jobb

Det har inte hänt mycket i mitt liv sen sist jag petade ihop ett inlägg här. Jag har bara jobbat. Sen också, både i fredags, lördags och igår. Även ikväll bjuds det på sen jobb. Till 02. Men mycket kosing får man ju i mars för detta i alla fall och tur är väl det. :) Inte för att jag har nåt emot att jobba. Speciellt inte i servisen nu när man har fått känna på hur det är att få lite dricks. Damn vad det är nice :)...

I detta nu sitter jag i soffan fullt redo att traska iväg till jobbet. Jag vet inte om jag börjar 16.45 eller 18.00 vilket är lite drygt. Måste även inhandla lite smink, funderar på att skaffa en sån där mineralfoundation. Någon som vet om det är nå bra grejer? Även en ny mascara vore fint.

Värt inlägg, eller inte. Nä, lite käk.


Fick en bild...

... från mamma och pappa som befinner sig i Thailandslandet. En fin bild från deras fönster på hotellet. Skapligt!!



Knappt nå avundsjuk


HELLOOOOO SATURDAY

Det var en fantastisk kväll på jobbet igår och som Jim sa: Moa har nog roligast här ikväll!! Och om jag hade. Jag hade toppen gäster och allt gick som smort. Jag var fantastisk. Ja det var jag. Jag är svensk och kan säga att jag är fantastisk. Jag vågar säga det. OH NO. Vad ska folk tycka och tänka. För att vara ärlig så kunde jag inte bry mig mindre.

Vi får lov att gratulera Alex som fyller hela 6 år idag också. Han hade fått en massa bra saker berättade han för mig i telefonen nyss. Spel, lego o starwars grejer bland annat. Mm det var grejer det när man var liten och fick en massa nya leksaker på födelsedagen. Det var tider det.

Idag är det ju "mätdag" för mig också och sen 6 augusti ser det ut såhär:

Överarm: -3,5cm
Midja: -9cm
Stormagen: -7cm
Rumpa: -9cm
Lår: -5cm
Vad: -2cm

Tja, vad säger man. Inte illa pinkat tycker jag själv då. Halvtid tills målet och som det ser ut nu så ser det väldigt lovande ut. Jag vet att det finns många som tycker att jag är löjlig eller att det är så onödigt att mäta sig, att man ska vara nöjd med sig själv o hej och hå. Men om man inte är nöjd så måste man hitta nåt sätt att bli nöjd och jag blir mer och mer nöjd såhär. Deal with it. Jag känner många som klagar över sin kroppsform men inte gör något åt det. Den enda som kan påverka hur man ser ut är en själv. Så sluta klaga om du inte tänker/orkar göra nåt åt det.

Men nu till trevligare trevligheter. Jag jobbar 17.30-03.00 idag. Jobbar för första gången stängning som servitris vilket innebär att jag ska vara i loungen ikväll. Det är jag lite nervös över eftersom jag gillar matgäster bättre men vad vet jag :) Det blir säkert bra. Får ju vara bland the partypeople så man får nog ganska schysst stämning i kroppen. Kanske även kan ta en sväng om på dansgolvet eller liknande om tiden tillåter. höhö.

Nä nu ska jag ta mig ett bubbelbad, läsa lite recept, tända lite ljus och ta mig en kopp tea för avslappningensskull. Blir nog en ganska stressig kväll ikväll. Så det är bäst och passa på.



Tråkmånsen deluxe

Ahhh.. Jag har så tråkigt. Småpluggar lite recept samtidigt som jag har blekt tänderna med min nya tandblekningspenna :D samtidigt som jag kikar på sex and the city samtidigt som jag tar en jävla massa egobilder. höhöhö. Jag vill iväg och jobba Nuuuuuuuu....



PS. Jag älskar mitt nya smalare jag. Har på mig ett par jeans som jag inte har vetat haft på länge pga att jag har haft fina kärlekshandtag på sidorna men nu är de så gott som borta. tummen upp upp upp. Spanade även in min rumpestump i spegeln och den är inte helt fyskam den heller. Grr på mig ;)

Bjuder även på en griiiim låt med en griiiiiiim lyrics.


hemlis

Jag har fått en award av Beccis. :) Trevlans.

