Jävlar i mig vilken stressig afton

Gårdagen var KAOS, dock kontrollerat kaos. Vi hade väl 300 bordsbokningar ungefär, sällskap på mellan 7-20 personer som skall seatas. Dessutom Folk på väntelista. Kom man utan att ha bokat ett bord kunde man få vänta ca 40 minuter bara på att få SITTA ner. Ville man ha ett bord ute kunde det ta ytterligare tid. Det var galet mycket folk. Men det var fruktansvärt kul att få testa på att jobba under den stressen. Vi lyckades göra ett Kanonjobb och management var supernöjda så man blir väl äntligen validerad idag. Hoppas jag. Då får vi även gå upp i lön och det kommer ju genast att bli TOPPEN :D Vi fick höra igår att vi i dörren skötte oss bäst på HELA stället. De är tydligen jätte jätte nöjda med alla oss och det är ju bra med tanke på att de har börjat sparka folk på alla andra stationer utom oss. Läskigt.

Well well. Hoppas att det blir mycket att göra ikväll med. Det är kul när det är mycket att göra. Men ska nog ta på mig en kortärmad skjorta idag, långärm igår var fööööööör varmt med tanke på att vi sprang ungefär hela tiden. Det skulle ha varit nice att ha en stegmätare på sig ikväll. Ska nog höra med mr. wonderful om han har sin med sig och fall jag kanske kan få låna den. Men nu ligger han och sover, var ut på lite festligheter igår och är en skvätt sliten idag. :)

Ja ja. Ni vet att jag lever och ska försöka få upp lite bilder på arbetsplatsen. Om jag har tid ska jag ta lite kort idag.

puss puss och glöm inte morsdag imorgon!! Love u Mama.


Dagens horoskop:

Väduren 21/3-20/4

Trots att det är lördag handlar det mer om arbeten än om nöjen. Du har väldigt mycket att slutföra.

Ser ut att stämma eftersom jag jobbar ikväll...


Såhär kan det se ut en ledig dag



Vi sitter på uteservering på arbetsplatsen och myser.  Sämre kan man ju trivas på jobbet ;)
Fr. Vänster: Melissa, Jasmine, Gunnar.

Fann denna hos Linn och jag har ju tråkigt så.....

Om du skulle vinna många miljoner på lotto, vad skulle du köpa?

Köpa en lägenhet i Västra Hamnen, OFC.


Har någon någonsin kallat dig lat?

Förmodligen, men inte rätt i fejjan på mig på ett bra tag.


Vilken svordom använder du mest?

skit?


Tittade du på tecknat när du var liten?

Självklart, och slänger ett öga på barnkanalen nu också :D


Hur många syskon har du?

Fem


Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?

Såklart, är ju beroende av tatueringar. Har ju redan fyra.


 Vad har du för väder just nu?

Sol


Vad åt du till middag lunch senast?

Frukost, en proteinshake och ett glas grönt te


Kan du vissla?

Javisst kan jag det.


Vilken film kan du alla replikerna till?

Emm... Förmodligen alla Sällskapsresor med Stig-Helmer Olsson J


Hur många stolar står kring ditt köksbord?

2


Har du en stationär dator eller en bärbar?

Bärbar


Vilket var ditt favoritämne i skolan?

Ööm. Villkor och spelregler? Aka; resa till tyskland


Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?

Ryck upp dig, bättre kan du. Du är ju bäst!!!!!


Får du dåligt samvete efter du ätit kött?

varierar


Om du var född av motsatt kön, vad skulle du vilja heta?

Det säger jag inte för det ska min son heta om jag får någon. SÅ DET SÅ.


Har du åkt moped någon gång?

Klart jag har. Förstå att vara 15 år och bo 2 mil från stan. Klart man hade moped.


Vad lyssnar du på nu?

Bilarna som passerar utanför mitt fönster. LAAAMT.


welcome to skiftarbete

jobbar hela helgen. 16.45-23.00. ville egentligen på grillparty med älsklingen idag men det sket sig eftersom ingen kunde byta skift med mig :/. Men jag får väl härja runt på jobbet medans Peter har det mysigt på grillfest. Mitt horoskop för dagen tror jag inte alls kommer att stämma och jag blir bara arg när jag läser det.


