Gymlördag

Åh så skönt det var att gymma idag. Eller jag gymmade inte så mycket trampade bara på crosstrainern.

20 min uppvärmning
35 min Weightloss program
Allt som allt 55 min och 8-9km.
Ni tror säkert att jag har tagit massvis med pauser och så men jag tog inte en enda paus under hela passet. Kände mig så duktig och nu är jag helt slut i kroppen. Man förtjänar några minuter i soffan när man har speedat som jag idag :)

Jag tror verkligen på detta och det är så mycket mer som min kropp inte alls är van med. Som att gå till jobbet, gå och handla, gå till shopping. I Avesta så åkte jag bil till jobbet, åkte bil för att handla och åkte bli för att shoppa. Så vi får väl se hur man ser ut om någon månad.. Spännande.


Puss


Tillbakablick

Hmm..

Hittade ett kvitto från Preem i jackfickan för någon dag sedan där det stod att jag hade köpt glass. 3 stycken. För er kanske det inte säger så mycket men för mig är det en dag med Agnes och Alex.

Ibland om de har varit snälla på dagis och inte så bråkiga när jag har hämtat dem så köpte vi glass. Det är bara så det ska vara, (även fast mamma Malin kanske inte tycker det, men när jag har dem så köper vi glass :)  )

Agnes ska ha en sandwich, Alex vill ha en calippo och jag tar en Magnum. Det är bara så det ska va och när jag hittade kvittot så tänkte jag på att jag kanske aldrig får hämta dem på dagis nå mer. Känslan när man hämtar dem på dagis är så fantastiskt underbar. Man känner sig sååååå älskad när de springer emot en och kramas och pussas.

Well well.. tänker inte slänga kvittot :)

Hejsan, jag ringer ifrån Telenors företagsavdelning...

Måste påstå att jag nästan känner mig som en viktigt person när jag har ett sådans super erbjudande till alla företagare ute i landet men det är inte riktigt alla som vill lyssna på mig. På förmiddagen idag så satt vi och lyssnade på andra som ringde till företagare och det verkade hur enkelt som helst. Bit av en kaka liksom. Men njaaaeee. Har inte riktigt fått in det än. Förlåt mina nära om jag kommer ringa och träna på er men vadå, jag vill ju tjäna kosing i slutändan. Eller hur?! ;) Det måste finnas någon liten människa som känner sympati för mig på måndag och som självklart inte kan motstå min charm och tackar JA till ett Företagspaket a lá Karlsson. Skulle det vara så att du är egen företagare och är i behov av ett bra och billigt fastpris abonnemang så får du gärna kontakta mig. Vi har det bästa på marknaden. TRO MIG.

Well well. Nog med work work kan man tycka men det är så satans roligt att prata med så mycket folk. pratade med ca 50 pers idag på eftermiddagen och väldigt många var otroligt trevliga och detta kommer inte alls vara något problem för mig. Klart jag klarar det. Herregud, vem står emot min charm liksom ;P

Idag har jag inte shoppat mer än det viktigaste, mat, snask och frukt. Till detta till kvällens ära drack vi ett Tunisiskt rött vin med utmärkt arom. Får tacka mamma och pappa som köpte detta till oss. Tyckte att det var en speciell fredag nu när vi har bott i Malmö i en vecka och Peter har börjat plugget och jag har fått ett jobb. Fått ett jobb efter 4 dagar i en ny stad. Fan inte så jävla dåligt alltså. Klart att man blir stolt över sig själv. Alla anställer inte en främmande dalkulla bara sådär. Måste nog ha nåt speciellt allts:P hehehe

Fan, tipp topp humör idag. Känns som att inget kan stoppa mig. Jag har ett underbart liv. Bor ihop med den bästa människan som finns på jorden, definitivt. Jobbar ihop med galna människor som bara öser på i ett högt tempo precis som jag vill ha det. Det säger mamma också att jag jobbar bäst under press och stress precis som min pappa.. Love you päron :)

Topp topp i topp i topp topp..

Känner att jag är på god väg att bli fit i kroppen om jag skiter i veckogodis, går eller cyklar till jobbet varje dag (hatar buss mest av allt), tränar så ofta jag hinner och peppar mig själv så kommer jag bli oslagbart snygg..

Hej hej

Kvällsnöjen

När jag gick hem från jobbet idag kände jag mig skit pepp så jag unnade mig en ny skjorta så att jag kan se proffsig ut på jobbet :) och sen hade jag inte alls brottom hem eftersom Peter sover borta inatt. Tråkigt för mig eftersom jag inte hittar någonstans förutom hem  och till gymmet från stan. haha men jag har små städat lite som jag skrev tidigare. Men något som jag har smålängtat lite efter är att sitta i soffan under filten och titta på flera avsnitt i sträck av Sex and the City. Den bästa serien när man är ensam. Loves it..