Den som får denna award ska göra på detta viset:
- Kopiera awarden på sin blogg
- Länka till personen som gett dig awarden
- Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
- Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
- Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en award att hämta!


1. Jag rakar mig under armarna varje gång jag duschar. Har hårunderarmarnafobi.
2. Jag gråter varje gång jag ser extreme home makeover-
3. Jag har 5 syskon och 7 syskonbarn 8:e kommer om 1 månad ca. Grande familia.
4. Jag totalälskar att baka. Jag kan få riktiga bakcravings och de går inte över innan jag bakar.
5. Mina "pektår" är längre än mina stortår.
6. Jag har sönder alla tekniska prylar jag äger, även ugnen har fått sig en omgång (inte med mening såklart).
7. Jag vill att mina barn ska heta Charlie, Waldemar och Leopold. I will hunt you down and kill you if you use it.

Jag vill ge en award till: Linnea, Jennica, Erika, Sandra, Linn, Amelie & Familia

Sådär ja.

Vad händer?

God morgon alla bloggläsare!

Pratade precis med jobb och de ville ha in mig 16.45 istället för 11 och jobba längre ikväll istället. Inte mig emot eftersom det finns lite saker att pyssla med som jag inte riktigt visste hur jag skulle hinna med. Plugga recept till exempel, växla kosing till min växelkassa som ska vara i väldigt massa valörer, städa en skvätt kanske och allmänt ta det lugnt. Denna halvstressiga morgon blev helt plötsligt fredagsmysig och man kanske till och med skulle höra med någon vacker väninna om de är sugna på en teakopp med tillhörande kaka. Jag har även ett bakprojekt på gång som jag kanske skulle ta och göra idag när jag ändå har all tid i världen. Ja som ni märker så har jag massvis med saker att fylla (min dyrbara) tid med.

Ohoj och välkomna åter.

Coraline

Gog kväll.

Har precis kikat klart på filmen Coraline. Lagomt påtända de måste ha varit när de skapade den alltså. jäklar i mig. Men den var riktigt bra. En film helt i min smak, stenad och helt utanför verklighetsboxen. Många plus ++++ från min del. Se den om ni inte har sett den säger jag bara.

Imorgon kör jag mitt första pass som servitris själv med egen kassa osv. Jag är väldigt nervös men ska försöka att inte tänka på det så mycket. så nu är man Värdinna, kock och Servitris på samma restaurang. Inte illa pinkat för en 20åring tycker jag. :) Trivs som sjutton på jobbet.

Nu är det dags att sova så att man hinner göra sig fin som satan imorgonbitti innan jobb. Ska man jobba i 11 timmar så lär man ju dra på sig masken liksom ;)


puss på er söthögar

..

Jag totalälskar omelett till frukost. Idag blev det en kopp the till och snart är det dags för kaffe. Ligger i soffan och slötittar på film samtidigt som jag surfar. Det ser ut att bli rätt fint väder idag vilket är bra. Jag tror på en lugn dag idag eftersom jag har mycket jobb framför mig men jag ska nog försöka hinna med en liten promenad också. Det kan ju vara trevligt.

Idag är det den 4 februari och två dagar kvar till Alex 6årsdag. Tänk vad tiden går fort. Helt fantastiskt. Känns som att det var nyss han föddes.

Nej nu blir det en liten kaffe och sen tror jag att jag ska ta mig ett bad, på med mysbrallor och sedan den där promenaden man skrev om ovan.

Oh och jag klarade vinprovet på jobbet också:D grattis mig :)


Sen vill jag informera om att jag har mitt gamla nummer igen nu!!! Så alla som jag känner får ta och slänga iväg ett meddelande till mig och skriva vem det är så jag får alla nummer igen så fort som möjligt..