Väduren 21/3-20/4

Fredagen passar fint för avkoppling. En romantisk afton kan också ge väldigt fin utdelning. Mysigt.

Avkoppling? var? på jobbet? vet dom hur stressigt det är på fredagar?
Romantisk afton? När?  kl 23 med mig själv och en påse chips?
Mysigt? När? Förmodligen när Peppe ramlar in på morgonkvisten ich myser ner sig bredvid mig i sängen.

Nä ni Aftonbladets horoskop, bättre har ni kunnat!

Nu ska jag ta och skölja upp mina skjortor. Har inte hinnit boka tvättid så det blir handtvätt som gäller idag. Kul? Nej.

Kommer även blir sorgligt på jobbet idag, nu har nämligen ALLA coacher osv åkt hem och alla norska smågalna chefer. Kommer att bli väldigt tomt men Marius och Catrine sa ju att de skulle komma tillbaka någongång så det får vi väl hoppas.


I belive in mirakles

ledsen för dålig uppdatering.

Igår var det VIP-fest på jobbet, eller ja, mer som personalfest. Det var grymt kul och det kommer förmodligen en och annan bild när jag väl har fått tag i dem :D

pouce

Hjärntvättad?

Ligger här i soffan, har ätiti frukost och tar det allmänt piano. Sen slog det mig, jag saknar jobbet och alla människor där. Jag vill till jobbet idag fast det är min lediga dag. Är inte det sjukt? Jag vill åka dit, bara sitta där och titta på alla. Behöver inte ens sällskap utan kan nöja mig med en bok, en kaffe och mig själv på JOBB. Jag skulle ju lika gärna kunna sitta här hemma och läsa och bli ostörd men vill hellre in till jobbet. Jag har förmodligen världens kanske bästa arbetsplats. Jag tycker så himla bra om den och igår åkte våra coacher hem. Jätte sorgligt faktiskt eftersom de har varit med oss i 3 veckor och fostrat oss till äkta fridaysmänniskor. Tror dock att Pappi stannar lite längre och lika Micke men vad vet jag.

Utifall jag ska iväg till stan och jobbet har jag bestämmt outfit, Beiga chinos, Vitt oversize linne, rött hårband och sandaler. BIGYESYES.

Hmmm,, en glass skulle inte sitta fel nu va? hmmmmm


TGI FRIDAYS, HOW DO YOU FEEL?

Hallå alla mina läsare. Jag har inte alls varit bra på att uppdatera sedan jag började jobba igen. Fy mig. Men jag har inte riktigt haft tid tyvärr. Det händer så mycket hela tiden och jag har lite udda arbetstider jämfört med innan. Idag ska jag jobba 14-22 eller senare. Har jobbat över ganska många pass faktiskt eftersom det är mycket att göra såhär i början.

Men som de flesta kanske undrar så går det jätte jätte bra och har fått mycket beröm. :) På onsdag har jag fått hedersuppdrag tillsammans med Jasmine och hämta TGIs  styrelse på centralstationen på morgonen och eskortera dem till sitt hotell. :D Enligt chefen så var det minsann inte vilka som helst som fick göra det inte. Utan bara de mest pålitliga så det var ju trevligt att de tänkte på mig i ledningen :)

Igår skulle jag ha jobbat 11-15 men jag var väl ombytt och påväg att gå med vid 17.30 eller nåt och då började det naturligtvis att åska, fy och ve. Peter tog sig in till jobbet mitt och vi tog oss lite käk och drinkar och umgicks med mina nyfunna kamrater. Mys. Eftersom man har en personalrabatt på 35% så blir ju mat och dryck genast billigare och vi konstaterade att vi värnade om ekonomin eftersom det är billigare för oss att dricka drinkar på Fridays än att dricka bärsa i Köpenhamn.

