Gav upp hoppet!

Jälvar vad Sverige spelade hockey idag! När det stod 2-5 hade jag faktiskt gett upp hoppet om Tre kronor men sen så skottade dom in mål efter mål efter mål.. OJOJOJ...

HEJA SVERIGE

To-do today!

Hej hej och god förmiddag!

Nu har jag ätit frukost och pratat deklaration med mamma och tänk vad tiden drar iväg. Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig omöjligt fräsh och sedan ta med en filt och lägga mig i parken för att läsa och sola lite. Blir nog även en sväng på gymmet om jag hinner men det gör ja nog. :) Ni skulle se vädret här nere. OJOJOJ vad det är fint. Blir att ta på sig bikini under kläderna utifall att man kan sola på riktigt för vem vet vad som komma skall i värme väg.


Väduren 21/3-20/4

Onsdagen kan bli romantisk men på andra fronter får du mest bekymmer. Du känner dig rätt stressad.


Man måste unna sig!

Idag har jag haft en riktigt lyxig dag. Man måste få ha det ibland för att orka med allt. Börjar ju på mitt nya jobb snart så nu ska jag bara unna mig och ha det bra. Lär mig att slappna av och ta vara på mig själv.

9.00 gick jag upp ur sängen och satte på kaffe, satte mig i soffan och slog på sex and the city. Efter det så pilla jag i mig lite frukost och började på med en ansiktsbehandling á la hemma. Kokade vatten och ångade ur mina porer i ansiktet. Peelade det och fixade till det lite. Loveliii. Efter detta diskade jag och bara slappnade av. Sedan åt jag laxpasta som var kvar sen igår som lunch för att sedan påbörja en fotbehandling. Har haft fotbad, filat och peelat fötterna och ska även måla tånaglarna så fort jag har bestämt färg och duschat. Sitter nu med en Colorfresh hårtoning i håret (violet) så att jag ska bli sådär isigt kall i mitt blonda hår. Ska eventuellt möta upp Tove på Möllan senare och snacka lite. Var ett tag sen nu.

Åh, nu plingade mikron, dags för grönt te och knäcke macka.

Puss 

Seg på updt

Här händer ingenting vilket betyder att det händer mycket i mitt liv. Ska försöka att knåpa ihop ett inlägg under dagen som kan beskriva mina dagar hemma och mamma och pappas dagar här!


hey


Go woohoo

Hemma med halmen., I avesta alltså. Var ut och härjade igår med gamla polarna vilket var jätte jätte trevligt. Har idag bara slappat och sen tog jag mig ett bad. mums. Sitter nu och väntar på Dessan och Peter för att käka mat. Algot är redan här:D

Kort inlägg. HInner inte mer nu... Senare kommer bilder från igår osv :D


puss

Love

Fan vad det är avkopplande att åka tåg. Sitter här och plöjer igenom låter på youtube och kan lyssna på precis vad jag vill eftersom jag har internet:D Vilket jag inte hade haft om jag satt i 2:a klass. Yippie. Har pratat med Hanna också och min duktiga storebror hade glömt sin telefon hemma just idag då han skall möta upp mig på stationen och sällskapa med mig hem till dem. Bra gjort brorsan!!! Men han skulle väl låna någon telefon och sedan ringa och härja. Ojojoj..  Well well.. Jag börjar bli hungrig. Dags att ta en banan eller två..


see yaaaaa........

Direkt från Tåget

Hej alla glada. Sitter just i denna sekund på tåget påväg hemåt. Men anländer först i stockholm sedan till Avesta imorgon! Kan knappt bärga mig :D:D:D

Jag uppgraderade mig till 1:a klass för en ynka hundralapp och har därav internet ombord. Inte dåligt. 2:a klass kostade 900:- och 1:a klass 1000:- så jag tyckte att jag kunde unna mig att lägga en hunka extra för att få Skönare säte, gratis internet, gratis kaffe, gratis vatten och gratis frutk (som jag förmodligen hade köpt för mer än en hunka i alla fall). money well spent för min del. :D

Kan till och med bjuda på en bild på hur jag har det. Inte så tokigt vill jag lova. :D


city-chic?

