Art

     Publicerat den  2009-08-06 › 13:33:50
     under My Freakshow 3 kommentarer
Jag har setat och kollat på Sally Mans kost ett tag och den fascinerar mig verkligen. 2001 blev hon utsedd till årets amerikanska fotograf och BBC har till och med gjort en dokumentärfilm om henne. Hennes fotografier är verkligen djupa. En del tycker jag dock är ganska hemska då hon har fotograferat sina barn nakna och har beskyllts att ha varit barnpornografiska, det kan jag dock inte hålla med om eftersom de är så artistiska, långt ifrån porr för man ser att fotografierna inte har det syftet. Här kommer några som jag har fastnat lite för.


beauty ›

Nej jag är inte ute och cyklar. Man går inte ner i vikt av fett överhuvudtaget. Det du har läst är att i vissa dieteter ska man äta såna fetter samtidigt som man drar ner på annat, skippar kolhydrater helt. Det är bara för att man ska få i sig nåt fett överhuvudtaget så det inte är hälsofarligt. Det inte de fetterna du går ner av, det är av det andra du drog ner på. De fetterna är kända för att man går upp i vikt av dem och om man äter vanligt och lägger till det i sin mat så går man UPP i vikt.

Datum: 2009-08-07 Tid: 00:59:32 BLOGG: http://vaackraast.blogg.se/
beauty ›

Dessutom så ska man inte alls äta om man vill gå upp i vikt. Jag vände mig till folk med hög ämnesomsättning och då går man inte upp i vikt av att äta, det vet vi. Man går inte upp av Pizza och hamburgare och kroppen förbränner maten snabbt, men äter man dessa saker så går man upp, det kan jag intyga.

Datum: 2009-08-07 Tid: 01:02:54 BLOGG: http://vaackraast.blogg.se/
Erica ›

Hejsan!



Oh, jag är verkligen sämst på fotografer, men du fick mig att känna mig tvungen att google henne nu, och oj, vad duktigt hon verkar vara! =D



Här är det i alla fall bra. =) Hur är det själv? Yes, jag är kvar i Linköping, fast jag har varit hemma hos familjen nästan hela sommaren. Åkte tillbaks hit till Linköping här om dagen, faktiskt... Trivs du bra nere i Malmö då?



Jag tycker absolut att den 6:e HP-filmen är sevärd och du kommer nog att gilla den lika bra fast du inte har läst boken! :-)



Kramar

Datum: 2009-08-07 Tid: 12:56:14 BLOGG: http://iryccah.blogg.se/



NAME PLEASE:


GOT MAIL?:


GOT BLOG?:


DO YOUR THING:


I'LL BE BACK