I'm on fire

Goooood morgon!
Igår gick jag ytterligare ett follow pass med Christina i servisen. Det gick jättebra och hon berättade för vår manager att hon tycker att jag kan klara mig själv efter igår :D Toppen och helt great. Det var en ganska sjuk dag igår.Först jobbade jag 10-15 i köket sen 16.45-23 i fronten. Så det blev en heldag på jobbet kan man säga. 11h och 15 min på en sketen onsdag är ju trevligt. Är ganska svårt att få till en skaplig frisyr efter att kockamössan har suttit på skallen men med lite fix och trix så:) Idag blir ett härligt 18-23 pass, imorgon 11-22 och lördag 12-22. Vilka dagar man har framför sig. Fiifhään så roligt. Älskar våra långpannor.

När jag loggade in på bloggen såg jag att jag även hade vunnit tandblekning hos unitedstyle, helt fab. Med nytt läppstift och vita tänder kan man ju bli en riktig läckerbit. :) En bra morgon helt enkelt.


Nä nu blir det en frukostomelett.
puss haj


Woho

har börjat min morgon med att få reda på att jag vann det där läppstiftet som jag tävlade om i förra veckan  hos pinknation. :) det var ju helt jäkla ypperligt. Grattis till mig liksom.

Sitter och verkligentrycker i mig frukost för att bli klar. Väntar på nå hantverkare som ska in och kika på våra fönster(?) tror jag. Känner mig lite stressad eftersom de ska komma halv 10 och samtidigt som de kommer måste jag sticka till jobbet. Så jag kniper tummarna för att de är i tid, vilket de så sällan är. Och självlisk som jag är så väntar jag bara 7 min på dem. Annars får de fan stå där med skägget i brevlådan.

Well nu är det dags att dricka espresson innan den blit kall.

hej

blubb

Idag har jag varit på stan med vackra Jennica. Hon sminkades hos MUS och blev supersnygg. Hittade även ett par, tre produkter själv som jag själv ville ha men det får vänta tills nästa månad. Sedan sprang vi runt i lite butiker, jag kom hem med duscholja, bodyloation och ansiktsrengöring/peeling från Apoteket. Apoteket vet bäst tror jag. Jennica hittade mycket trevligheter hon med. Vi tog oss även en sallad på Red fellas. Bästa ceasar salladen i stan men de är dock inge vidare på service. Well well. Jag har ätit toppengod mat idag och nyttig också. Nada kolhydrater för mig, no siiir. Blir nog tidigt i säng idag ska jobba 10-15 sen 16.45-22 imorgon så det blir en lång dag. Nu ska jag plugga lite recept. Hej hopp


Maten jag gjorde i eftermiddag. Stekta morötter, avokado, gurk, romansallad och lök sallad, keso och baconlindad kycklingfilé med oregano i balsamvinäger/gräddsås. MUMS.

Finns det några snälla barn?

Ja, jag är ett snällt barn, har alltid varit ett snällt barn och kommer alltid att vara ett snällt barn. Jag kommer förmodligen även få snälla barn eftersom jag är så snäll.

Ja. Idag känner jag mig snäll helt enkelt.

Jag sitter i soffan med dagens outfit som jag inte tänker ta kort på som vanligt även fast jag är lika snygg som vanligt men ni får inte se. HAHA. En som däremot får se är Jennica som också är väldigt snäll. När vi umgås händer mycket snällt. Jag ska vara med henne idag när hon sminkas hos make up store. Spänningen är olidlig och sedan blir det väl som i vanlig ordning en kaffe på något E-house. Synd att bryta gammal vana. Inte sant?

Något som däremot känns lite jobbigt och inte riktigt okej är att jag har allt mitt smink kvar på jobbet och alla mina hårstyleingsprodukter med för den delen eftersom vi stack ut direkt efter jobbet i lördags. Jag har inte orkat hämta det innan så jag har varit sminklös i 2 dagar. Inte riktigt okej men ganska skönt. Dock ej inte lika söt som vanligt och söt det vill man ju vara. Så innan jag träffar Jennica 10.45 så bör jag för andra människors skull gå förbi Friday's och sminka upp min fejja lite så att man ser representabel ut. Naturligtvis är ju detta självförvållat och i lördags nödvändigt för jag tror inte ens att mina kompisar vill veta av mig om jag har samma frippa som under kockamössan. Den är ICKE ljuvlig..

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sedan pinna iväg till jobbet för en liten sminkning á la vardag och kanske berätta för cheferna att jag har nytt nummer? Good idea.