Imorgonförmiddag sticker jag uppåt. Första anhalt blir Stockholmcity för att hälsa på storebror m. familj. Man lär ju passa på att träffa alla när man ändå åker uppåt. Det tar mig 4.25 h att åka till stockholm med x2000 så det är ju en bit kan man säga. Trots att jag reser själv så ska det nog gå bra. Jag tar med mig dator och böcker så att jag inte blir uttråkad. Men vad ska man ha på sig, med sig osv? Åker ju ändå bort i nästan en vecka och vad har man för väska som passar för de dagarna. Man vill ju ha med sig skor och jacka och kläder osv. Men funderar på att ha en svart klänning och spetsleggings imorgon när jag åker, eller ååh jag vet inte. Det ska i alla fall med. Men ska man ha pumps eller converse eller vad sjutton ska man ha på fötterna. Svårt :/ När man kommer till stockholm vill man ändå vara lite city-chic, eller är det bättre att bara vara bekväm? Nääääee.

Well, längtar i alla fall efter att få träffa alla igen. Det känns underbart men jag kommer såklart att sakna min älskade älskling när jag är borta eftersom vi kommer vara ifrån varandra i nästa en vecka :/

Såhär såg jag ut igår när jag träffade Tove för att fira hennes nya jobb :)


När blev det en dålig grej att bli gammal?

Jag har funderat, funderat och funderat. Varför säger man det i dålig tappning att någon är gammal eller ser gammal ut? Varför säger man: Jag såg ... idag och gud vad hon såg gammal ut.
Som att det skulle vara något dåligt att åldras? Alla åldras. Bara det att det syns bättre på vissa än vad det gör på andra. En del tar till kniven och hårfärg medans andra låter sig åldras naturligt och låter sina gråahår visa att man har varit med ett tag. Varför är det dåligt att vara mogen? Är det för att man är rädd för döden som vi tänker och tycker så?
Vi sträcker, lyfter och fyller både här och där på kroppen när det börja hänga eller när åldern och livsstil tar ut sin rätt. Varför vill man inte bara se ut som sig själv? Det är väl ändå det vackraste som finns, naturlig skönhet. Enligt mig är det i alla fall det och det finns många som håller med mig och många som inte gör det. Jag har full förståelse för de som vill fylla ut, botoxa och härja runt för att se 20 år yngre ut än vad de i själva verket är. Men varför? Det är inte så vi ser ut egentligen.

Jag tycker att vi skall hylla människor, framförallt kvinnor som går ut med sin ålder och inte skäms över den utan är stolt över den och inte låtsas vara någon som de inte är. BRAVO!!!!!

Påsk

Vi var som skrivet på Öland under påsken. Det var jätte jätte mysigt. Dessvärre har jag inte tagit så mycket bilder för att visa er. I alla fall så åkte vi i fredagsförmiddag och stannade tills igår. VI hade strålande väder under lördagen och Peter drog på sig en rejäl bränna i fejjan. Han var röd som en tomato men det har börjat lagt sig nu. He he..

Jag har planer på att ta mig hem till Avesta i helgen eftersom jag är ledig och fri som en fågel. Min plan lyder som följande:
Lördagförmiddag: Tågar upp till Stockholm, stannar och träffar Marcus, Hanna och Emma.
Lördagkväll eller söndagmorgon: Tågar upp till Avesta för att umgås med familj och vänner
Onsdag eller torsdag: Bilar ner med mamma och pappa till Malmö och så stannar de tills måndagen :)

För denna vecka har jag inga planer alls förutom att börja detoxa och hoppas på bra väder så att jag kan ligga i parken och skriva på min bok samtidigt som jag lapar sol och dricker juice.

Skåneland är vackert och jag har en vacker man

Hej hej hallå hallå!

