Nervös

Jag är väldigt bra på att vara nervös. Men idag slår det nog priset. Ni vet att jag och Peter var och kollade på en lägenhet i söndags och blev som lite kära i den så vi har lagt bud och sådär. Just nu har vi lagt det högsta budet och det lät som på mäklaren igår att säljaren var nöjd och att de skulle prata ihop sig idag. Och eftersom vårt bud har legat i snart 1 dygn  utan att någon annan har budat över så hoppas hoppas hoppas vi på att vi får svar snart på hur det ligger till. Jag är helt såld på den här lägenheten i alla fall och har kollat på bilderna flera gånger idag och igår med. Man ska ju inte ropa hej innan man har hoppat över bäcken  Men jag har en god känsla angående detta. Men vi får se. Jag går som på nålar och väntar både samtal och sms från diverse håll samtidigt som jag håller koll på statistiken på loppisbloggen gränsviken och rapporterar till mamma med jämna mellanrum hur antalet stiger och jag kan säga det att det bara ökar och ökar och ÖKAR. Kommer nog bli riktigt mycket folk på auktionen/loppisen i helgen. Dyk in på den bloggen och kolla ifall det finns något som passar just dig och åk dit och roffa åt dig det i helgen. Det finns så mycket prylar att man blir helt sjuk när man är där så det är verkligen värt ett besök, är ni i Avesta trakten så ta en sväng förbi.

Har även (som grädden på moset) känt mig lite krasslig idag, eller snarare min mage är helt krasslig. Vågar inte gå utanför dörren utifall att .... så det är bäst att stanna inne så att jag har nära till toaletten. Jag vet inte vad det är, om det är något som jag har ätit eller om det är maginfluensan som har besökt min mage. Obehagligt är det i varje fall.


Saknar mina barn

Yes, precis så är det. Jag saknar mina barn, alla sju.



Mina monster ♥

fniss

Har pillat med Gränsvikens blogg nu på dagen och känner mig faktiskt lite klar med den nu. Och alla Avestabor, gå på auktionen och loppisen det kommer bli gaaalet. :)

jag kan informera er om att jag har en fin dag :) Har inte ens hoppat ur morgonrocken än utan jag ligger på soffan som jag skrev tidigare och gör ingenting, vilar mina fötter och dricker kaffe. Jag älskar att vara ledig när man verkligen förtjänar det. Sen väntar ett 10 timmarspass på torsdag och då har ca 350 pers bokar bord. Osvettigt i köket. ;P





sås

Sitter och äter köttfärssås och spagge som älsklingen lagade igår. MUMS. Den är alltid såå god. Sen är det dags att bege sig till jobbet igen. Är ledig imorgon och på onsdag vilket kan behövas eftersom mina fötter värker, det dunkar i dem efter allt jobb dessa dagar. Inte som på gamla jobbet då man bara satt still här inte. Nu är hela arbetspasset som ett gympa pass så jag har bestämt mig för att imorgon ska jag ligga på soffan med fötterna i vädret och inte röra mig ur fläcken. Bara titta på film, planera lite julklappar, surfa och bara ta det lugnt. Det är vinprovning på Friday's imorgon också som jag verkligen verkligen skulle vilja gå på och jag är ju ledig så man skulle kunna göra det till en personlig liten fest. Men Njaaeee. Det blir nog som jag skrev ovan, soffan.


Smell my feet?