Vi har sån grym stämning på jobbet och alla hjälper varandra. Ha, som igår tillexempel så hamnade jag i köket och var kock i 1,5 timme, eller kock och kock, buffalowings, sallad och ranshdressing gör väl inte till någon kock men det var kul att testa på något nytt och det var väldigt uppskattat av Management att jag tog på mig att hjälpa till där det behävdes. TEAMWORK.

Dessa bilder är från grand opening i tisdags. :)

 
En Appletini på världens bästa jobb, som balsam för mina smaklökar.


Martina, Frida och Madde.Mina nyfunna kamrater på fridays :)


Erik, Mr Bartender. Dom kan sina drinkar, männen i baren.

Här har vi Philip dansandes på bardisken, några minuter efter att bilden är tagen släpar han upp Sverige Chefen för fridays och där uppe står de sedan och dansar järnet. Om jag var chefen hade jag nog haft lite ååångeeest dagen efter. haha..

CIAO

Älskar't

Jag älskar mitt nya jobb. Jag är så lyckligt lottad som har det så bra. Idag jobbar jag 16-21. Igår var det en hård dag som fan men jag fick excellent av min coach igår så det gjorde ju min dag som fan.

Watch it, learn it, love it

Dr. Snuggles, en hyvens grabb

Har fått en ful men ganska gullig vana att kolla på Dr. Snuggles varje dag 10.30 och fick även med min Peter en dag här även fast jag tror att han inte riktigt tycker om barnprogram sådär jätte mycket, men vem kan säga nej till Dr. Snuggles? Han är ju så snäll mot alla. Förstå om alla var som han. Rar och hjälpsam.

Nu är dagens avsnitt slut, dags att sortera tvätten.

ÅH, satt och kollade på gamla bulgarien bilder från när jag och Peter var där, fan vad mys det var. <3


Förälskad i kläder?

Har kikat runt på lite bloggar nu på förmiddagen och hittade en outfit som jag ÄLSKAR. Man vill ju inte gärna kopiera någons outfit eftersom det inte är så värst personligt men kolla in denna partyoutfit, i mina ögon är den t o  d i e  f o r.



Oh. här är hennes blogg: joonna.se

Who rocks the house?

Ja då är man ledig i 2 dagar då och jag längtar redan till jobbet. Vill ju verkligen jobba idag också men som tur är så får jag komma dit ändå idag eftersom jag och Peter, Viktor och Isak ska äta där på mocken idag. 100% gratis mat är ju inte helt fel. Funderar på att ta en sallad idag faktiskt. Får se om jag kanske kan ta någon bild idag. Hade kameran med mig igår också men hade glömt att sätta i batteriet så det  blev inga bilder, haha.. Typiskt mig.

Hela veckan har vi 50% rabatt på all mat och dryck så har ni vägarna förbi Malmö i veckan så boka ett bord, bara maila till [email protected]. :)

Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, känner mig lite slut faktiskt.

älskar jobbet

Jag totalälskar mitt nya jobb. Det är heelt perfekt och tjejerna är helt perfekta och alla andra med. Åååååååh jag vill diiit nuuuuuuuu!!!

Dagen!

Nu ligger jag i soffan, slölyssnar på MTV och drar mina tankar mot duschen. Längtar till jobbet och tjejerna där. Vi är ett fantastiskt gäng på 9 brudar som går så jäääkla bra ihop. Efter jobb idag väntas afterwork, förmodligen på lilla torg men sen när vi börjar jobba så blir det nog på Fridays då vi får 35% rabatt på allt som finns i mat och dryckväg. HELL YEAH. Det gäller även om jag kommer dit med 2 kompisar så får de också rabatt bara för att de är med mig. Trevliga förmåner. Med tanke på att vi har samlat in de bästa bartendersen från far far away så kommer det nog bli fiiina drinkar. FGIF har ju i lag världens bästa bartenders och har varit först med massvis med drinkar tex. long ilsand icetea och vit cosmopolitan. Nu har de till och med bytt ut drinklistan i sverige eftersom hela stureplan hade härmat den så vi får väl se hur lång tid det tar innan vår nya drinklista finns runt om på lilla torg.