Denna dag har varit underbar. Jag sov länge och när Peter kom hem så gick vi och käkade sushi för att sedan fortsätta ner till västra hamnen där vi drack kaffe på trappan vid havet. :) Jag hinner inte skriva så mycket då jag har enchiladas i ugnen som skall tas ut nu men slänger upp lite bilder så ni får se och avundas mig och min vackra Peter. :)

     

Beach 09 ?

Hej hej hallå hallå !

Hur blir det med beach 09 för min del egentligen, Peter åker hem till Avesta och jag blir kvar här nere för att jobba. Mina nya kamrater här nere jobbar när jag är ledig och är ledig när jag jobbar. Så hmm.. Blir jag själv på beachen så lär jag ta och trimma kroppen lite så att man inte ser patetisk ut. :P haha.

I'm going green. Har väl inte varit jätte duktig med maten här nere men ska skärpa mig nu tänkte jag. Men detta är väl tråkigt för er att höra.

Nu har vi bestämt oss för att åka upp till Öland i alla fall, men om det blir idag eller imrogon vet jag inte heller så ska väl packa nu så att jag har det gjort i alla fall. Köpte en otroligt söt klänning för de sista pengarna på presentkortet. En ljusgrön lite åt gammeldags-mint. Jätte vårig är den så jag slänger väl upp en bild när jag har satt på mig den..

  

Jobb!

Ja eftersom det undras varför jag är överlycklig osv så kan jag väl berätta att jag har sagt upp mig från mitt usla jobb. Det resulterade i det efter att chefen bad mig komma in på kontoret och snacka lite. Hon har sett på mig att jag inte har trivts så bra där och så bad hon mig ta en funderare på vad jag verkligen ville och om jag ville vara där och om jag var där av rätt anledning osv. Och eftersom  jag ändå hade tänkt säga upp mig om 2 veckor så kunde jag lika gärna göra det nu och ta lite semester fram tills jag börjar den 4 maj på TGIF. Dessvärre så kommer jag ju inte att tjäna nå pengar nu då men vad sjutton. Jag får leva lite snålt helt enkelt.  Hur som helst så känns det som att 100kg har lättat från mina axlar och jag känner mig lugn och sansad..



En bok!

Hej världen.

Seg med uppdateringar, jag vet men jag har varit sååå upptagen. Efter påsk så gör jag min detoxkur. Eftersom vi inte kunde ta oss upp till stugan i  påsk så kanske vi blir kvar här eller åker till Svärmor på Öland. Allt känns väldigt oklart och rörigt just nu och ja, jag har bestämt mig för att skriva en bok. Eller jag har redan börjat :).. Å, förresten. Jag är överlycklig.. Kommer med närmare information senare.. See ya..

Har en ledig dag så jag ska ut på äventyr. Köpa påskris, godis och andra påskiga saker. och städa en skvätt...

Mys i Västra hamnen med Pälski














Cocktails?

Mmm.. Det fina med att bo i en storstad är att man kan vandra ner till city, sätta sig på en uteservering och ta en cocktail mitt på ljusa dagen utan att någon dömmer en. Jag är sååå sugen på att gå ut och ta en cocktail med någon men Peter ligger och sussar eftersom han var ut igår så han är nog inte så sugen när han vaknar. Tove bor borta i Falserbo och är dessutom sjuk, Josephine har åkt till sin killes sommarhus någonstans och Sara och Ellinora vet jag iofs inte vad de håller hus men ryktades om att Saras pappa var på besök.

Jag är sugen på att dra på mig min nya stooora jeansshorta, mina nya spetsleggings, ett vitt skärp, mina nya skor och mina ray ban wayfarers och bara vara Fabulous. Men när? med vem?

Ååååh. Frustrerad!!!


A womens right to shoes

God middag världen..

Igår köpte jag en outfit så perfekt att det inte är klokt. Har dock bara fotat skorna vilka är de snyggaste jag köpt på länge. Blir att bege sig till den skoaffären igen. Bara snygga skor till rimligt pris. Dessa kostade 229:- :) Budgetshoppa skor är väl heaven,eller hur?


Kontraktet är skrivet.