Vilken helg, oh yes my babies. Har jobbat hela helgen och gjorde ett fiint 10 timmars pass i lördags i köket som dessutom var mitt första "riktiga" pass på egen station. Jag skulle ha Fry men det jag inte visste då var att man fick plate/nacho på köpet. Så där stod jag med två stationer första gången på lördagen efter löning. Det var KAOS. Sen kom Jhonny (köksmanagern) som en räddande ängel och tog Fry så hade jag bara plate/nacho vilket jag klarade galant. Men det kändes som att schemaläggningen inte var riktigt igenomtänkt när de satte mitt första pass i lördags, inte riktigt rättvist mot någon av oss som jobbade i köket eftersom alla hade fullt upp och jag hade blivit lovad guld och gröna skogar i form utav hjälp av alla andra. Men det hade ju ingen tid med innan Jhonny kom. Det var fullt upp att göra från att jag kom kl 12 tills jag slutade kl 22. På kvällen hade vi ingen på dessert-stationen heller så jag och Ullis varvade varandra med att göra efterrätter till höger och vänster också. Men jag lärde mig VÄLDIGT mycket och tror att det var bra såhär i efterhand att jag började på denna dagen. Men det var så mycket folk så att vakterna var tvungna att stoppa insläppet, det ni. Då har vi en restaurang som fyller 500 pers. Well well. Fick en Rocks-pin igår för min insats i lördags i köket och det kändes riktigt fräscht. :) Har börjar samla på mig lite pins nu och min hostess-skjorta börjar bli prydligare och prydligare.

AnyHOW. Igår var  jag och Peter och kollade på en till lägenhet. Denna mitt i city, underbart läge. För mig kändes denna mycket MYCKET bättre, man får se sina begränsningar att man kanske inte kan köpa en lägenhet med havsutsikt det första man gör här i världen. Men det är mycket man vill. Denna underskäna lägenhet som gick helt i vitt hade två sovrum, jacuzzi i badrummet, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin och stora garderober kändes mer som ett långvarit hem i mina ögon. Dessutom är det lättare att ta emot besök om man har ett extra rum där de kan bo. Denna undersköna 3:a var även 1 miljon billigare än 2:an vid havet. Så det känns mycket mer prisvärd och ekonomiskt försvarbart att satsa på denna. Den var renoverad 2009 så good damn vad den var F r ä s c h. Vi får se vad som händer och sker mina damer och herrar.

Nu ska jag börja planera en design för en blogg som min far har startat i försäljningssyfte. En liten gård i dalarna. Intresserad? Besök den: gransviken.blogg.se. Se genom fingrarna med designen ;)


Stabila frullen

Här har vi dagens frulle. Ekologisk naturell yoghurt med frysta hallon, ett glas mjölk, en kopp kaffe och två hårdbrödmackor med solrosfrön, linfrön och pupakärnor. MUMS.


Sitter nu och gräver i alla dessa bonuskort hos ica, hemköp och coopmedmera. Funderar starkt på att skaffa bonuskort för handla mat gör man ju och kan man få lite bonus på det är det ju toppen. :)

En myskväll med mig själv

Karlen min försvann iväg på klasspartaj så det blir jag och min kompis tv:n ikväll. Ska sticka iväg till Coopan nu och köpa lite nödvändiga saker som frukost till morgondagen och frukt. Tänkte göra mig en frukttallrik till snask ikväll. Det är ju idol, kändisdjungeln 2 1/2 men, wipeout och grejer. Man vet ju inte vad man ska välja riktigt. Sådärför måste jag ha min frukttallrik som backup när beslutsångesten blir lite för påtaglig och zappandet för snabbt. :)


Ciao

vad längtar du efter ibland?

