Idag ska det städas

     Publicerat den  2009-10-14 › 11:09:02
     under My Freakshow 1 kommentarer
Och ja som aldrig förr. Och ni undrar förstås, varför just idag när du är ledig och bara kan ligga med fötterna på bordet och dricka kaffe hela dagen?

Jo mina damer och herrar. Som jag säkert har nämnt tidigare (fniss) så ska jag och min bättre hälft flytta till en betydligt finare, fräschare och större lya omkr. 1 december. Vår nuvarande hyrestant (vi hyr i 2:a hand, det är så man gör här nere, lite för dyrt och lite för taskiga förmåner) ska då sälja denna pyttelilla lägenhet för hon orkar inte hyra ut mer i andra hand. Vi har tydligen varit de bästa hyresgäster man någonsin kunnat ha och hon vill inte ta chansen och få några pissapor som hyresgäster, ni vet krånglar med hyran, ringer hela tiden och allt vad som nu innefattar en dålig hyresgäst. Så, hon ska sälja skiten och imorgon kommer mäklaren hit och ska ta kort på den, just det! Eller bilder, foton ja vad det nu heter. Så min uppgift som ledig kvinna är att städa iordning och kanske styla till det lite extra, ta bort personliga saker och plocka bort de saker som egentligen inte får plats så att det blir finfina bilder. Får hon den såld så kommer vi ur den tidigare osv osv. Ja ni fattar grejen. Vi har denna lägenheten lite längre in efter vi har fått den nya och dubbla hyror är ju aldrig trevligt. Så fy fan vad fint det ska vara här hemma när han kommer imorgon med sin lilla kamerikamera.


Anonym ›

Ja. men där SKA de ju va snö.. här blir de ju bara slask, regn, vind, kallt som f_n... :/ Bläääääää!!! Happy cleaning :) Puss <3

Datum: 2009-10-14 Tid: 13:32:12 BLOGG: http://jennicalouise.blogg.se/



NAME PLEASE:


GOT MAIL?:


GOT BLOG?:


DO YOUR THING:


I'LL BE BACK