En vecka med vuxentacos, nyckelharpa, golf och surströmming

Ja god eftermiddag!

En uppdatering, ja tack. I onsdags så var vi som sagt hem till systeryster som fyllde år. Där blev vi bjudna på "vuxentacos". Skulle kunna vara den godaste versionen av tacos. Mums. Efter att ha fläskat i sig så att det kändes som att man skulle vara mätt i en vecka så bjöds det på skönmusik. Dessi och Peter (systers karl) spelade nyckelharpa för oss och det var vackert, eftersom både jag och Peter tyckte att det var ett intressant instrument så ville vi också naturligtvis testa. Det lät sådär. Men det var skoj när man väl lärde sig även fast det lät som att vi ströp katter. Vi jamma hela kvällen lång och åkte inte hem förrens för sent.
Torsdagen bjöd på en dag på jobbet och en tur upp till våran stuga i fjällen. Dalarnas vbsolut vackraste plats, Lillådalen. När vi kom upp så blev vi varmt välkomnade av mina föräldrar och min storebror Daniel m. familj. Vi anlände rätt sent på kvällen så det var bara att krypa till kojs och invända fredagens golftävling i Idre.

Fredag
Efter många om och men så bestämde vi oss för att ha en dam- och en herrboll. Det var en disasterrunda rakt igenom men ändå mycket trevlig. Det är inte ofta som vi spelar golf tillsammans allihopa. Jag tänker inte tala om hur många poäng eller slag jag hade för er, det håller jag helst för mig själv men en del slag blir så fina så att det bara pirrar till ihela kroppen. Mmm där satt den tänker man och tror att nästa slag ska bli lika bra men ICKE. Hur kunde man vara så dum. Skiiiitsamma. När vi damer hade spelat klart så sprang vi in till restaurangen och beställde öl. Det hade vi förtjänat och det resulterade även i att männen fick köra hem. :) Gött. Väl hemma i stugan igen så vankades surströmming. Det luktade as i hela huset och man ville inte gärna smaka men modig som man är så trycker man i sig en och det smakar inte så dumt. Magen blev dock inte så glad. Men med snaps och öl till så ska man väl inte klaga? Nej för tusan. Till efterrätt så bjöds det på nybakad äppelkaka a la mamma Vanja. Heaven. Allteftersom tiden gick så bestämde vi oss för att spela kort och allteftersom tiden gick så blev man allt mer berusad och trodde att man skulle ha en chans i plump. Älsklingen tog hem det vilket han själv nog tyckte var ganska imponerande med tanke på diverse snapsar m.m. Härlig afton.

Lördag
Jag och Peter tog oss en sväng till Njupeskärsvattenfall eftersom det inte är så långt ifrån våran stuga. Backe upp och backe ned fick vi  vandra, trängas med tyskar, holländare och belagre,svettas och stonka innan vi kom fram till det fantastiskt, brusande fallet. Det var så vackert. Vilket fall, vilket otroligt vattenfall. När det börja kurra i magen så begav vi oss hemåt då mamma och pappa lagade mat. Lyssna på detta: grillad Renkalvsfilé, stekt potatis,champinjonssås, sallad och rött vin. Förmodligen det godaste jag har ätit någongång. Vilken dag.

Söndag
Hemåkardag. tack för en underbar helg älskling. Det är alltid så trevligt och mysigt att göra saker ihop med dig. Det händer inte så ofta att vi kan åka iväg, stänga av telefonerna och bara vara. Tack:)

Nu börjar allvaret

Idag är en ny dag och jag känner mig trött och sliten. Jag är inte alls van vid att jobba såhär mycket som jag gör nu. att gå upp 06.00 har nu satt sina spår. Svarta ringar under ögonen, dricker brutala mängder kaffe, ofixat hår och totalt hängig. Jag brukar vara stolt över mitt osminkade utseende men nu börjar jag dessvärre tvivla på detta. Det är ingen skönhet jag ser i spegeln när jag kommer hem från jobbet direkt. Så nu har jag bestämt mig för att ta mig i kragen och det är hårt. Jag bör sluta dricka så fruktansvärt mycket kaffe. Det påverkar kroppen och inte på ett positivt sätt. Att sitta med "kaffedarr" när man måste ha full koncentration på denna datorskärm är inget jag föredrar. Grönt te ska bli min nish. Lägga mig i tid kan också vara bra eftersom jag föredrar 9 timmars sömn varje natt. varken mer eller mindre är bra.

Jag har även införskaffat mig ett träningskort på Maeks så det ska bli träning av också mina damer och herrar. Ja men:)

nu sitter jag på jobbet och jar tagit mig en liten rast från mitt hårta arbete. Men jag har ett roligt jobb också så jag ska absolut inte klaga. Jag arbetar me dså många olika saker inom koncernen och nyss hade jag mina första kunder på Frippes Golv. Det var jätte roligt och jag klarade mig riktigt bra:D Nu ska jag fortsätta ett tag till. 9 timmar idag med, sedan åker jag och älskling hem till syster på födelsedagsmiddag. grattis syster 32 år:)

Nytt kontor, nya möjligheter

Idag har jag och bruttorna äntligen fått flytta in i ett större rum på arbetsplatsen. vi satt som packade sillar innan och nu har vi gott om utrymme. dock värsta panoramafönster man kan tänka sig och det blir hett som i en bastu. Men vad gör man inte för lite större rum ;) Blev precis själv här och jag känner mig lite som en prinsessa i det nya fina rummet. Tyvärr har vi fått lov att köpa gardiner som täcker heeela fönstret annars så skulle vi nog faktiskt dö av värmeslag eller fått lov att springa runt i bikini hela dagarna vilket inte är att föredra bland alla dessa karlar, nej så gardiner är precis vad vi behöver. Men det blev faktiskt ganska bra.