Jag längtar efter att få baka ihop med min mamma. Helst något som tar lång tid eller många bakverk så att man kan hålla på en hel dag. Jag längtar efter julen och det blev mer påtagligt igår när jag kollade på recept och hittade massvis med underbara julbakelser och underbart julgodis. Det påminner mig om våra bakdagar då vi tjejer i familjen samlas och gör julgodis i mängder som inte är att leka med. knäck, tryffel, ischoklad, lussekatter, choklad choklad choklad i määäängder. Så som det lätt blir när det är fruntimmer som håller i bakningen:) Det påminner mig också om den dagen i december när alla mina syskonbarn är med och bakar och vi bakar pepparkakor. Det lär väl bli ett rejält bak i år antar jag eftersom det är 7 syskonbarn i år. Det som gör mig superledsen är att jag inte kommer kunna vara med. Imorgon ska jag dock höra med chefen om jag kan få en veckas ledighet under julen eftersom jag inte tog något ledigt i somras. Jag kommer att bli fruktansvärt deprimerad om vi blir kvar här helt själva på julafton. Jag som alltid har firat med en stor tjock familj med mycket gap och skrik, härj och spring och en gnutta tårar från de små som är rädd för herr tomten. Lek och bus med nya julklappar. De vuxna herrarna går in på julglöggen och sitter fastklistrade vid tv:n kl15 medans damerna gör mat så att middagen är klar till kl 16. Förra året gjorde både pappa och jag egen glögg som gjorde succé. Den blev vääldigt stark men smakade fiiint.

Gosh, vad jag längtar till julen.

...

Oj så länge sedan det var jag skrev nåt här. Inte bra.

Det som har hänt sen sist är att vi hade personalfest i söndags, jobb i måndags och nu är man ledig. Jag har även fårr bloggtorka för tillfället.

Idag är det ta det lugnt på schemat. Tänkte faktiskt slå på en film nu och bara vara ett litet tag.

Brunetten


Letar efter den rätta färgen

Har nu tittat igenom 5 olika tidningar efter en bra hårfärg men hittar ingen som jag gillar. Antingen är de för röda, för gröna, för mörka eller för ljusa. Vill ha färgen chokladbrun, så chokladig att man blir sugen på choklad när man ser mig strutta förbi med min snygga frippa/hårfärg. Yes, jag ska bli brunett nu till hösten och vintern tänkte jag. Har varit blondie så länge och vill testa något nytt och varmt. Ska iväg och köpa mig en färg nu sen ska Peter hjälpa mig att applicera färgen. :) Slänger upp en bild på det fördiga resultatet sen.

Ja just, vi var på lägenhetsvisning igår på förmodligen den PERFEKTA lägenheten för oss och enligt kalkylerna så blir inte måndadskostnaden sådär ruggigt stor heller. Så vi får väl se hur det artar sig mina vänner. Men havsutsikt är väl inte fyskam.

ljus?

Kl 13 idag får vi hem en elektriker som skall fixa spottarna i köket. De har nämligen inte fungerat sen sisådär början på juni. Både Peter och min pappa har fixat och donat för att få det att fungera utan framgång så nu är det elektrikermannens tur att komma hit och fixa't. Hoppas att det inte tar allt för lång tid då jag tycker att det är lite obehagligt att ha främmande män hemma hos mig. Sånt som man bara utsätts för när saker skall fixas eller säljas. Usch. Vad pratar man om? Bjuder man på kaffe? Jag är så dålig på sånt där. Bläsch. Efter att elektrikern har varit här ska jag iväg och möta kollegorna Philip och Layla, vi ska handla det sista inför personalferren på söndag. Eftersom andra kollegor läser min blogg kan jag inte yttra ett ord om vad vi ska köpa eller ens göra på dagen vilket är lite tråkigt. :/

Men men. Shit happens liksom. Här får ni en mysbild :)


Bulgarien -08

Hemmet

Jag sitter och kikar runt på lite olika sidor, hemnet, blocket, tradera, ikea, m.m eftersom det lutar starkt åt att vi blir kvar här nere. Och blir vi kvar här nere behöver vi ett nytt hem eftersom det vi bor i nu är för trångt för 2 personer. Jag gillar inte att ha kläderna i vardagsrummet, att vi inte har någon balkong och att man måste backa in i sovrummet för att lägga sig på sängen. Att badrummet är så litet att man slår huvudet i handfatet när man sitter på toaletten är inte sådär jätte tillfredsställande. Så nu sitter jag och drömmer mig bort till en lägenhet i dockan med stor balkong och havsutsikt, vita väggar, diskmaskin, walk in claset och stort badrum.

