Många klappar blev det

Har köpt lite klappar i smyg och jag har slagit in hela 27 stycken idag. :) Längtar tills det är dags.


God morgon folket

Sitter här hemma vid köksbordet och morgonsurfar inte innan jobbet. Anledningen till att jag har tid med det är för att jag väntar på pappis som ska skjutsa mig till jobbet då jag blev helt utan bil igår. Men men man överlever väl utan bil några dagar. Måste ju öva inför Malmö, tror inte att min bil följer med på resan till en början i alla fall.

Morgon:
Är det någon som hinner allt de tänkt göra på morgonen eller är det bara jag som är sjukligt morgontrött? Jag orkar knappt upp ur sängen och nu har jag även börjat med att sitta på golvet i duschen när jag duschar för att jag är för trött för att stå. Vart är jag påväg någonstans? Nu i dagarna kan jag förstå att det är för att jag sover så fruktansvärt dåligt när Peter inte är hemma, men annars då? Varför är jag som en zombie på morgonen?

Nu kommer pappa.
Ha det.

Julklappar ?

Åh vad det är svårt att hålla i pengarna när man har fått lön men det måste man. Har dock beställt lite julklappar från Bluebox men det måste man göra. Ska försöka att inte köpa någonting till mig själv innan alla julklappar och räkningar är betalda, har iofs bara 1 räkning den här månaden men ändå. Det finns någonting som jag måste köpa och det är någonting snyggt att ha till min tyllkjol på julfesten. och skulle egentligen behöva några långärmade bastoppar nu när det börjar bli kallt också. 2 kan man väl få köpa? Det är inte lätt att få något bra svar ifrån sigsjälv i det här läget heller. Jaja, det löser sig väl och förmodligen så köper väl jag någonting till migsjälv ändå. :)

Här kommer lite bilder från mitt och Linneas pepparkaksbak som vi hade i söndags. Typiskt att vi brände en plåt men det viktiga var faktiskt att vi spenderade tid med varandra nu innan hon flyttar. puss

 

 
  
  

Grattis till mig och mitt nya jobb i Malmö.

Japp ringde en snubbe från ett jobb som jag har sökt. Det är så pinsamt att jag inte ens kommer ihåg att jag har sökt det men det var ju trevligt att jag fick det haha. Visste att jag skulle ha skrivit ned alla jobb som jag har sökt men men. Jag har varit helt lycklig hela dagen för jobbet och det känns så jääävla skönt att ha rutiner där nere också. måndag-torsdag 7.30-16.30 och fredagar 7.30-15.00 med fullt betalt. Perfekt att få gå tidigare på fredagar:). Så måndagen den 2 februari börjar allvaret.

Sov skit dåligt i natt för att Peter inte var hemma och är så jäävla trött nu, och för att jag sov dåligt så har förkylningen blivit värre. Har så jääääävla ont i mina öron. Men vi får väl se hur det slutar.

See yaaa..


Kommer ingen vart

Nu har jag pillat med bloggen i flera timmar och det blir inget vidare så nu slänger jag iväg den knutta hopp jag hade om att jag kanske hade en liten estetisk fläkt i mig (varav bild/design) men näääeee... Jag har det bra som jag har det utan den ådran. Tack till migsjälv som faktiskt försökte. :)

sov gott nu mina få men trogna läsare:)

"varva alvedon och ipren"

Hmm... Gick till jobbet idag bara för att jag har så jävla mycket att göra efter mina 3 sjukdagar förra veckan. Ringde till vårdcentralen imorse och hörde vad fan det är för fel på mig. Har varit förkyld sen början av november men det var bara en helt vanlig virusförkylning som skulle gå över av sig själv. Genom att varna Alvedon och Ipren ska jag alltså självkurera mig själv. Intressant. well well. Jag har jobbat så jääävla intensivt idag alltså, har gjort så himla mycket mer än vad jag brukar hinna. Okej jobbade 7.30-16.45 med 15 minuters lunch så jag borde ha hunnit en del men det var skoj att vara tillbaka till jobbet och att vara tillbaka till jobbet är även tillbaka till en annan vardagssyssla; hämta brorsbarn på dagis. Men man kan säga att det hör till min tjänst nu. Jag är väl någon form av ekonomiassistentNanny. Det är ganska trevligt faktistk, ska vara barnvakt imorgon eftermiddag också i någon timme. :) De får nyttja mig så länge jag finns in town så att säga.

