Grattis pumpkin!

Grattis grattis på 27 årsdagen älskling.  Hoppas att du har en bra dag nu när jag är på jobbet. Ses i eftermiddag. Nu är det inte långt kvar tills vi åker till utlandslandet och har det gött som fansiken:)


Algot min gosegrisgosse

Sitter hos mamma och väntar på att tvätten ska bli klar. Hon är barnvakt åt syrrans lille knodd Algot på 2 år. Mysigaste lilla knodden. Han är så liten och mysig och jätte kramgosig. Springer runt och brummar som en traktor och kramar hårt i sin lilla gula traktor som han alltid har med sig. Världens bästa. Man blir så glad när man får träffa de små liven. Skulle hämta Pontus två knoddar på dagis idag men jag fick med mig tre stycken. Ja alltså jag kidnappade henne inte, det är min andra brors lilla dotter som hoppade in i bilen så glatt så men jäävlar vilket liv det blev. Som de snackade, hela vägen tills vi kom fram. Det var helt omöjligt att höra sina egna tankar och i ett sånt läge är det ganska skönt att de inte är ens egna, man kan lämna tillbaka dem när man har fått sin dos. Dagliga dos skulle jag vilja påstå, jag blir nästan lite sjuk om jag inte får träffa något av mina syskonbarn på någon dag så jag vet inte hur det ska gå nästa vecka men det löser sig väl. Man har dem ju på bild:)

Nu ska jag gå och hänga upp min tvätt sedan bär det av hem till brollan för att göra ännu ett försök att hämta min rosa fina resväska med matchande handbagage.

taa-taa



Så lite tid, så mycket att göra!

Hur hinner man med?

Idag ska jag hinna med: hämta barn, tvätta, träna, packa, äta och det ligger inte till så att jag kan tvätta hemma hos mig. Neej då. Jag lär ta mitt pick och brassa hem till mamma för att tvätta eftersom jag har sån bra framförhållning och glömt boka tvättid tills vi ska åka. Jag blir så matt på mig själv. Jag är lite virrig nu för tiden. Denna dagen har gått så jävla fort. Känns som att jag nyss kom till jobbet men här sitter man och ska snart åka hem. Inte har jag hämtat min resväska hos storebror heller, inte bra inte bra. Att packa i sista minuten har aldrig varit min grej. Har alltid packat ungefär en vecka innan jag ska åka på semester men inte den här gången. Jag har inte hunnit. Men som om inte det vore nog så visar det sig att det ska regna i Balchik när vi ska vara där. Vad har vi gjort för ont? Ingenting!! Vi förtjänar en fin semester med mycket sol och varma, lata dagar på stranden. Men vi har varandra och vi ska nog hitta på andra saker att göra om regnet öser ned från himlen. Det är jag inte orolig för.

Har även tankar på att införskaffa mig en ny tatuering. Var, hos vem, vad, storlek har jag ännu inte bestämt mig för. Det finns så mycket att välja på och det enda jag vet är att den inte ska sitta på ryggen. Någonting på foten vore snyggt, helst med lite färg. Roliga färger i detta trista väder. DÅ min vän, då blir man glad.

Nu ska jag åka och hämta brollans barn.

tjohej


Räknar ned tiden

Nu är det inte långt kvar tills vi sticker till solen. Om fyra dagar så sitter vi på Arlanda, förmodligen helt lyriska och förväntansfulla. Det kommer att bli underbart.

Ni skulle bara veta vilken träningsvärk jag ligger inne med sen benpasset i fredags. Ojojoj, jag kan knappt gå men man får väl skylla sig själv antar jag när man tar i mer än vad man egentligen orkar. Nu känns det att hösten börjar komma, idag börjar vattengympan och nästa vecka börjar powergympan. Det ska bli så jävla skönt att komma igång efter en ganska så halvlav  sommar. Men det förtjänar man också emellan åt. Imorgon hade jag tänkt hinna köra en morgonsim innan jobbet men det är som jag känner idag det. Men när klockan ringer kvart i sex imorgonbitti så är det inte säkert att jag känner samma sak, jag kan tippa på att jag mycket hellre kommer vilja ligga kvar och krama på min darling än att gå till badhuset. Är man inte lat så säg? Badhuset är faktiskt min granne. Jaja.

Och helgen har varit bra?