Jag vill även ha en "sängbänk" vid fotändan av sängen med lite mysiga kuddar på, där man kan sitta när man klär av sig kläderna för att lägga sig i sängen.




-updt- Älsklingen ringde nyss och vi skall på visning på fredag på en lägenhet i dockan. May my dream come true?


Så förbannat kul

Jag älskade min första dag i köket. Det var superduper kul att vara där inne och laga mat. Jag gjorde en del rätter helt själv, det var riktigt nervöst men det gick faktiskt bra. Jag hade tur som hade en jättebra lärare vid min sida som var mycket sympatisk och tyckte att det rent ut av var skitkul att jag har börjat i köket. Jag var på Sauté igår och gjorde pasta, quesadillas m.m. Superkul.

Idag ska jag också vara i köket så jag undrar var det blir, plate/nacho? Frie? Vi får se.

Här har ni i alla fall en bild på mig och mina skitiga kockakläder efter passet igår. :P


Skönhet

Sitter just nu med fötterna i fotbad efter att ha haft lite hemmaträning med hopprep och lite trevlig styrketräning. Har även en ansiktsmask på som luktar precis som havet så man drar sig till minnes senaste utlandsresan som jag och Peter gjorde till Bulgarien. ♥ Skall även senare (när jag duschar) peela kroppen med kaffesump. Jag vet att det inte låter så fräscht men det har en slimmande effekt och dessutom så luktar ju kaffe supergott enligt mig.


Här är produkterna jag använder till mitt ansikte. Älskar den serien för ansiktet. Jag rekommenderar den starkt. Finns på apoteket, kicks m.m och är inte alls dyrt. Ansiktsmasken kostar 20:- :P



Sen har jag även provar kjolen som jag skall ha på mig på söndag på personalfesten. Den sitter så sjukt tajt så jag vet inte hur jag ska bete mig för att kunna gå som folk men det löser sig väl. HEHE. Och låt mig berätta än en gång att det är glitter & glamour-tema på festen därav denna paljettrika kjol.


Dagen med stort D

Idag börjar jag min träning i köket på Friday's. Jag är väldigt nervös och hade svårt att sova i natt. Det kommer bli så kul att göra någonting nytt. :) Det ska bli sååå spännande. Men tanken som snurrar runt i mitt huvud är: tänk om jag inte klarar det, tänk om jag inte lyckas. Vilken skam.

Har annars bloggtorka och vet inte alls vad jag ska skriva. :/

Kvickis före jobb

Sitter och laddar upp batterierna med Sex and the city som vanligt innan jobb. Funderar även på att spela lite Wii Sports Resort också.:P Fin fint spel.

Upptäckte att jag måste färga håret IGEN när jag kollade mig i spegeln imorse. Det var inte länge sen jag slängde i en färg men eftersom mitt hår är så blonderat så åker färgen ur på en gång, som vanligt. Vet inte hur man ska bete sig egentligen. Spelar ingen roll om jag gör det hos frisören eller hemma för det åker ur i alla fall. Ska man ta en mörkare färg så att när det har åkt ur så är det den man vill ha? eller hur ska man göra? I-landsproblem. haha.

Från det ena till det andra. På tisdag börjar jag min träning i köket och är där flera pass nästa vecka och veckan efter det. Den 25 september får kockarna ett nytt rullande schema och på det ska jag också stå med så det är lite tajt med tid men det gillar vi. Naturligtvis kommer jag få massor av hjälp och sådär men jag tycker att det är en riktigt rolig utmaning detta. :) Ser verkligen fram emot det. köksmanagern och chefen tror verkligen på mig och det tycker jag känns oootroligt roligt :)


hej dåååååå


Jag gör en Lilli

Hoppas att det är ok att jag kör en sådan här copy av dig Lilli. Är ju tungen och kolla hur kul det är. Är superkul att läsa hos dig. Rakt på sak liksom.