Time för DS-möte på mappen..

see ya



Inte så tokig till ett par snygga jeans :)


Love it

Jag fullkomligt älskar att ha gångavstånd till allt man behöver:D

Jobbet
Gymmet
Shopping
Coop
Sushi
All annan mat.
Och självklart min underbaring Peter.

Storstan är fan helt okej alltså.

Tänkte att jag ska visa er hur vi bor någon dag men vet inte riktgit när. Kan eventuellt bli ikväll eftersom Peter ska sova borta med klassen och jag blir helt själv. Så jag gör väl vad jag brukar göra när jag är själv. Städa lite. Så vi får se om ni kanske kan få en inblick.

Nu ska jag rusa till jobbet. Har sovmorgon idag, hur skönt som helst och för alla som undrar verkar det vara ett hur roligt jobb som helst också.

Tack för mig

Nervositeten stiger

Ojojoj. Nu är det snart dags, kl10 ska jag vara där och jag har ingen aning om hur lång tid det kan ta att gå dit men det var ca 1,8km till mitt nya jobb och jag ska gå varje dag. Kan vara en bra vardagsmotion för det är ju inte direkt långt. Sitter just nu och pillar i mig lite frukost och tittar en sväng på klockan 8.56, då börjar Peter sin första dag på skolan om 4 minuter. Det syntes på honom att han längtade dit och det är så det ska vara när man ska börja på något nytt.

För min del så är jag fruktansvärt nervös men det blir jag alltid när jag ska göra någonting nytt men det brukar gå över ganska så snart man kommer dit.

Ha det bra

Shoppa i Malmö är inte helt lätt

Anne från gårdagens intervju ringde i morse och jag får gå utbildning inför jobbet imorgon :D Grattis till mig. Var sedan på en till intervju som jag skrev om igår på Poolia och det gick också kanon. Så vi får väl se hur det blir. Jag och Peter var ute och shoppade lite också. Jag var ute efter en skjorta och ett par jeans och Peter var ute efter skjortor. Han hittade 2 stycken som satt skit snyggt på honom. Han blev jätte fin. Men för mig gick det sämre. Kilade in på Boomerang och provade skjortor men stl 38 var på tok för stort och 36 var bra vid kroppen men för kort i ärmarna. Det är ett skit att vara 1.75 eftersom man tydligen inte får vara lång när det gäller skjortor. Så för mig blev det ingen skjorta men ett par jeans hittade jag i alla fall. Ett par Wrangler i originaltvätt, Skinny fit. Passar bra som fan på mig.  Men det tog bra lång tid för mig att hitta dem eftersom typ ingen butik hade den fit:en på brallor som jag vill ha tills vi hittade på Carlings och där testade jag väl 10 par innan butiksbiträdet tipsade om dessa. Tack du okända butiksbiträde.

Nu är det mörkt som senaste timman här hemma för Peter, min handyman sätter upp lite lampor så nu får vi fin belysning också. Hittade jätte fina spottar på IKEA igår.

Jag är så otroligt spänd inför morgondagen. Hoppas att jag sköter mig bra, ska försöka med det i alla fall. Ha. Anne tyckte i alla fall att det gick bra för mig igår och eftersom hon hörde av sig redan idag så borde jag ha gjort ett bra intryck på henne. Vi får väl se hur det visar sig, vem vet. Detta kanske inte alls är någonting för mig. Vad vet jag? Det är trots allt ett yrke som jag aldrig har provat på eller ens haft tankarna på om vi bodde kvar hemma. Men här får man väl ta lite det som finns. Vem vet, jag kanske inte är någon säljare?! Och vem vet, kanske jag är det och då kan man tjäna storkovan.

Nu ska vi nog bara slappa en stund för att sedan kila iväg till gymmet.


Hoj.


Dagens

Idag knallade vi ner på stadens gator runt 11 snåret och jag fann nya träningskläder på stadium. Jag blev snygg.
Sedan knallade vi runt lite och kikade runt för att sedan äta en bit på China Box. Efter detta var det dags för det som jag inte alls hade varit nervös över förns det var dags. JOBBINTERVJUN. kl12.47 var jag inne på deras kontor och väntade på att få prata med Anne. Jag väntade och väntade och de 13 minuterna som jag väntade kändes som timmar. Mina fötter svängde konstant av nervositet och till slut så gick vi in i ett litet rum med två soffor på var sin sida om ett bord. Där satt hon igång med utfrågningen och jag svarade, ganska bra om jag får säga det själv så nu väntar jag in morgondagen med förväntning för då får jag reda på om jag fick jobbet eller inte och jag har även en ny intervju imorgonbitti på poolia. :P Efter detta så mötte Peter upp mig igen och vi knallade runt i lite affärer och sedan så gick vi till SATS och tränade lite. Det var huur roligt som helst, timmen bara flög iväg. Hann även en sväng till IKEA också så nu är det oreda i hemmet igen. Typiskt. Men vi fick mycket fina saker. Bilder kommer förmodligen när allt är i sin ordning.

see ya

Update från sydliga södern

Hej alla glada.