Josefin har varit in town idag, sviiintrevligt hade vi. Vi härjade runt på stan och handlade lite hemlisar samt åkte till Danne och Erika för att hälsa på och där fick vi även en skvätt mat. Mums. Nu sitter jag hemme och tänkte att min man kanske kommer hem en sväng innan han åker till jobbet, nattjobb i natt och då får man sova själv. Trööök. Kände mig lite töntig när jag kom hem idag strax efter 20.00. Det var helt mörkt hemma så jag trodde att Peter låg och sov så jag smög runt här hemma i 15 minuter för att inte väcka honom och när jag tänkte gå in och pussa lite på honom så insåg jag att han inte ens var hemma. hah. Kände mig skapligt dum då efter att ha tassat runt på tå så tyst så tyst. Shit happens. :) Sånt får man bjuda på och det är sånt som ger livet ett extra leende ibland.

Puss på er

Heartbreak finansgrisen!!!

Slängde ett öga på hur det går för en av mina fonder som jag har skaffat mig. Mycket oroväckande när kurvan ser ut som följande:


Jag ska inte röra de pengarna på ett tag det är ett som är säkert.  Vågar inte ens skriva hur mycket jag ligger back men ni förstår säkert att det är en del. :( Jävla finansGRIIIIS.

Häjdå Lilli

Gårkvällen var mycket trevlig, men med en sådan liten sorgsen känsla av anledningen til fin party. Lilli flyttar. :( Nu ska vi skiljas åt. Vi som till och med låg på BB ihop. 20 och 21 mars, jepp det är vi det. Jag kan inte fatta att vi kommer bo så långt ifrån varandra helt plötsligt, och ännu längre blir det när vi flyttar till Malmö. Det är 82,4 mil från Malmö till våran stuga och från våran stuga är det ca 10 mil till Trysil så om man skullle åka den vägen så är det alltså 92,4 mil till Lilli från mig. LÅÅÅÅÅÅÅNGT. Damn it. Men jag är stolt över henne som vågar flytta helt ensam upp dit och jag är helt säker på att hon är stolt över mig också och vi kommer alltid att finnas för varandra det vet jag. :) Dessutom så är det inte för alltid som vi kommer bo nästan 100 mil ifrån varandra. Well well. Jag har mycket tok att berätta om den tokan men det kan vi ta någon gång när jag saknar henne som mest:)

Väduren 21/3-20/4
Söndagen bjuder på oväntade nöjen. Något riktigt festligt händer. Kanske ett alldeles oväntat besök.

What?! Det är söndag liksom, festligt? hrmmf.. ?

See ya

Surt

De hade ringt från Radio Dalarna till mig och ville göra en intervju med mig om den nya IPRED-lagen, men eftersom jag låter som en kraksande skata så trodde hon inte att jag skulle fastna på bandet ens så det blev Olga ändå som fick snacka på. SUUUUURT för mig.. Trött som fääähn på att vara sjuk nu altlså. TRÖÖÖÖÖÖTT.

Jobbigaste var att jag hade världens bästa argument och skit för att INTE ha IPRED.

Fun stuff

Klockan är 18.08 och jag mår faktiskt helt okej. Sitter i soffan och kikar ut över det nystädade vardagsrummet, den fräscha doften av rengöringsmedel tränger in i min näsa och det känns fantastiskt att faktiskt känna flera olika dofter igen. Jag har precis målat mina naglar med det fantastiska calcium gel-lacket som jag köpte för ett tag sedan och det fräschar verkligen upp naglarna. Någonting som alla bör ha. De får en fin naturell nyans och de blir så otroligt hållbara.


 
(Dock inte detta jag har, men jag tycker verkligen att man bör ha ett)

Jag kan även berätta att det är nog lite farligt att ligga hemma och vara sjuk i flera dagar, eftersom man varken orkar eller känner för att göra så mycket så har i alla fall jag typ bara tittat på Sex and the city och jag har blivit ännu mer beroende av det än vad jag var innan. Shit.

Nu ska jag dricka te och kurera mig inför Linneas farvälfest imorgon. Vad ska man ha på sig?? Förslag mottages, tack :)


Låt mig bli frisk!