Humör: FABULOUS
Gjort: Iordning mig
Planer: Jobb 12-15 sedan fira Peters B-day
Ser på: Sex and the city
Lyssnar på: Sex and the city
Läser: texten på tv:n
Dricker: Kaffe och hemmagjort juice
Äter: Naturell yoghurt m. osötad basmusli
Kläder: Blåjeans fr. Gul&blå, Gul tunika fr. indiska
Bästa: Det är Peters dag idag :)
Sämsta: Magen, aj aj
Önskar mig: En höstjacka
Blogg eller annan kul sajt: http://falsksanning.blogg.se/

Shake and bake?

No sir! Inget shake and bake här inte.

Vid fem tiden fick jag ett sug efter att baka. Jag satt och kollade på recept.nu om det fanns några trevliga recept och om de hade. De har alltid så bra recept alltså. Mumsigt. Så jag satte igång och bakade två kakor. kaka 1 och kaka 2 (om ni trycket på någon av dem kommer receptet upp). Jag har inte kunnat provsmaka dem än eftersom de håller på att svalna men jag hoppas att de blev goda. kan ju vara bra att ha om man får oväntat besök och Peter fyller ju imorgon så man vet ju aldrig. Den ena kakan är en mocca-kaka som jag tyckte verkade lite läskig (smakar lite för mycket kaffe för min smak) men den såg så fin ut på bilden så jag var tvungen att försöka. Min blev inte alls sådär fin och fudgig som på bilden. Svin kladdig blev min så vet inte ens om man kan äta mittenbitarna och ändå hade jag den inne längre än det stod i receptet men sen är inte jag något proffs heller. :) Det är bara så kul att baka. Den andra kakan är någon form utav kladdkaka med äkta mörk blockchoklad i istället för kakaopulver. Tror att den blev riktigt god faktiskt.

Här har vi bild på kaka 1 och kaka 2 i den ordningen. Man skymtar även vår underbara dalahästduk och den coola "frukthållaren".



Jag nämnde väl att jag har hittat en paljettkjol förut också? hoppas jag inte glömde det. I alla fall, här har ni bild på undervärket som skall klä min underdel på personalfesten och ovanför kjolen ser ni ett "hårband" i kedja också "guld" som jag skall ha sådär fint och 70-tals-trendigt i pannan. Matchar även med ett svart linne och svarta stövlar. Back to the 70ies.



see yaaaa


Den glada sanningen

När jag kom till jobb igår skulle det snackas med chefen och ni vet ju att det är alltid lite pirrigt när man kallas in för lite möte. Detta möte var helt i min smak kan jag säga. Jag fick nämligen erbjudandet att lära mig köket här på Friday's a.k.a bli Friday's kock. Alltså inte för all framtid utan bara i höst så att jag kan den biten, ska vara värdinna på fredagkvällar för då är det som mest i dörren så då behöver de mig verkligen där(!!!)  Ska börja där och sen till våren så vill de lära mig servisen, sen ev. baren osv. Fattar ni hur jäkla bra jag kommer vara när jag är utbildad inom HELA Friday's bar och restaurang? Inte alla som får möjligheten att få titeln värdinna/kock/svervitris på samma restaurang. Mysigt som tusan. Jag är otroligt glad och är väldigt tacksam för denna möjlighet. Det är jätte stort för mig att jag får möjligheten att testa på detta. Kändes otroligt otroligt bra och dessutom får jag mer timmar i veckan som resulterar i mer lön och mer dricks. Sen sas det naturligtvis massa andra saker inne på kontoret som jag inte vill glappa om. Personliga saker ni vet :)


Happy happy girl

Tror inte att det kunde bli bättre faktiskt.
Jag lever i en fantasi av det vildaste slag och det bästa är att det är sant!