Nu jävlar bor vi nere i skåneland och självaste Malmö. Det har varit en stressig vecka så jag har inte hunnit blogga något. Men nu har man äntligen kunnat varva ner lite men vi har fortfarande väldigt mycket kvar innan allt är i ordnig. Som att packa upp alla kläder och diska alla glas och åka till IKEA och köpa massa massa nytt :D...

Igår var vi på vår första upptäcksdag i staden Malmö. Det var mest som hastigast men man såg en del saker, som att det är väldigt mycket större än hemma. Jag fasar över den dagen jag skall ta mig in till centrum själv med tanke på att jag har ett kasst lokalsinne. Men det tar ca 10-15 min och gå in till själva "shoppingstreetan" eller vad man ska säga så det är helt okej. Ungefär som hemma från Skogsvägen till plushuset bara det att här finns det liiite fler affärer att dregla över och det var final sale överallt. Men duktig som man var så gick man bara förbi dem.

På vägen hem så svängde vi in på SATS, de hade premiäröppning igår så gymmet var otroligt fräsch och vi kunde bara inte låta bli att bli medlemmar så nu ska man träna också:D Känns jätte bra och jag känner mig otroligt inspirerad så jag hade tänkt att jag ska unna mig nya träningskläder, imorgon eller nåt. Idag ska vi ta ett krafttag här hemma i bombnedslaget och röja har jag tänkt. Mår så dåligt när det är stökigt nu för tiden.

Ne men nu vet ni i alla fall lite hur vi har det så...

... vi hörs:D

Känner shoppingsuget i magen

Åh, vad trygt det är när man kbara känner hur mycket man vill shoppa, jag vill köpa allt och jag tror att det beror på vädret och att en helt ny stad väntar på oss. Jag vill köpa skor, jeans t-shirts, stickade tröjor, hudvårdsprodukter, smink, shampoo m.m och massvis med saker som är dyrt och lyxigt. Men det har jag tyvärr inte riktigt råd med just nu. Vet inte vart alla mina pengar har tagit vägen faktiskt. Känns som att jag inte har köpt nånting alls men pengarna bara försvinner.  Jaja nu måste jag jobba. Har mycket att bli klar med, har trots allt min sista dag på jobbet imorgon.

Kan knappt fatta att det är ett stadbyte snart. SHIT!

ÅNGEST

Nu har jag inte skrivit här på 1 vecka och 4 dagar. ÅNGEST. Jag har verkligen inte haft tid för förra veckan var så hektisk och jag jobbade mycket mer än bara 40 timmar. utöver detta skulle jag städa, söka jobb och greja för att ha mitt vardagsliv flyta. Just nu känns det som att det kommer bli skönt att flytta iväg och starta ett "nytt liv", självklart kommer jag sakna hur mycket som helst här uppe och det kommer bli fruktansvärt tufft i början. Jag har även låtit tankarna flyga iväg till att det skulle vara trevligt att byta ut lite kläder i garderoben till mytt nytt nytt men det finns så mycket annat att lägga pengarna på så jag vet inte vad jag skall prioritera men en sak är säker att om jag ska byta ut garderoben så blir det då rakt inte en shopping i Avesta City utan det blir på shoppingstreetan i Malmö. :)

Storstan' här kommer vi.

Fjällen resan!

(skrev en liten snutt på datorn som jag inte hann slänga in på bloggen men såhär såg den ut 31/12)

Blogg 31/12


Sista dagen på hela året och den ska firas med bravur. Vi håller till i stugan åppa i fjällen och blir ett jävla gäng ikväll som har ordnat med skaldjursbuffé och grejer. Sedan blir det att bada tunna och basta tills vi inte orkar mer och sedan är det dags för det omtalade fireworks som jag tog med mig hit. Fiiih fääähn, hela skuffurten på bilen var helt fullt när vi åkte upp i måndags av endast fyrverkeri. Så vi fick lov att byta till farrans ssang yong för att kunna transportera upp allting som vi skulle ha med oss från vänster och höger. Vilken jävla dag. Men upp kom vi halv 2 på natten, helt slut och sjuka. Blä. Hoppas vi mår okej idag i alla fall, kan bara tala för mig själv när jag säger att jag inte är frisk.

Jävla svammel det blev idag men jajaj..