Yes, var ner en sväng på stan och skrev kontrakt med TGI Fridays. Blev förstås lite besviken eftersom det står 20 timmar på kontraket och jag vill jobba aboslut mer än så. Men det förstås. Kan väl vara skönt att jobba halvtid i sommar. Men vill definitivt jobba mycket mycket mer så ska slänga iväg ett mail till Janicka och höra om det finns möjlighet att jobba mer. Men men. Jag är i alla fall GARANTERAD 20 timmar i veckan och det är alltid en början. Jag längtar så mycket tills jag får börja jobba där. åååh vad jag längtar. Utbildningen kommer att börja den 4 maj och vi kommer att vara på restaurangen mellan 16-21 trodde hon. Well well. Hur som helst så längtar jag som tusan.

Är fortfarande förkyld fortfarande, blev helt utmattad av att ta mig till stan och tillbaka. Egentligen kanske jag borde ha bett om en ny tid men det tog ju bara 5 min att skriva så det kändes som att det skulle gå bra ändå. Träffade några blivande kollegor också och de verkade trevliga som tusan. Men åter till förkylning. Har ont i halsen och näsan rinner. Har blivit av med huvudvärken tack gode gud för den var värst. Nu ska jag krypa upp i soffan och vara avis på alla som får vara ute i det fina vädret. Det är jätte varmt och blommor överallt och inte ett moln på himmelen men en annan är inne.. Buhu. Man skulle ha haft en balkong nu.

see ya


New design

Ja när man är hemma och är sjuk så finns det inte så mycket att pyssla med så här kommer en ny design. Inget flådigt direkt men jag gillar när det är lite enkelt. Peter har kommit hem nu men har stuckit igen, ute och går i det fina vädret. Jag vill också!! men inte, nej för jag är sjuk.. Ååååh. friskna till mig.

Detoxboosta?

God eftermiddag världen!

Ja då har man blivit krasslig. Väärldens huvudvärk, förkylningsmunsår och ont i halsen. En typisk aprilförkylning om jag får säga mitt. Man vet inte riktigt hur man ska klä sig och igår glömde jag halsduken så idag är jag körd. Var tvungen att stanna hemma från jobbet idag (gjorde mig inte så mycket) och förmodligen imorgon också. Så klantigt av mig att glömma halsduken när man går fram och tillbaka till jobb när det blåser så mycket som det gör här.

Jaja som om det var mitt enda bekymmer, jag vill verkligen upp till stugan i påsk men nu när vi tittade flygtider så går det endast ett till arlanda vid 17.55 och sedan går det tåg till avesta vid ca 20.00 och då kommer  vi komma upp till stugan jätte jätte sent och sen går det inga bra flyg med tåg hem heller. Vi har allt emot oss för att åka hem över påsk. Jag har ALLTID varit i stugan över påsk, ALLTID.

Vad gör man här nere under påsk liksom? Mysa på Kafeer, köpa påskris. Sen då??

Well well. Över till något som har inspirerat mig riktigt mycket nu i dagarna är Detox.
Testade en snabb detoxkur förra året och efteråt mådde jag toppen. Man mår väl lite dåligt de första dagarna men sedan  blir det bara toppen. Man känner sig så fräsh och jag tänkte att eftersom jag ska börja nytt jobb om 1 månad så måste jag se pigg och fräsh ut (skriver kontrakt imorgon). Så jag tänkte börja detoxa nu i helgen. Det är ingenting som jag gör för att gå ner i vikt utan för att rensa kroppen lite. Det är så många som har testat det och är nöjda så varför inte testa på riktigt? Jag tänkte då detoxblogga lite varje dag och hålla er läsare underrättade med hur det går för mig. Det svåraste kommer bli att skippa kaffet som jag inte klarar mig utan. Har läst att man kan ta 1 kopp om dagen om man inte klarar sig utan, men då gör man det inte på riktigt.

Så fort jag blir frisk ska jag börja träna igen. Har känt mig lite hängig nu i några veckor och inte riktigt haft orken i kroppen men nu är det vår och man MÅSTE bli pigg.


RSS 2.0