Jo tack jag ska inte klaga på våran skaldjursfyllda helg. I fredags så bjöds det på (rätta mig om jag har fel) färska smögenräkor. MUMS. Det var så jäääkla gott så vi tröck i oss som två små afrikanska barn som aldrig har sett mat förut. På lördagen så stoppade vi i oss 2 kg kräftor och rosévin därtill som gjorde oss halvgalna, men vad vi hade skoj. Det var mycket trevligt att vara på galej. Hela helgen har jag lekt med min pumpkin och det är inte helt fel det inte. :)
Igår så åkte vi hem till mamma på eftermiddagen för en bit man, det tog emot lite att sätta sig i bilen när man mådde lite halvdåligt men det var det värt när vi kom dit. Mammsen bjöd på kallskuren älg, klyftpotatis, rotfrukter och kantarellsås. Den såsen var den godaste såsen jag någonsin har smakat på och vi njöt igenom hela middagen. Tack mamma för en utsökt måltid. Vi fick även med oss varsin matlåda med denna utsökta mat. Mycket snällt.

Nu ska jag packa ihop mina saker och gå hem för dagen, sitter nämligen kvar på jobbet och jag känner att jag egentligen inte riktigt har tid med att skriva något mer nu. Ska åka och hämta min resväska hos storebror och sedan sticka ned på stan en sväng och kolla ifall Peters present har kommit än. Sen är det bara att käka och sticka iväg på gympa.

Taa-taa

Pust, frust och stånk

Att hinna med allt om dagarna är inte alltid så lätt och för tillfället så har jag fullt upp med ditten och datten. Förutom att vara på jobbet 9 timmar om dagen så målar jag om lite i mitt hem. MEN. Ett men är inte alltid så bra. Mina köksbänkar är urläckra nu när de är betsade till engelsk valnöt. Tanken var att köksbordet skulle bli lika men istället för det så är det fläckigt som en giraff ungefär. Typiskt. Tur att mannen i mitt liv är händig och har sagt att han ska försöka fixa till det och det tror jag att han kan med sina magiska fingrar. Det är faktiskt bara en vecka kvar tills han fyller år och jag tycker personligen att jag har den perfekta presenten men vad det är tänker jag inte avslöja här.  Det är också bara en vecka och en dag kvar tills vi åker till Bulgarien jag och Peter. Det ska bli så skönt att komma iväg från denna grådassiga stad och ett allmänt grått land. En vecka ska vi vara borta och jag lovar att jag kommer njuta av varje minut i solen. 
Jag längtar efter sanden, solen och att få rå om min älskling vilket vi inte har så mycket tid för nu mera med våra arbetstider.

Jag har börjat fundera lite på årets julfirande också. Har kommit på att det inte kommer bli som vanligt. Jag har en ganska stor familj, fem syskon, fem syskonbarn (ett sjätte på väg) och mamma och pappa. Med alla respektive så är vi en hel drös. Och det är svärföräldrar som ska vara med osv osv. Så runt jul så kan det hända att man är 25-30 st och det är skoj. Tycker jag i alla fall. Men nu så är det annat som spelar in. svågrarnas och svägerskornas syskon och föräldrar så nu kan vi inte fira alla tillsammans längre för då lär vi hyra en stor lokal. Så vilka ska fira i år, med mig alltså? Knepigt eller så är det bara jag som tänker för långt i förväg? Jag är lite av en grubblare, har alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara. Ni som känner mig vet om det. Nu när jag sitter och läser igenom det jag har skrivit så tycker jag själv att det är väldigt långt till jul och det kommer väl att lösa sig då. Jag önskar mig i alla fall en jul ihop med alla jag älskar, helst uppe i fjällen med massor av snö och 20 minusgrader men det är förstås bara vad jag önskar mig. En till önskan jag har är att få hälsa på svärmor på Öland i alla fall en gång till i år. Det var väldigt trevligt sist men det blev lite kort med en helg bara. Vi får väl se hur det blir:)

Nu ska jag ner på stan och köpa något litet till syster som ska ha middag idag. Till skillnad från alla mina andra syskon så var jag och Peter och hälsade på henne på hennes födelsedag och inte en månad efter men bara för att hon är bästaste sys så åker jag på ännu ett kalas, sen så blir det hemmafix igen.

Taa-taa på er


RSS 2.0