Gott nytt år då.

Haha, Ja det var ett jävla svammel.

Men i alla fall...

... Vi kom upp till stugan natten till den 30 januari. Vi lastade då in allting i storstugan och gick ut och slaggade i gästrummet som ligger ute i garaget, låter inte så fansy men det är riktigt mysigt. Kan slänga upp lite bilder längre ner så att ni ser hur bra man kan ha det åppa in da fjälls. Vi vaknade ganska sent dagen före nyårsafton eftersom vi kom i säng så sent och vi kände oss inte riktigt 100 % så vi hade en slappdag bestämde vi oss för, eller ja, slapp och slapp med alla dessa ungar som springer runt benen på en men hur underbara är de inte då? Hur mycket som helst. På nyårsafton var vi inte heller riktigt hundra men som alltid så skulle karlarna ut och samla ved till brasan och vi tjejer var inne och lagade maten till kvällen, det är så det ska vara men vad gör det när man kan ta sig en liten öl samtidigt som man lagar iordning romsåsen till toasten? Inget alls vill jag lova för in da fjälls åker man inge bil. Vi pysslade på med detta och sedan kom männen in och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt. Runt sådär 19.00 var det dags för våran välgjorda skaldjursbuffé som smakade heaven rakt igenom. Mummaaaa.. Efter detta var naturligtvis alla helt slut så ja, vi spelade lite kort. HAHA. Efter detta kom vi igång igen och eftersom Daniel låg hemma i sin stuga i feber så blev Peter assisterande fireworksman till storebror Pontus. Ärofyllt uppdrag. Bästa raketerna ever förutom att en del flög åt både höger och vänster. 12 slaget firades med skumpa och sedan bastubad vilket resulterade i att Peter och Peter satt kvar till 5.30 på morgonen då Peter blev så insatt i Peters Sydamerika historia så att de bara inte kunde slita sig förrens ölen var slut. Låter det knepigt med Peter och Peter för er? Ja syrrans kille heter också Peter och det är han som har rest runt i sydamerika. Jaja... Dagen efter mådde de oförskämt bra men vi hade i alla fall en lugn dag utifall att liksom:P Fredagen den 2 januari åkte vi till Trysil för att hälsa på Lilli som nu för tiden jobbar där. Hon såg ut att trivas jätte bra. Vi åka lite i backen och jag var nära att dö eftersom jag och Peter åkte vilse när liftarna hade stängt så vi kom ingenstans och det var mörkt och naturligtvis fick jag panikångest eftersom jag inte ser någonting alls i mörkret, såg knappt skidorna så jag åkte bara och hoppades på att vi inte skulle åka fel. Men på något sätt så hittade Peter tillbaka, MIN HJÄLTE och vi kunde åka och käka middag med Lilli och Elli. Jag åt en Liten Pizza till lunch först och den kostade 130kr, EN LITEN. jävla Norge. Till middag tog jag pasta carbonara den kostade 149 exkl moms. Jävla dyrt land alltså. Well well. Väl hemma i stugan så hamnade vi ute i lillstugan hos Dessan och Peter för ännu mera käk och sedan spelade vi spel:D kort och yatzy... KUUUL. Jag totalälskar spel.. På lördagen åkte vi hem..

Hej hej.


Detta är ingången till vår bastu utifrån slapprummet

Såhär kan det se ur när familjen ska ut på tur

Här har vi lekplatsen för stora och små barn

Såhär kan jag se ut på vintern. Såhär ser jag helst ut på vintern.

Här har vi matsalen som används väl och mycket eftersom det är det enda stället alla får plats på.

Såhär mycket snö kan det vara ibland.

Jag kan se ut som Peter Stormare om jag vill. :)

Storebror på sin skoter nu i nyår.

Såhär vackert kan det vara i Lillådalen, världens vackraste plats.

Här har vi slapprummet som ligger bredvid vårat gästrum.

Vi har soliga dagar och stora snöhögar.

Min pärla från en annorlunda vinkel.


Lillådalen är den underbaraste platsen på jorden under vinterhalvåret. Jag är så glad att det finns ett sådant ställe att åka till när man vill vila upp sig..

puss


long time no see.

Oj oj. Sammansfattning kommer senare.

måste bara skriva att jag mår hur bra som helst och har fått en uppenbarelse. Jag vet exakt vad jag ska bli när ja  blir stor (ja jag känner att jag inte riktigt är stor än =) ). Jag ska bli lärare, lågstadielärare eller mellanstadielärare i samhällskunskap. Passar mig som handen i hansken. Pissigt att man måste vänta ända tills den 15 mars för att söka och skolan börjar inte förns 31 augusti. Jag vill ju börja NUUUU....

RSS 2.0