TODAY

Sov till halv 10 och klev sedan upp för en lite frulle bestående av yoghurt, blåbär och lite musli. Sedan blir det lite, lite Sex and the city och sedan gjorde jag Entré och köpte en paljettkjol i guldfärg till Glitter och Glamourfeste. Den far faktiskt fruktansvärt ful men det kanske går att klä upp den lite med smycken, skor m.m. Köpte även lite födelsedagspresenter till min pumpkin som fyller år på fredag. Fick även med mig en ny foundation, ansiktsmask, ansiktsrengöring och presentpapper och lite grejs så har pysslat med presentinslagning här hemma nu innan hjärtat kommer hem och jag är då inte alls bra på det men det är väl innehållet som räknas. Dessutom hade jag ingen tejp heller så har limmat ihop pappret i hörnen och sådär men det blev gulligt. Syns att det är hemmafix. Haha.


Tidigt i säng

Nu är det dags att sova. Egentligen är jag inte alls trött men varje gång jag ser Lindt reklamen för deras nya choklad med chokladmousse på insidan vill jag bara springa bort till affären och köpa den och det vore ju inte alls bra på en tisdag. Jag har ju faktiskt tränat som ett as idag och det vore synd om snasket slank ner innan det ens är lördagkväll.

Gjorde pizza till mig och min älskling till middag idag och den blev mycket utsökt. I degen hade jag fullkorns dinkelmjöl så den blev extra matig och lite nyttigare än vanlig deg med vetemjöl. På pizzan hade jag stekt strimlad kycklingfilé, champinjoner och lite körsbärstomater samt färsk basilika och ost. Smakade smaskens, och till serverade jag en god enkel sallad bestående av tomat, isbergssallad, salt, peppar och balsamvinäger. MUMS.

sov gott


Här är matlagningen i full gång så att det bara skulle vara att slänga in den i ugnen när pumpkin kom hem från skolan.

Mumsigt värre

Har ätit min frulle bestående av egenmixad juice av apelsin, papaya, ananas och mango samt några hårtbrödmackor och lite kaffe. I detta nu kikar jag på sex and the city och plockar ihop en playlist för lite hemmträning. Efter det blir det duschen och en sväng på Entré och om jag hinner till Myrornas så sticker jag dit också. Har ingen lust egentligen att ta mig in till stan. Har varit så jäktigt i flera dagar nu så egentligen vill jag bara sitta hemma och ta hand om mig själv och inte säga ett ljud till någon. 

Oh förresten så vill jag lufta lite vad jag blev av med från 6 augusti till 6 september. (se nedan) Jag mäter mig en gång i månaden på dessa ställen för att se hur det liksom går med måtten och än så länge går det bra. Ska hålla på i ett år tänkte jag. Är klar med alla dessa små månadsmål nu är det långsiktigt som gäller. Berättar naturligtvis inte vad målen är för det ska bara jag veta. Men jag har kommit en bra bit på vägen med de "nya" måtten om jag säger så. 1 cm hit och dit låter inte så mycket och det är inte så mycket men i längden blir det mycket.

Överarm:   +- 0cm
Midja:          - 3cm
Mage:          - 1cm
Rumpa:        - 3cm
Lår:              - 2cm
Vad:             - 1cm

Ha det gött alla. Nu är det dags för en dag á la Moa.


All in

Imorgon blir det all in på att hitta en klänning till 70-tals festen den 20:e. Har tänkt söka mig igenom myrornas och även söka på H&M m.m. Har även lite andra ärenden att uträtta både här och där eftersom min älskade älsklingspälskling fyller hela 28 år på fredag. Så otroligt glad över att jag bara jobbar till kl 15 den dagen. :) Är det någon som har koll på om man använde paljettklänning på 70-talet? Jag har inte en susning om vad jag skall ha på mig. Jo, skor och hår vet jag men inte klänningen. Sammet eller paljett. Vill ju likna en partyprinsessa från studio54 tiden. Grubbel grubbel grubbel. Time att gå å sova.

oh ja just. Har planerad dagsaktiviteter tills personalfestdagen idag med Philipostar, Joel och Laila. Vi var sjuuukt kreativa och kom fram till fantastiska saker :). Jag älskar att sitta i "fest-kommité".

god natt fans.