Puss mina sköningar och ha en underbar dag. Här har jag hört ryktas om snöstorm, inget som förvånar mig längre eftersom det har varit så hela vintern. Dock förvånar det alla skåningar att det faktiskt finns någonting som heter snö och häromdagen var det första gången jag såg en plogbil. Inte illa. Lite för sent men bättre sent än aldrig. Slipper i alla fall de stackars personbilarna leka plogbil med deras små golfar och nissan sunny.

puss

Tävling - igen :)

Som sagt så älskar jag tävlingar och även om man inte vinner har man i alla fall försökt. Jag har sedan länge tyckt att Kandee gör såå snygga tryck på sina kläder och nu kan man tävla om en t-shirt. Toppen tänkte jag som såg det så sent som idag. Tävlingen avslutas på onsdag så jag hinner precis med att tävla :D

Jag hoppas i alla fall att jag vinner :)


Vill du gå husesyn? Varsågod!

Här bor vi och jag gör väl kanske inte rätt som har WC-plats på översta bilden men jag är inte mer än människa och som ni kommer se så är inte blomman precis i mitten ovanför spolknappen och på resterande bilder kommer ni även att se andra "fel" som att soffkuddar ej är puffade, att laxen ligger framme på tining i köket med mera med mera. Men jag är människa och vi bor här. Så det är ingen utställning. :) Det är många som är nyfikna framför allt hemifrån som vill veta hur vi bor och nu får ni se det :) Enjoy.



WC-plats. urtjusigt.


Hall från ytterdörren sett till höger, WC till vänster, sovrum nr. 2 rakt fram och sovrum nr.1 till höger.


Hall sett rakt framifrån från ytterdörren.


Kök.Ena köksbänken.


Köksbord.


Köket. sett från köksbord.


Matplats i vardagsrummet sett från ingång nr.2 i köket


Närbild på matplats.


Här skådar vi soffan samt tvn och balkongen. Det är väldigt tomt i fönstret, har inte hittat några passande blommor än.


Hall sett från matplats i vardagsrummet.


Vår fina spegel i hallen.


Sovrum nr. 1 alltså vårt sovrum som jag älskar.


Sovrummet igen.


Sovrum nr. 2 som vi använder som arbetsrum/strykrum m.m


Sista bilden vi bjuder på är också i köket.



Sådär nu har ni varit hemma hos Kallin/Karlsson också :)
puss och kram skumbanan.

Ny lur

Nu var det länge sedan man skrev ett inlägg men det ändrar vi på nu.

Jag har varit helt slut. Jobbade till 00 i fredags och började 11 i lördags. Då jobbade jag 11-22 alltså 11 fina timmar och sen utgång på det. Vi dansade benen av oss inne på Etagé till kl 05. Upptäckte där att min telefon var lost och helt spårlöst borta. ÅH NEJ. Det händer liksom inte mig. Har aldrig hänt mig innan att jag har tappat en telefon. Jag har ju haft mina längsta kontakter på mitt SIM sen jag var typ 9-10 år och nu har jag helt plötsligt inga alls förutom några få som jag antingen har kommit ihåg i huvudet eller raggat upp på facebook. Jag kom hem vid 6 i söndagsmorse efter massvis med frustrerat letande på Etagé men sov sjukt dåligt och vaknade kl 10. Har hört att 4 timmarssömn kanske inte är så jätte hett.

Så vi var iväg till onoff och skaffade en ny telefon till mig så nu är man några tusenlappar fattigare än vad man hade räknat med den här månaden. FAN. Blev i alla fall en LGBL20 som bara har lite halvtouch och än så länge trivs jag bra med den.

Idag har jag fått sovit ut och känner mig helt okej. Det är städdag deluxe idag och ska hela lägenheten, alla ytor, golv och lister, med mera med mera. Det ska bli skinande rent hade jag tänkt. Sen har jag fått igång min digitalkamera igen. Eller ja, Peter fick igång den. :) Har jag sagt att han är bäst min karl.  Världens bästa faktiskt. Ingen protest.



Ganska fin ändå?

RSS 2.0