Snälla ge mig styrkan att bli frisk nu. Jag är fan helt jävla utmattad på att vara hemma sjuk, men idag mår jag i alla fall lite bättre så jag tänkte att jag skulle jobba lite, städa lite, handla lite, kanske träffa någon kamrat?

Igårkväll gick jag utanför dörren, handlade, utmattad. haha. Men det var ändå skönt att få komma ut och smaka på den friska luften.  Tur att jag har en sådan underbar karl som tar hand om mig och är så förstående :) puss på dig älskling.

Nä nu ska jag jobba lite så att jag kan ta tag i städningen så att det blir lite helgfint.

pusspuss

Sick of being sick

Ja nu börjar det bli jobbigt alltså. Jag har den värsta förkylnigen ni kan tänka er och jag har inte varit utanför dörren sen i tisdags. Jag har ingen ork i kroppen. Jag har varit halvsjuk i 2 veckor men nu är det fan illa. Världens hosta och hes som en kråka. Plus att allt luktar hjortronsalt och det mesta smakar snor. Yippie för att vara sjuk. Nej nu ska jag kolla ut lite julklappar på bluebox. Jag kan ju ändå inte gå ut för då blir jag väl ännu sjukare.

Nämnde jag att jag har sovit i 13 timmar i natt? De säger att den bästa medicinen mot sjukdom är att sova, i alla fall i mitt fall.

Dagens:
Mjukbrallan, svart linne


Totalt rätt


see ya

Längtan

Det finns många saker man kan längta efter, och om man lever mitt liv så längtar man efter väldigt många saker på en och samma gång för tillfället.

  • Jag längtar efter min lön som kommer om 1 vecka
  • Jag längtar efter att få åka och julhandla
  • Jag längtar efter julafton som jag ska fira med min älskling hemma hos min storebror
  • Jag längtar efter att få åka upp till stugan och snön för att leva loppan på skoter och skidor
  • Jag längtar efter att få flytta till Malmö tillsammans med mitt hjärta
  • Jag längtar efter att få reda på svar från alla jobb jag har sökt
  • Jag längtar efter att få strosa omkring på gatorna i Malmö (kommer förmodligen gå vilse men vad gör det?)
  • Jag längtar efter att få julbaka med mina små pluttar den 4 december
  • Jag längtar efter en massa mer men jag orkar faktiskt inte skriva ner allt.

Jag har sökt ca 5 nya jobb i Malmö idag och en ringde tillbaka direkt och frågade om jag kunde komma på intervju på torsdag men det känns som att det är lite tidigt, det är ju trots allt 65 mil. Lite vill man kunna planera så det blev tyvärr inget där. Typiskt. Får hoppas på det bästa angående alla jobb som jag har sökt hitills. Har faktiskt tappat räkningen på hur många det är men om jag hade varit lite smart så skulle jag ju kanske ha skrivit upp det men det löser sig väl:)

Dagens:
Mina mörka Filippa K jeans, randig tisha, benvärmare, stövlar och sjal. Slog till med en sportfrppa idag också.
(någongång ska jag börja ta kort på dagens men ja, som sagt, någongång.)
see ya


AAh what a hell!

Ja nu jäklar blir det paarteey. Borde egentligen inte eftersom halsen är krasslig men vad fan, om alla andra ska ut ska väl inte jag vara sämre. Sitter nu och väntar på lilli och tar mig en liten jävel. Den där wirren är inte så tokig och den gör underverk med halsen. Mmm..

Jag och älskling var iväg på en shoppingrunda till Borlänge idag. Han shoppade som fan och för mig blev det en klänning, örhängen och ett halsband. Så ni kanske kan gissa vad kvällens är? :)

Kvällens:
Rutig klänning med tyll undertill, svarta strumpbyxor, svarta stövlar, svarta örhängen och svart halsband. :)

Ses i dimman göllepluttar

Jag är en slav

Det stod inte klart för mig förrens idag. Jag är en slav. Jag är en slav under min storebror. Till honom kan jag aldrig säga nej. Jag är hans slav. Jag tror att det är nyttigt för både honom och mig att jag inte blir kvar här i stan sen.

Jag har en pissdag, jag är sjuk.

hörs


Ännu en kväll med Sex and the city

Fast denna lite obehagligare. Ont i halsen och ont i öronen och sen tror jag att jag har feber också för hela kroppen är jätte öm. Åååh. Jag måste verkligen till jobbet imorgon. Vi får se hur det går.