My new haircolor

Nu får ni se den nya frippäään. Gillar att färgen är lite latjo men ändå ganska neutral.



Jag personligen diggar den stenhårt. Höstig och fin.

Frukooost

Frukost á la mig. 2 dl naturell yoghurt, 1-2 dl hallon och några myntablad. Mmmmixa. Smakar jättefräscht.


Z

Jag vart nästan lite för snygg i håret för att vara för mitt eget bästa men what the hell ;) Jag har ju faktiskt jobbat som en gäääälning denna helgen och idag är sista passet innan 2 dagars ledighet. Igår visade vi såklart fotboll på Friday's och heeela restaurangen var full och vi tar väl in ca 400 pers i bara restaurangen. Tror ni att det var nå folk då? Fy fan och alla kom samtidigt. Det var både svinkul och fruktansvärt på samma gång. Vi var bara 2 värdinnor igår och vi brukar vara 4 på lördagar så det var lite blod, svett och tårar men Det är riktigt kul att jobba när det är så mycket att göra, C vart heelt svettig i Expo när hon skickade mat åt höger och vänster och försökte hålla koll på vad runnerserna hade tagit och inte tagit men det var näst intill omöjligt eftersom de är 16 år och bara gissar sig fram till vad de ska ha med sig i händerna, klandrar jag dom? Ja. Men det blev fin fint till slut och alla var glada och nöjda. Det var en sån stämmning i hela restaurangen och loungen under matchen så det liknade inget annat och att Z gjorde sista målet var ju ganska väntat. Född med matjord i fickorna. Köpte han inte en lott efter matchen så var han ju dum. Så mycket tur som Z har är overkligt. Det är fan i mig inte skicklighet när han spelar, det är bara chansningar och för det mesta resulterar det i mål. Han är lite överskattad. Dock så kan jag skryta med att hans fru är fruktansvärt trevlig då hon har varit på Friday's och ätit flertal gånger och hon hade även barnkalas för kidsiluringarna där. Trevlig prick :)

Nog om det. Nu är det frukost, dusch och jobb som står på schemat.

En mer neutral look?

Jag skall strutta iväg till affären och köpa mig en hårfärg. Fortfarande blond men en mörkare nyans såhär mot hösten. Tror att mitt stackars hår behöver vila lite från all blekning över vintern och speciellt nu när jag vill skaffa långt hår någon gång i framtiden. Måste även hitta ett finfint solarium som jag kan sola mig brun och fin i så här mot höstkanten. Well. Ska jobba kväll idag. 16.45-03.00. Ett riktigt fredagspass. Hoppas att det blir mycket folk ikväll så att man får lite att göra. Finns inget värre än när man inte har någonting att göra. Blä. Nä om man ska ta sig i kragen, klä på mig och ta mig till affären. Skönt att ha färgningen gjort innan man ska till jobbet.

70-talets glitter och glamour, studio 54?

Okej. Vår personalfest den 20 september kommer att ha ett tema. Glitter och glamour á la 70-talet och jag har svårt som fan att hitta kläder. Funderar på paljetter? Fransar? Rullskridskor? Ja allt kan man kanske säga.


Ge mig heta tips snälla???????

Goood morgon

Då var man vaken och nyduschad ännu en morgon. Fantastiskt. Nu ska jag sätta mig i soffan, kolla på sex and the city och äta frulle. Dagens besvär blir dock min outfit eftersom jag inte har någon aning alls om vad jag vill ha på mig. Det hänger regn i luften och marken och bilarna är blöta efter en skur som nyss föll från himmlen.