Well well. Ska hoppa in i duschen nu och sedan överväga om jag vågar ha på mig en kortärmad skjorta.Vet inte hur de ställer sig inför tatueringar men det blir så jääkla varmt med långärm hela tiden så jag bör ta kortärm idag. Vi som är host ska uppträda idag med ett litet nummer som vi har kommit på. alla i management blev helt upprymda när de såg den igår så nu måste vi framföra den framför hela bygget. alltså 106 personer. Svettigt ;)

A womens right to shoes

Ut på sho-shopping då. Hörde mig för igår vad det är för skor som gäller och det var svarta utan klack eftersom det inte får låta när vi går. Synd för en annan som älskar klackar men men. Ska sticka iväg till Entré och köpa ett par så att man är helt redo med outfit idag.

Sitter och tittar på proteiner som jag ska köpa också. Inte lätt i den här världen eller. men Peter tror på Whey-80, så jag kör nog på den, träning och vitaminer. BEACH -09

Toppstudent!

Yes. Jag kallar mig för en typisk toppstudent. Idag som jag skrev tidigare så har jag köpt lite nytt stuff till min outfit. Hittade kanonsnygga och sköna byxor och massa accessoarer. Jag blev verkligen jätte fin :) Men eftersom vi inte behövde bli klarar med jobboutfit redan idag utan imorgon så var det inte så många som hade outfiten på sig förutom jag och en till tjej :) även hon, toppstudent och super seriös med detta yrke. Vi hade prov idag och jag kände mig verkligen som den där plugghästen men det kändes så otroligt bra för vi lär oss bara roliga saker. BARA. Sedan efteråt när alla andra gick så var det jag och den andra outfit-tjejen som stannade kvar och hade frågestund med vår manager. Jag anser att det är viktigt att visa framfötterna redan från första stund och visa att man är intresserad och villig att lära sig. Att vi sedan har ett gäng CRAAAAAAZY Americans som också ska lära oss saker gör saker och ting sååå mycket roligare.
We are allowed to be crazy, because in here, it's always Friday.

Totalälskar mitt jobb. Kommer förmodligen att hänga där även när jag inte jobbar, just sip a drink and watch as my colleagues are working :)


Outfit

Yes, ska man ta tummen ur arslet och gå o köpa alla saker jag behöver.

Svarta polerbara skor
Svarta byxor med pressveck
Svarta Skjortor
Svarta strumpor
Röda accessoarer

Jag har redan köpt 2 svarta skjortor som är to die for men behöver fler. Så det är bara ta och investera i fina outfits till jobbet eftersom jag kommer bli kvar där ett tag. Verkar vara ett sjukt roligt jobb måste jag säga.

dags att hoppa in i duschen då, har kikat på 2 avsnitt av sex and the city nu på förmiddagen för att vakna till lite. Funderade på att göra mig lite kaffe då jag upptäckte att allt kaffepulver var slut. Så det får bli en kaffe på Waynes istället när jag shoppar. SYND.. :)

Ang. accesssoarerna hade jag tänkt att köpa:
ett rött hårband
ett rött armband
ett rött halsband
röda örhängen
ett rött bälte.

Man måste ju kunna variera sig lite eftersom man kommer se så svart och pråper ut annars.

Hejdå

CRAZY AMERICANS!!

CHOCKAD!

Har nu börjar utbildningen på mitt nya jobb. Eftersom Grand Opening är 19 maj så har vi bara 2 veckor att bli utbildade. Enligt Jennika ( Manager) så tar denna utbildningen EEEGENTLIGEN 2 månader om man är normal. Men tydligen är vi så Fucking bra att vi klarar det på 2 veckor. SVETTIGT. När de öppnade dörrarna för oss stod det ett gäng totalt galna amerikaner och skrek WELCOME TO FRIDAYS!!!!!!!!! WOOOOHOOOO WOWOWOWO.. Och klappade händerna som fan. Ja jälvlar ja. Vi skrattade nog oss igenom hela introduktionen men så ska det väl vara?! Vi delades sedan upp i grupper och eftersom jag ska vara Hostess så letade jag reda på mina bruttor. Vi är ett gäng om 8 tjejer som ska skifta varandra. Vi kom jättebra överrens på en gång och stannade faktiskt kvar lite extra för att lära känna varandra.