Verkar bli en 9 timmarsdag idag med. Men vad gör det? Det är inte så tokigt att sitta kvar själv en timme och pyssla klart med bokföringen istället för att vänta tills imorgon.

-Updt-

- Ni får jobba i bikini, då kommer alla vilja jobba här inne på firman istället för ute på jobb.

undra hur många sådana kommentarer vi måste stå ut med tills ACn fungerar som den ska.

Fy fan för badhus!

05.35 ringer helvetes klockan och väcker liv i mig. Ingen lust att klä på mig och gå bort till badhuset för en tisdagssimning. Ingen lust! Jag klär på mig och går genast och kryper ned i sängen igen. Mmmmm. Men någonstans långt inne i skallen så är det en liten fågel eller kanske en liten fästing som skriker att jag måste gå upp för Elin kommer snart och hämtar dig. Fan också. Morgonsim. Jag hör porten slå igen nere och jag tror naturligtvis att det är Elin men han som träder in genom dörren är min alldeless egna älsklingsälskling och då blir ju livet helt underbart. så vi myser en stund. Heaven.:) 5 minuter senare så dyker Elin upp och vi pallrar oss till badhuset. MEN DÅ HAR DE JÄVLARNA SOMMARTIDER OCH ÖPPNAR 10. Vad är det för jävla larv? Varför ska de börja senare när inte jag får? Fy fan för badhuset. När ska det bli ett seriöst bygge egentligen? Eeeegentligen? Promenad it is och det är inte heller fel.

Nu sitter jag på jobbet och ska precis öppna Ikea Home Planner och rita på mitt, Dessans och Petras nya kontor. Blir antagligen en 9 timmars arbetsdag även idag precis som igår.


En informationsspalt om bloggens innehåll:
Min blogg kommer att handla om vad jag är med om under mina dagar. Vad jag tänker och tycker om saker och ting. I framtiden ska jag väl försöka få upp lite bilder och snitsa till det lite.

jag är galen i dig älskling. pyss
Tur att jag har dig älskling. Vad skulle det annars bli av mig? :)

Helginfo

Jag har länge haft tankar på att skaffa blogg men har bara inte vetat vilken sida man ska vända sig till. Det finns en hel värl av olika bloggsidor så det var bara att använda sig av uteslutningsmetoden.

Anledningen till att jag har skaffat en blogg nu är för att skriva ned mina tankar och händelser som jag vill dela med mig av. Som till exempel den delikata helg som jag har bakom mig nu.

I fredags så åkte jag hem till älskling och städade lite, jag tycker faktiskt om att städa så för mig var det inget problem och det är ännu roligare att städa hemma hos någon annan än sig själv. Jag blev väldigt nöjd med resultatet och det blev Peter också, tyckte jag att det verkade som i alla fall :)

På lördagsmorgonen så kunde vi ligga och mysa i sängen vilket inte hör till vanligheten nu när även jag jobbar. Vi har så olika arbetstider så det passar sig nästan aldrig. Vi var ned till golfbanan en sväng och slunga ut rangebollar så att det skrek om det och jag konstaterade ganska snabbt att söndagens tävling förmodligen inte skulle gå så bra för min del. Efter att Peter sedan åkte till jobbet så lekte jag med Bellan och det hör inte till vanligheten nu för tiden och jag måste säga att det var mycket trevligt att få umgås ett tag, även på kvällskvisten åkte jag hem till Bellan på ett glas rosé och skitsnack. Mycket trevligt. Jag åkte därefter hem till min älskade Peter och myste tillsammans med honom, och det är bland det bästa jag vet.

Tävlingssöndag: 8.00 ringde klockan och det är inte direkt den tiden man vill gå upp en söndag, NEJ. Meen det var bara att pallra sig upp ur sängen och iväg till golfen för att värma upp inför tävlingen och vi gick ut 9.44. Första utslaget blev total disaster och ungefär där satt jag ribban för mig sjäv. Hell yeah. Jag höll mig faktiskt ganska lugn under tävlingens gång trots att jag hade min far som partner (jag kände en viss press). Tävlingen hette förresten "två generationer" och går ut på att man ska tävla ihop med sin förälder och slå varannat slag. Det var mycket trevligt att få umgås lite med pappan på egen hand för det händer FÖR sällan. vi fick 74,6 netto och det var väl inte illa pinkat. 18 plats var inte så bra men med tanke på att vi trodde att vi skulle komma sist så ska vi väl vara nöjda. Tack pappa för en trevlig dag.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0