Nu: frulle och KAFFE

En tjej med klös

Yes det är jag det. Fick en "pin" idag på all store meeting, en You rock-pin. Sjukt stolt är jag faktiskt. Mindblowing och det enda jag kommer ihåg från motivationen är En tjej med klööös; Mooaaa!!! Men före det stod det givetvis någonting bra hehe. För det är ju precis vad jag är när jag jobbar och dessutom så rockar jag fett flera gånger om!! Det gjorde ju självklart min dag att jag fick en pin och jag känner mig helt överlycklig men samtidigt harmonisk för första gången på hela dagen. Har gått som på nålar och jag väntar på ett besked som kan avgöra mycket. På måndag sa de idag, på måndag har de bestämt sig. De skall fatta ett jätte viktigt beslut för en stor grej som skall hända och jag vill inte avslöja för mycket i bloggen.

ÄNYHÅW, så tror jag på en fantastisk höst på Friday's. Det är ju bara Eliten kvar så att säga och vi är ett underbart team. Everyday is fabulous. Synd bara att man inte jobbar mer. Men men, det kommer nog ska vi se. Resten av jobb-Veckan ser ut som följande:

Torsdag: 12.00-15.00
Fredag: 16.45-03.00
Lördag: 15.00-23.00
Söndag: 13.00-21.00

Sen är det ledighet i 2 dagar.

Nä Vad sägs som att göra nåt vettigt? Men vad fan skulle det vara. Kom ju nyss hem från jöbbsi. Då undrar väl ni, vadååå du sluta ju 15?? Näe, kl 15 var det möte till 16.30 sen så käkade jag lite mat och sen helt plötsligt var klockan 18.00 och då trampade jag hemåt.


hej på

Hello morning

Påklädd och klar för att ta mig till jobb. Har precis ätit en lätt lunch (det blir väl brunch antar jag) och jag har börjat min dag med sex and the city. Börjar kl 12 idag och slutar 15. Kort pass som tusan men sen är det all store meeting kl 15 och det tar väl sin lilla tid. Tog väl närmare två timmar sist om jag inte missminner mig.

Har strykt mina jobbkläder och skall ta med allt till jobb så att man bara kan komma dit, byta om, jobba. Så skönt att slippa packning dit och hem och såå skönt att alla skjortor, kjolar och byxor är rena. Nice nice nice.

Time to go.

En härlig ledig dag

Det luktar Ajax rengöringsmedel i vårt hem. Jag har städat. Jag älskar doften av rengöringsmedel, det är en fräsch doft som bara varar för en liten stund. En dag eller två. Jag har även dammat av lägenheten, sorterat lite i hallen och tvättstugan är full med tvätt. Jag vet inte hur jag skall få plats med allt i torkrummet men det löser sig väl. Varför väntar man alltid fööör länge med att tvätta???

Idag tänkte jag vara en bra flickvän. Jag skall pallra mig iväg till affären när jag har slängt in nästa tvätt för att köpa alla ingridienser till en god paj som jag har hittat på recept.nu. Det är en Matjessillpaj som låter såå god (om man tycker om sill förstås). Skall även städa kyl, frys och skafferi idag tänkte jag. Man måste passa på när man ändå är ledig. Det går ju inte för allt i världen att bara ligga och pilla sig i naveln heller.

Hej på er

Tragiskt

Råkade klicka in mig på en av dessa nya "storbloggare" nu precis och reagerade över att hon (Dessie tror jag hon kallas va?) som är 15 år skall spruta in något i sina läppar om några veckor! Får man ens det när man är så ung? och vart är föräldrarna? Man kan ju hoppas att det är ett trick hon kör för att få mer läsare men Who knows? Sjukt i alla fall tycker jag.

Från det ena till det andra så har jag hittat in på en mysig liten skvallerblogg; falsksanning.blogg.se. Kommer upp lite smaskigheter ibland om man gillar att läsa skvaller :P

Nu ska jag ta tummen ur arslet och sortera min tvätt, diska och göra hallen fin.


RSS 2.0