Här kan ni kolla in min nya arbetsplats. http://www.fridays.se/

see ya nu lär jag plugga på lite om fridays..


Rosévin

Jag skulle vilja hylla min käre vän Mateus för vara det godaste Rosévinet som finns. Fick med mig ett par flarror från systemet. Tänkte att jag skulle köpa en dunk med Rosé, typ tandorra eller något men eftersom det verkar som att alla andra i Malmö tänkte samma sak så var dunkarna slut när jag var där. Synd för mig, men eftersom Mateus inte finns på dunk så var dt väl lika bra kanske? Well well. Dunken räcker längre och är mycket roligare. Jaja. Ska ta en kik i garderoben för att hitta något att ha på sig ikväll när vi ska gör stan. Blev tydligen ett jävla gäng.

Moa
Tove
Sara
Ellinora
Ante
Micke
Ellinornas kompisar från Jönköping
Josephine och hennes kompis från sthlm.

Har träffat Micke och Ante en gång förut när Sara fyllde år. De är så jäkla roliga. Dom är nämligen värsta norrlänningarna och bögar, ja de är ihop de två. Så från att gå från noll homovänner till fyra homovänner på några månader tycker jag är ganska bra jobbat., HAHA. Soft. Det är så kul och häftigt tycker jag att de är så otroligt öppna med det.

Blir ett jävla parkhäng för att sedan bege oss till the Baser som tydligen ska ha den mest fantastiska uteservering.



Hej då mina vänner. Hoppas att vädret uppe i Dalarna är lika Fabulusiskt som här nere. :P


LALALA

Hej. Har haft bloggtorka som fan nu i några veckor. Har inte haft en aning om vad jag ska skriva om så jag lullar väl på lite här. Som ni vet så var jag hem och hälsade på för 2 veckor sedan i Avesta. Jag var där tills torsdagen förra veckan då jag åkte med mamma och pappa ner till Malmö eftersom de ändå skulle hälsa på :) Under fredag, lördag och söndag hann vi spela 3 rundor golf och äta mycket god mat. På torsdagkväll åt vi på La Trattoria, en underbar liten italiensk restaurang med jätte jätte god mat. På fredagen så Åt vi på Salt o Brygga i västra hamnen och tittade samtidigt på när solen gick ner över Köpenhamn. Mys. Lördagen bjöd på mat á la Peter, Ryggbiff, tomatsallat och vitlöksbröd. MUMS och på söndagen åt vi på Jensens Böffhus. Det var inte heller så jäkla dumt :)

Sista April då? Jo den spenderade jag och Peter i Köpenhamn. Vi vandra runt i staden, tog oss en och annan öl. Gick även på tivoli, åkte massa karuseller och drack Irish Coffe som förmodligen var den starkaste jag har druckit. Svängde även in på Hard Rock Café innan vi tog tåget hem till Malmö och sedan var vi i säng. Peter skulle upp tidigt igår, åkte på någon bilträff någonstans och jag tillbringade min dag i västra hamnen tillsammans med solen och mina vänner. Loveli. På vägen hem vid 19 snåret köpte jag med mig sushi och mötte sedan en yrvaken Peter i dörren som precis hade vaknat från sin middagslur.

Dagens: In på systemet och köpa Rosévin. Fick reda på att det blir brydfest i stadsparken med Tove, Sara, Ellinora, Josephine och hennes kompis från Stockholm och det ska bli jääätte kul att träffa Sara. Har nämligen inte träffat henne sen jag slutade på förra jobbet och det är ju 4 veckor sedan. Så när chansen finns att träff na, lär jag ju ta den. För endast gud vet när jag har tid eller ork att träffa folk nästa gång eftersom jag börjar utbildning för mitt nya jobb på måndag. och jag slutar inte förns 22 på kvällarna då.

hej då

RSS 2.0