Sitter nedkrypen i soffan med en stor mugg glögg i näven för att skapa lite julkänsla. Jag har verkligen längtat efter den här tiden då man får dricka glögg och äta pepparkakor och bjuda mina barn på julmust:)



Häjdo


Sickylicious

Då var man sjuk igen då. Damn it, bara för att jag är tröttast i världen och jätte mottaglig för virus. Blä på det.
Sökte två nya jobb idag i Malmö och hoppas att de svarar snart. Kändes rätt bra måste jag säga. Hoppas att de gillar mig och mitt CV. Men vi får väl se. Man kan inte vara säker på någonting som har med arbete, affärer m.m att göra förrens man har skrivit avtal. Det har då jag lärt mig.

Dagens:
Tyllkjol, svarta strumpbuxor, benvärmare, turkos stickad kofta, pälsväst och svarta skinnstövlar.
Kommentar av Tjalle på jobbet: Fan vad du har blivit modern nu då, är det bara för att du ska vara modell i Malmö sen?

Haha. Rolig han.

Nu ska vi käka lite thai sen blir det sova av. Me like.

puss


Sex and the city

Idag ringde en snubbe om ett jobb i Malmö, möte när vi har flyttat ner och om jag fortfarande är intresserad när han ringer i december igen är jobbet mitt. Yäääii.. Allt löser sig som sagt. Tänker ändå söka fler jobb. Arbetstiderna på den där firman var inte jätte grymma, 13-21. Men bättre än inget alls kan man ju säga. Mycket bättre än inget alls. Men imorgon ska jag göra ett "jobbsökarryck". Åker till jobbet 1 timme tidigare än vanligt som jag bara kan spendera med att söka nya jobb i Malmö, Lund och Köpenhamn. Önska mig lycka till, nu ska jag krypa ihop till en liten boll och titta på Sex and the city h nu när Peter har åkt till jobbet.

Dagens:
Pälsväst, spetsleggings, poloklänning, skinnstövlar.  HOT!

Puss


Min pappa

Min pappa är en man som jag ser upp till. "När jag blir stor vill jag bli som min pappa", så har jag alltid sagt i hemlighet till mig själv när jag var liten och kanske ett och annat gosedjur har fått lyssna. Jag kom att tänka på min pappa och att det var farsdag i söndags, pappas dag. Att man som förälder får en egen dag 1 gång om året då kanske barnen uppvaktar en eller liknande. Min far var inte hemma på sin dag men han fick i alla fall en liten present av sin yngsting till dotter. En Snöskyffel eller spade om man vill kalla det för det. Han blev jätte glad att för en gångs skull inte få kalsonger eller strumpor eller för all del trisslotter. Jag och Peter var fyndiga tyckte jag som hittade en sån fin "spade" till min far.

Min far är en fadersidyll. Min far är en sådan far som inte växer på träd. Min far är en man som är i sina allra bästa år. Min far är en fantastisk man.


In the end it´s all about love!

Ja dra mig åt sidan vad mycket som har hänt sen sist. Gosh, gosh, gosh.  För det första kan jag tala om att jag inte har köpt en ny lägenhet, jag har sålt min lilla 1:a och flyttat in hos min käraste och dyrbaraste. Ja, ni har säkert redan förståt vem men jag kan ända tala om det, Peter :). Är vi sambos nu? Räknas det som det eller räknas det bara som det när man har packat in alla sina saker och tar över halva stället? Nääe!? Sambo it is, hjärtat har ju så snällt och sött gjort plats för mina kläder i halva garderoben och en byrå. Världens bästa älskling, puss:* Jag har även fått två hyllor i badrumsskåpet för mina prylar. Jag kände mig så otroligt välkommen när jag tog mitt pick och pack för att flytta in. Så just nu så kan jag nog inte må bättre, jag bor ihop med den jag älskar, vi flyger strax ifrån denna allmänt grådaskiga stad till Skåneland tillsammans. Livet leker, eller? Ja det kan man verkligen säga förutom att vi inte har något boende i Malmö än och jag har inte något jobb. Svettigt läge. Men på något sätt så löser det sig för "in the end it´s all about love". Precis så vill jag uttrycka mig. Me like.

Nutid
Rosa hår, kortklippt och god damn jävla läcker. Absofuckinglutly!
"Jag känner mig lite som P!nk i håret och hon är ju för jäävla läcker"

Bye for now

RSS 2.0